Ukens #1

Dette var noe jeg startet med på den tidligere bloggen, og det var innlegg som viste seg å være ganske koselige å lage, tenke litt tilbake, sette pris på de små ting – og alt det der. Så jeg kjører i gang ukens oppsummeringer igjen.

Ukens «yeey» Masse sol, masse varme. Men ukens «høydare» er utvilsomt at gemalen har startet opp igjen i andre etasjen. Det siste rommet av prosjekt «second floor» og forhåpentligvis blir det ferdig i år. Link til innlegg om det – H E R =))

Ukens «neey» Eksisterer ikke helt denne uken, kommer i grunn ikke på noe som har vært helt bånn negativt. En del ting er det fortsatt som skurrer men siden jeg ikke får gjort noe som helst med det så prøver jeg å la vær å fokusere så mye.

Ukens bok ble denne uken 2. Hurra. Ukens bok linkes i tittelen. Først var det «Kvinner og barn først» som jeg delte på tirsdag, og på fredag delte jeg omtale av første boken i serien «Jordbærdamene» gode emner til lesestoff begge to.

Ukens kløne kan ta en halv evighet å ramse opp, denne uka var det mange små så jeg greier ikke å velge den som eventuelt kunne vært morsomst.

Ukens «Ludvik» er det heller ikke noe spennende å si om – det er varmt for gutten vår, så han holder seg på skyggesiden av det meste om dagen. Dusjes med hageslangen tilkoblet vaskeromskrana en gang om dagen og bare loffer rundt som den sjarmøren han er. Sommer ass. Hehe.

En litt smårusten start på ukens oppsummering, blir nok bedre når det etter hvert skjer litt ting og tang rundt oss. Kort fortalt en helt grei uke her i brøtte, krysser labbene for at den neste blir like god – mot enda bedre.

Håper du har hatt en fin uke også, og at den neste blir enda bedre.

18 kommentarer om “Ukens #1

  1. Herlig å lese😊gleder meg til å lese mer fra deg🌸en god ide å sortere tanker på tenkte jeg når jeg leste det. Det kan hjelpe meg til å fokusere på gode ting og kanskje bearbeide de vonde, jeg vet ikke, er ikke helt der ennå, men dette var kjempe lurt<3 takk<3

    Liker

  2. Orkidédatter: Så koselig å lese :-)) Ja det er en del bloggere som serverer «ukens» og eller «månedens» på bloggene sine – og jeg forstår så godt hvorfor. Det er en veldig fin måte å sortere på 🙂 Trekke frem hendelser å være glad for, som du sier selv sette fokus på de «rette» tingene med litt ettertanke ❤ Kos deg med din versjon av den 😉 Jeg vil lese :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.