Dyna er kassert og tog står…

14 kommentarer om “Dyna er kassert og tog står…”

 1. Kos deg i varmen… må ha dyna mi.. men den er som en pølse som jeg kveiler meg rundt.. bare må ha… det hender jeg tyr til et dynetrekk… ha en varm god dag!

  Liker

 2. Toini: Det gjør vi, nå er det så herlig som det får blitt :-)) Jeg også trodde jeg måtte ha dyna mi, men gjorde et forsøk med pledd i natt – et litt tykkere til meg, og det gjorde akkurat samme nytten :-)) Så fortsetter med pledd. Kose deg masse du også, en herlig sommer ❤

  Liker

 3. Jeg er total avhengig av dyne. Men jeg bruker tynn sommerdyne 🙂 Dynetrekk om det blir alt for varmt. Jeg har faktisk ikke prøvd med pledd. Våre hunder greier seg fint i varmen. De trenger kun vann så legger de seg selv der de ønsker. Molly prøver vist å bli brun ( hun er helt hvit), ettersom hun ligger så lang hun er mist i solsteiken. Nicko vårminste prøver også å blir brun ( han er hvit med sorte flekker). Men han legger seg raskere til i skyggen etter å ha ligget en stund i solen. De er like bleike begge to hehe
  Kos deg masse med sommeren vi har i år. Det gjør i allefall jeg 🙂

  Liker

 4. poesimylife: Jeg har også vært det i alle år, men nå tenkte jeg å prøve med pledd og det fortsetter jeg med :-)) Det jeg har (det mest pusete på bildet) er nesten like tykt som en tynn sommerdyne, måtte prøve meg frem. He he. Han her liker seg heldigvis best i skyggen, kobler hageslangen på vaskeromskrana og dusjer han hver dag nå – og da koser han seg så fælt etterpå så :-)) Nyt dagen din, herlig sommer vi har ❤

  Liker

 5. Hos oss har vi fått solen og sommertemperaturene tilbake, og det er for varmt å ligge med sommerdyna. Hos oss har vi erstattet dynene våre med tynt pledd og laken.
  Vi nordmenn er jo ikke vant til det været med tropetemperatur, for vi har ikke slik aircondition som de har i syden. I tillegg har vi ikke de mulighetene for bading som i syden.
  Jeg elsker været slik det er nå, og været passer meg kjempeflott 🙂
  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 6. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Nei vi har ikke vært så bortskjemte med slik sommer på mange år :-)) Så den nytes til det fulle, og jeg kommer sikkert til å «grine på nesa» når neste regnværsdag kommer. He he he. Håper du har en herlig dag :-))

  Liker

 7. Har dyne men har bare litt av den over meg nå om dagen..eller rettere sagt natta ..hehe.. :)) Pledd er nok kjekt det også..
  Deilig med sol og varme..men vi må ha litt regn snart nå..men været har vi ingen kontroll over.. 🙂 Kos deg med sommeren ❤

  Liker

 8. annebe: Alltid vært et dyne menneske, til nå i alle fall – litt tykkere pledd var enda bedre nå om dagen i alle fall :-)) Nyter all sol jeg kan få, naturen ordner nok opp. Den pleier jo gjerne det ❤ Nyt kvelden 🙂

  Liker

 9. Monica :): Første gang jeg har forsøkt, vært veldig glad i dyna mi i alle år, men det var vel verdt forsøket – sovet så godt atte ❤ Håper du får det også i varmen. Nyyyyyter ❤ Takk det samme, håper dette blir en knall uke – og bare starten av mange gode uker :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s