Kvinner og barn først..

14 kommentarer om “Kvinner og barn først..”

 1. Jeg så Titanic filmen for en del år siden..minnes at den var bra..men jeg har ikke satt meg veldig inn i historien.. Kan tenke meg boka er bra..om man leser i et tempo der man kan tenke litt samtidig som du sier… Ha en fin sommerkveld ❤

  Liker

 2. annebe: Den fra 1997 da antar jeg =) Det ble laget en film enda tidligere, som en serie – uansett, historien er den samme. Tragedien et faktum. Men ved å følge Reg i denne boken er man på en måte «litt med» en fin roman uansett om man er interessert i «Titanic» eller ikke, historien er god =) Nyt sommerkvelden du også ❤

  Liker

 3. Orkidédatter: Det var det også ❤ Gjør du det så er anbefalingen en innertier for deg :-)) En veldig god roman uansett, men det lille ekstra om man har «Titanic» i hjertet :-))

  Liker

 4. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: En veldig fin og god roman, ja filmen fra 1997 var veldig fin den, men med den i hukommelsen så er denne romanen nesten bedre enn den filmen 🙂 Vel verdt å lese om man liker å lese :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s