Dyna er kassert og tog står…

En ny uke er i gang, og vi avsluttet den forrige uka like godt med å «kassere» dynene. Nå viser gradestokken seg fra en veldig heit side – så i går sa jeg til gemalen at «nå rydder jeg vekk dynene altså» når jeg skulle skifte på sengene. Gemalen trodde nok en lite sekund at han skulle fryse «stakkars» men jeg mente jo ikke noe annet enn å bytte ut, bytte ut med pledd.

Jeg husker de første turene til syden, kom på plass der «nede» å fant kun laken i sengene, jeg vet ikke med deg – men laken er alt for stusselig for frua, det er liksom ikke nok – selv om det er varmt. Den gangen var det ikke air condition på hverken rom eller leilighet, så joda, varmt var det – men likevel syntes jeg laken var en stusselig «affære»

Så når gemalen ga seg med snekring utpå kveldingen i går tasset han inn på soverommet for å se hva jeg da hadde funnet på.

Selv med den geniale vifta i taket (les om kasus vifte: H E R, og H E R :))så er det nå altså også blitt litt for varmt for dyner. Våknet jo opp med dyne over alt, både her og der – så like greit å brette de unna en stund – for vi er så heldige at det er spådd varmere. Tenke seg til. Pledd ble akkurat passe, sovet godt alle tre, vi under vifte og med pledd over. Ludvik på kjølematta si – ja tenke seg til, han knekte koden og ligger på den hver natt nå. Hurra for det.

Dette har så langt vært en helt utrolig god sommer rundt oss altså. Kunne ikke bedt om bedre godværssommer 🙂

Nå er en ny uke i gang, og finværet skal altså være med oss så langt øyet ser – og værmeldinga går. Hurra hurra. Denne uka er ganske tettpakket for oss. Gemalen går i gang med nattuka på jobb, den kunne kanskje startet koseligere – brannene langs jernbanelinja til Nittedal gir nok en del forsinkelser. Fremdeles litt usikkert når linja blir åpnet igjen, men sånn er det nå bare.

Tenker at det fort kan være fare for mer av liknende situasjoner denne tørre og varme sommeren. Denne nattuka så har de fleste dagene også ett og annet på kalenderen, så denne uka tror jeg kommer til å gå snabla fort for oss. He he.

Håper du har en fin start på din uke, at dagene blir så gode som mulig 🙂

#pledd #varme #vifte #tog #jernbane #blogg

14 kommentarer om “Dyna er kassert og tog står…

 1. Har dyne men har bare litt av den over meg nå om dagen..eller rettere sagt natta ..hehe.. :)) Pledd er nok kjekt det også..
  Deilig med sol og varme..men vi må ha litt regn snart nå..men været har vi ingen kontroll over.. 🙂 Kos deg med sommeren ❤

  Liker

 2. Såååå smart 😀 Det skal jeg prøve også – bytte ut dyner med pledd ❤ Tusen tusen takk for tipset 😀 Håper dere får en fantastisk fin uke 🙂

  Liker

 3. annebe: Alltid vært et dyne menneske, til nå i alle fall – litt tykkere pledd var enda bedre nå om dagen i alle fall :-)) Nyter all sol jeg kan få, naturen ordner nok opp. Den pleier jo gjerne det ❤ Nyt kvelden 🙂

  Liker

 4. Monica :): Første gang jeg har forsøkt, vært veldig glad i dyna mi i alle år, men det var vel verdt forsøket – sovet så godt atte ❤ Håper du får det også i varmen. Nyyyyyter ❤ Takk det samme, håper dette blir en knall uke – og bare starten av mange gode uker :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.