Ukens #2

Tiden for tilbakeblikk på uka igjen, og den uka som har vært har inneholdt både det ene og det andre. Når jeg tenker etter så var det nok en fin start på uka, men så gikk den rett ned i dass mot slutten av den, noe som og preger bloggen om dagen…

Ukens opptur: Denne uken som forrige kan jeg ikke komme utenom været, og et par fine møter her og der. Håper de kan og vil lede til veldig gode ting fremover. Krysser alle fingre.

Ukens nedtur: Uken startet med dårlig nytt på EU kontroll, som overraskende nok ble avløst av noe jeg kommer tilbake til – noe veldig herlig. Uka avsluttet med å ta farvel med vår beste venn og «mors partner in crime» hjertebarnet vårt.

Der kunne vel hele innlegget stoppet helt opp for dette veltet hele uka for vår del. Sjokket, vemodet og ikke minst egoismen fikk lov til å ta fullstendig overhånd og skygger over veldig mye som kunne vært både godt og bra, heldigvis er vi såpass reflekterte at vi greier å smile også selv om tårene sitter veldig løst. Livet må gå videre, og babyen vår har det godt. Men savnet er enormt, liten tvil om det. Likevel ligger det en glede der over alt vi fikk, og at vi er bestemte på at vi skal ha igjen en gutt av samme rase. Det blir mer boff på blogg, så fort det ligger til rette og ikke minst at det kan skje. Masse mer boff håper jeg det blir, noe som en del faktisk kjennetegner denne bloggen ved. He he. Koselig det

Les mer om det H E R og H E R og H E R..

Del 4 kommer bittelitt senere i dag 🙂

Ukens bok: Denne uken valgte jeg å lage et innlegg med 5 gode tips for deg å snuse på i ferietiden. Håper du kanskje kan finne en du kan like H E R =)

Stort mer er det ikke å si om akkurat den uken som nå er forbi – Men, jeg vil få takke DEG for all vennlig omtanke mot slutten av denne uken.

Tusen takk for alle hjerter, klemmer og medfølende tårer Alle meldinger, kommentarer både her og der, snap-er til alle døgnets tider. Det varmer å lese, og føle at flere er og blir like glad i pelsvennene sine som oss! Takk!

Del 4 av kasus sorg og savn kommer snart, men så, helt plutselig har jeg fått noe moro å skrive om igjen, mildt sakt kom det rett i fanget på meg i dag. Artig start på denne uka med andre ord.

#uke #savn #blogg

6 kommentarer om “Ukens #2

Kommentarer er stengt.