Lys, varme og EU kontroll…

– «Check»

En ny herlig sommerdag er i gang, dette er i følge avisa spådd å bli en veldig veldig varm dag. Vi skal angivelig «slå» både Paris, Barcelona og Roma med varmegrader – og frua er bittelitt irritert på seg selv for at bassenget ikke kom opp, i mai. . .

Det pleier nå som regel å være slik, at når vi finner ut at vi skal sette opp bassenget – så snur været før vannet når badetemperatur. Og som tidligere nevnt sendte vi den gamle slitte parasollen i containeren på sensommeren i fjor, og av overnevnte grunn har det enda ikke dukket opp en ny en her. He he he. Så feil kunne en ta, for finværet er jo her enda det – men innbiller meg at det hadde regna i bøtter og spann hvis vi satte opp bassenget, og fikk oss ny parasoll nå – så vi lar det være da eller?! He he.

Nei jeg får ikke rost værgudene nok jeg nå, som har gitt oss en så god sommer. Her i den lille «bobla» i brøtte nyter vi hver eneste solstråle, men likevel vel vitende om at den har en del negative sider. Fler enn jeg egentlig liker å tenke over.

I går leverte vi bilen min inn til EU kontroll, og i dag skal vi avgårde i varmen å hente den hjem igjen. Regner med at det meste er i skjønneste orden, men snart vet vi 😉

Tenker at vi fortsetter å gå etter gamle normer hva EU kontroll angår, i hodet mitt høres det nå ut til at det nye systemet kan lede til både surr og forglemmelser. Skjønner ikke helt hvorfor det måtte endres på heller?! Det funka jo, kanskje derfor. He he he. Regner uansett med at det blir en kort tur, gemalen er nok trøtt etter nattevakt og med søvn på dagtid – mens frua generelt suser rundt seg selv i denne herlige varmen. Sånn blir det bare.

Lag deg en så fin dag som mulig, der du er og med været som er. He he. Litt senere i dag serveres 5 tips til gode bøker å lese i ferien. Kanskje du finner et godt tips hvis du ikke allerede holder på med en god bok (du som liker å lese..)

#sommer #bil #eu #blogg

10 kommentarer om “Lys, varme og EU kontroll…

 1. Det var leit, men godt at det var overkommelig. Her sitter jeg mest under markisen i dag, da det er vaaaaaaaarmt 🙂
  Hærlig 🙂
  Ønsker deg en fin dag ❤

  Liker

 2. Alltid et spenningsmoment når bilen skal til kontroll, bil er dyrt…. men det høres så koselig ut i bobla di der oppe i brøttet:))
  Du får ta vannslagen så lenge til bassenget får seg plass på plattingen. Kan lissom se for meg deg og Ludvik traller i solnedgang sammen med vannslagen. Kaldt men godt kanskje…;))
  Ha en super duper kos kveld<3

  Liker

Kommentarer er stengt.