5 bøker å lese i ferien..

20 kommentarer om “5 bøker å lese i ferien..”

 1. Fine anbefalinger.. Litt sånne rørende bøker som ..En siste ferie..tror jeg man trenger å lese..og kjenne litt på følelsene..men det er jo såååå trist også.. (har ikke lest den men ut i fra beskrivelsen)..Kos deg med sommerkvelden ❤

  Liker

 2. annebe: Ja den inneholder det meste av følelser ❤ En bok til ettertanke for enkelte antar jeg 🙂 En lett blanding av tips :-)) Håper du har hatt en veldig fin dag så langt i varmen :-))

  Liker

 3. Jeg har ikke lest noe av dette. Jeg er snart ferdig med serien «Tre søstre» og da hopper jeg over til «nattmannens datter». Ellers må jeg få kjøpt boken «Farlig Enke» så jeg får lest den boken som bloggeren deveny har skrevet. Da tror jeg det blir nok lesestoff på meg i sommer. Men tusen takk for tips.
  Ønsker deg en fin kveld ❤

  Liker

 4. Ja det blir nok mere lesing nå som jeg ser så godt! Men nå har det vært sommerbesøk hos meg flere dager på rad! Det er så hyggelig med liv og røre i hus og hage. Kos deg i sydenvarmen!

  Liker

 5. Mimremor: Det hørtes koselig ut alt sammen, fint å kose seg med en bok, men nå synes jeg faktisk det er varmt nok. Trodde ikke noe sånt i det hele tatt kunne komme fra meg, men. He he. Nå er det 32 grader på skyggesiden og det er nok. Håper du koser deg over haugen :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s