Pakketroll og sommergave..

«Du mor, har du vaska sokker?!» Det velkjente og håpefulle tonefallet gjaller i veggene. Herr og fru skal til fjells, og det skal pakkes for et opphold av eks antall dager i et strøk som endrer værtype fortere enn man får på seg sokkene (som er vasket ja…)

Om du husker kommersen da gemalen skulle på tur med svigermor alene i februar, så er det i grunn ikke så veldig mye bedre stelt her når vi begge skal avsted 😉 om det ikke er «et skjerf etc til last og glede» så er det sokker, shorts og trøyer som er «greia» noe er det – det er helt sikkert. Hehe.

Hele uka har jeg så smått vasket og lagt frem litt etter litt av hva jeg vil ha med meg. Topper, shortser. Sommertøy. Gemalen har neppe gjort det, så i kveld aner jeg nok et liknende kasus. Hehe.

Tidligere i dag reiste vi ut en tur, når en skal avgårde for noen dager så er det alltids noe å handle inn. Vi reiste først inn til Hønefoss, for jeg ville se på et par sko som skal være veldig fine for utfordringer med skrotten, men ingen hadde dem.

Nærmer seg typisk når det gjelder meg – føler at snart alt jeg er ute etter å kikke på snart kun befinner seg på nett. Det er så synd at det går dithen at en blir «tvunget» til å handle alt på nett. Noen ganger er det fint å kunne prøve et par sko først, alle vet vel at det tar noen dager om en ikke er helt fornøyd via nett, sende i retur å alt det der. Å tusle inn i en butikk er ofte lettest, men men. Ingen hadde dem som sakt så da dro jeg med meg gemalen inn på parfymeriet istedenfor. Der brukte vi vel opp ca 80% av parkeringstiden, for jeg fant jo så mange nye dufter å snuse på. He he.

Han fikk velge en av to, så det ble ikke sko, det ble ikke noe annet av det jeg tenkte heller. Men en edt ble det. En sommergave til meg selv, fra meg selv. Ikke sponset:

Den skal få bli med til fjells i håp om å kunne forføre både lyng, en og annen sau og kanskje til og med en møøøø! Litt spenning er vel fint?! 😉 Kanskje jeg får se «Nøkken» istedenfor?! He he. . .

Det blir nok så bra alt sammen, skal ikke stå på duften I fjellet i alle fall. Ha ha.

Nå er det hele i gang, mens jeg skriver dette her hører jeg gemalen krangle med en bag i det fjerne – nå går snart «startskuddet» for pakketrollene. Best å finne en god avslutning på innlegget før det kommer et spørsmål eller tjue, heldigvis har jeg svar, jeg vet hvor tjukkgenseren er, jeg vet hvor jakken og bukse er. Har ca full kontroll på hvor alle hans plagg er. Men, hvor pokker er tjukkgenseren min hen?!

Ulp.. Æsj, gidder jeg i det hele tatt å ta den med?! Har jo jakke.. Joda, det er i gang. He he. Nå skal det pakkes 😉

#fjell #ferie #ironi #ikkesponset #edt #gucci #duft #skjønnhet #velvære #blogg

16 kommentarer om “Pakketroll og sommergave..

Kommentarer er stengt.