5 bøker å lese i ferien..

Hvis du har noenlunde lik smak som meg hva bøker angår så serverer jeg herved 5 gode tips til lesestoff i ferien. Dette innlegget er ikke sponset.

Denne gangen har jeg valgt 5 gode bøker ut i fra egne omtaler her på bloggen. Hver og en er linket i tittelen for at du enkelt kan klikke deg inn å lese mer om hver og en av dem. Håper du finner en du kan like 🙂

1. «Kvinner og barn først» dette er en veldig godt skrevet roman som tar for seg jomfruturen til «Titanic» via servitøren Reg, via han får vi bli med på hele turen, samt livet etter katastrofen. Enten du er genuint interessert i skipet eller ikke, dette er en utrolig godt skrevet roman.

2. «Epleblomst» en herlig søt roman og to damer som legger fortiden bak seg for å starte sommerleir for jenter. Lite visste nok hovedpersonen Eden, at kjærligheten lusket rundt i traktene, men å tro på det da?!

3. «Sjefen» hva man enn gjør, ikke ha sex med sjefen. Eller kanskje?! En riktig godbit av samme sjanger og karakter som blant annet «Calendar Girl» bøkene.

4. «En siste ferie» Ella og John har levd et langt og fint liv sammen. Nå er de begge over åtti, Ella har uhelbredelig kreft mens John har langt fremskreden alzheimer. Nå gjelder det for Ella å gi dem begge en siste gode ferie. En bok fullspekket av tragikomiske hendelser, alvor og sprell.

5. «Nattlys» Liker du som jeg serieromaner så vil jeg virkelig anbefale deg å lese denne første boken, bok 2 kom ut i butikkene i går, så her ligger muligheten for å bli med på denne historien fra starten av. Handlingen foregår rundt forbudstiden i Norge mellom 1916 – 1927. De årene var det forbudt å omsette sprit her i landet. Historien er Lillians, og jeg følte den bragte meg tilbake til Oskar Braatens verden og tid. Veldig veldig fin førstebok.

Jeg likte veldig godt alle disse 5, og anbefaler dem alle varmt. Hvis du har lyst til å lese litt i sommer så håper jeg disse tips kan lede deg på vei mot noen timers god lesning 🙂 Kunne nok satt opp mange flere tips også, så fant du ingen som falt i smak i innlegget så ligger det flere omtaler under omtale / kategoriene på bloggen.

#bok #lese #tips #forlag #blogg

20 kommentarer om “5 bøker å lese i ferien..

 1. Fine anbefalinger.. Litt sånne rørende bøker som ..En siste ferie..tror jeg man trenger å lese..og kjenne litt på følelsene..men det er jo såååå trist også.. (har ikke lest den men ut i fra beskrivelsen)..Kos deg med sommerkvelden ❤

  Liker

 2. annebe: Ja den inneholder det meste av følelser ❤ En bok til ettertanke for enkelte antar jeg 🙂 En lett blanding av tips :-)) Håper du har hatt en veldig fin dag så langt i varmen :-))

  Liker

 3. Jeg har ikke lest noe av dette. Jeg er snart ferdig med serien «Tre søstre» og da hopper jeg over til «nattmannens datter». Ellers må jeg få kjøpt boken «Farlig Enke» så jeg får lest den boken som bloggeren deveny har skrevet. Da tror jeg det blir nok lesestoff på meg i sommer. Men tusen takk for tips.
  Ønsker deg en fin kveld ❤

  Liker

 4. Ja det blir nok mere lesing nå som jeg ser så godt! Men nå har det vært sommerbesøk hos meg flere dager på rad! Det er så hyggelig med liv og røre i hus og hage. Kos deg i sydenvarmen!

  Liker

 5. Mimremor: Det hørtes koselig ut alt sammen, fint å kose seg med en bok, men nå synes jeg faktisk det er varmt nok. Trodde ikke noe sånt i det hele tatt kunne komme fra meg, men. He he. Nå er det 32 grader på skyggesiden og det er nok. Håper du koser deg over haugen :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s