Ukens #1

Dette var noe jeg startet med på den tidligere bloggen, og det var innlegg som viste seg å være ganske koselige å lage, tenke litt tilbake, sette pris på de små ting – og alt det der. Så jeg kjører i gang ukens oppsummeringer igjen.

Ukens «yeey» Masse sol, masse varme. Men ukens «høydare» er utvilsomt at gemalen har startet opp igjen i andre etasjen. Det siste rommet av prosjekt «second floor» og forhåpentligvis blir det ferdig i år. Link til innlegg om det – H E R =))

Ukens «neey» Eksisterer ikke helt denne uken, kommer i grunn ikke på noe som har vært helt bånn negativt. En del ting er det fortsatt som skurrer men siden jeg ikke får gjort noe som helst med det så prøver jeg å la vær å fokusere så mye.

Ukens bok ble denne uken 2. Hurra. Ukens bok linkes i tittelen. Først var det «Kvinner og barn først» som jeg delte på tirsdag, og på fredag delte jeg omtale av første boken i serien «Jordbærdamene» gode emner til lesestoff begge to.

Ukens kløne kan ta en halv evighet å ramse opp, denne uka var det mange små så jeg greier ikke å velge den som eventuelt kunne vært morsomst.

Ukens «Ludvik» er det heller ikke noe spennende å si om – det er varmt for gutten vår, så han holder seg på skyggesiden av det meste om dagen. Dusjes med hageslangen tilkoblet vaskeromskrana en gang om dagen og bare loffer rundt som den sjarmøren han er. Sommer ass. Hehe.

En litt smårusten start på ukens oppsummering, blir nok bedre når det etter hvert skjer litt ting og tang rundt oss. Kort fortalt en helt grei uke her i brøtte, krysser labbene for at den neste blir like god – mot enda bedre.

Håper du har hatt en fin uke også, og at den neste blir enda bedre.

18 kommentarer om “Ukens #1

 1. Fin oppsummering av uka 😀 Så bra at Ludvik ligger i skyggen ❤ Rosie skal absolutt ligge midt i solsteken å "sole" seg hun 😛 Skjønner ikke at hun greier det ass 😛

  Liker

 2. frodith: Sant nok det altså 🙂 Og glad er jeg for det. Å ha det på det jevne er best, vet nok hvordan det er både på bunnen og toppen, jevnt over bra er best ❤ Håper du har en herlig start på ferien din ❤

  Liker

 3. Monica :): En på det jevne grei uke, det er best :-)) Ludvik har heldigvis «vett» på å ligge i skyggen, regner med du passer på ❤ Ikke alltid de vet sitt eget beste disse pelsvennene våre ❤

  Liker

 4. Så gøy 🙂 Jeg skal også starte med «uken som gikk». Det vil da bli hver søndag eller mandag 🙂
  Oi det er søndag i dag. Da fikk jeg noe å blogge om 🙂 Jeg har hatt «uken som gikk» tidligere men sluttet med det 🙂
  Ønsker deg en fin kveld ❤

  Liker

 5. Monica :): Regner ikke med noe annet snille deg ❤ Vi kobler hageslangen på vaskeromskrana så det ikke blir iskaldt, da står han bare apatisk å nyter. He he he. Kos dere i det herlige været vi er så heldige å ha ❤ Klem til begge fra oss 🙂

  Liker

 6. Herlig å lese😊gleder meg til å lese mer fra deg🌸en god ide å sortere tanker på tenkte jeg når jeg leste det. Det kan hjelpe meg til å fokusere på gode ting og kanskje bearbeide de vonde, jeg vet ikke, er ikke helt der ennå, men dette var kjempe lurt<3 takk<3

  Liker

 7. Orkidédatter: Så koselig å lese :-)) Ja det er en del bloggere som serverer «ukens» og eller «månedens» på bloggene sine – og jeg forstår så godt hvorfor. Det er en veldig fin måte å sortere på 🙂 Trekke frem hendelser å være glad for, som du sier selv sette fokus på de «rette» tingene med litt ettertanke ❤ Kos deg med din versjon av den 😉 Jeg vil lese :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s