Fruas elektroniske venn..

Ikke sponset..

I går kom jeg endelig i gang igjen, inne på «kvadraten» ja det er ikke større plass fikk jeg i går laget to kort. To kort som møter sin jubilant veldig snart, og da kan du få se dem, kortene altså.

Denne maskinen kjøpte jeg i butikken til merket selv, du som fulgte den tidligere bloggen husker kanskje at den ble stående i Oslo å «klø» i hele 20 dager før den kom hjem til meg.

Men det er nesten moro å kunne si at det var verdt ventetiden, for en maskin. Trykket er så godt på denne at den sveiver igjennom selv tykkere dongeristoff på sekunder. For deg som ikke vet hva dette er, det er en elektrisk stansemaskin.

Med små «former» elle dies som det heter blir det nesten som når en trykker ut pepperkaker. En del tynnere former, så er det papir, foam, tøy eller annet da istedenfor deig. He he. Lager en såkalt «sandwich» og kjører igjennom maskinen.

Dette er da en av mine to store hobbyer ved siden av bøker, jeg lager kort. Lager kort og graverer på glass eller porselen. Begge deler har jeg gjort en del år nå, når helsa tillater meg å kjøre på, er ikke den med så blir jo resultatet deretter også. Ha ha.

Godt å kunne lage litt kort igjen, når jeg setter meg på min bittelille plass og kommer i gang så flyr timene avsted.

Gleder meg nå enda et par hakk til hobbyrommet mitt i andre etasjen er ferdig, slippe å rydde vekk hver eneste ting mens jeg holder på – mister litt av lysten når jeg må legge vekk hver eneste ting jeg holder på med, og så plukke den frem igjen hele tiden. Ser for meg at mange kort, glass og andre ting vil bli laget på rommet.

Noe må en jo ha å glede seg til.

Har du en «gulrot» du gleder deg til?

#hobby #kort #scrapping #blogg

10 kommentarer om “Fruas elektroniske venn..

 1. Toini: Det er det, og dine er jo helt klart noe som er tydelig med hver dag :-)) Hobbyer til stor glede for oss som leser ❤ Tenker ferie er en finfin gulrot, godt å komme seg vekk litt, se noe annet å samle inntrykk :-)) Nyt dagen 🙂

  Liker

 2. Awhhh, det er så koselig å sitte å duppeditte sånn. Gleder meg til å se mer:))
  Elsker julen jeg, så det håper jeg du viser frem<3
  Det blir deilig med noe eget:))
  Ha en super fin kveld:) akkurat som du ønsker for deg, vell fortjent<3

  Liker

 3. Orkidédatter: Det er det, helt klart. Veldig veldig fint, julen er en fin tid det – får håpe jeg greier å starte litt tidligere med årets julekort. Flink til å vente 😉 hihi. Jula er jo ikke enda 😉 Håper du har en herlig dag i det du gjør ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.