Ukens #1

18 kommentarer om “Ukens #1”

 1. Fin oppsummering av uka 😀 Så bra at Ludvik ligger i skyggen ❤ Rosie skal absolutt ligge midt i solsteken å "sole" seg hun 😛 Skjønner ikke at hun greier det ass 😛

  Liker

 2. frodith: Sant nok det altså 🙂 Og glad er jeg for det. Å ha det på det jevne er best, vet nok hvordan det er både på bunnen og toppen, jevnt over bra er best ❤ Håper du har en herlig start på ferien din ❤

  Liker

 3. Monica :): En på det jevne grei uke, det er best :-)) Ludvik har heldigvis «vett» på å ligge i skyggen, regner med du passer på ❤ Ikke alltid de vet sitt eget beste disse pelsvennene våre ❤

  Liker

 4. Så gøy 🙂 Jeg skal også starte med «uken som gikk». Det vil da bli hver søndag eller mandag 🙂
  Oi det er søndag i dag. Da fikk jeg noe å blogge om 🙂 Jeg har hatt «uken som gikk» tidligere men sluttet med det 🙂
  Ønsker deg en fin kveld ❤

  Liker

 5. Jeg passer på vet du ❤ Spyler henne litt med vannslagen jeg også 🙂 Åsså drar jeg henne med meg bort i skyggen 🙂 Også gir jeg henne masse kaldt vann ❤

  Liker

 6. Monica :): Regner ikke med noe annet snille deg ❤ Vi kobler hageslangen på vaskeromskrana så det ikke blir iskaldt, da står han bare apatisk å nyter. He he he. Kos dere i det herlige været vi er så heldige å ha ❤ Klem til begge fra oss 🙂

  Liker

 7. Herlig å lese😊gleder meg til å lese mer fra deg🌸en god ide å sortere tanker på tenkte jeg når jeg leste det. Det kan hjelpe meg til å fokusere på gode ting og kanskje bearbeide de vonde, jeg vet ikke, er ikke helt der ennå, men dette var kjempe lurt<3 takk<3

  Liker

 8. Orkidédatter: Så koselig å lese :-)) Ja det er en del bloggere som serverer «ukens» og eller «månedens» på bloggene sine – og jeg forstår så godt hvorfor. Det er en veldig fin måte å sortere på 🙂 Trekke frem hendelser å være glad for, som du sier selv sette fokus på de «rette» tingene med litt ettertanke ❤ Kos deg med din versjon av den 😉 Jeg vil lese :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s