Iiii farta…

«Kom morgenstund å treng deg på – her skal du motstand finne» 🙂 sitat «Solan Gundersen»

Vi er på beina og underveis. Klokka ringte 06 sharp, og siden jeg med vilje la igjen mobilen med alarm ute i gangen, ja så var det bare å dra med seg kropp og sinn opp og så kjappest mulig ut med en kaffekopp. Grunnen til den noe tidlige start er at frua hadde en ny «date» med legen før vi finner fjellheim, familie og sau. Snakke litt mer om og rundt den «skjelettselfien» jeg var på i slutten av mai.

Uansett, litt lett referat fra i går spedd ut med dagen i dag. Gårsdagen inneholdt som i går nevnt først en tur ute i byen – så en tur på butikken for å handle matvarer til turen.

Vel, vi rakk alt sammen frem til butikken, men mens vi sto mellom smør, brød og et par liter melk så skjedde det visst en hel del utendørs. Når vi hadde tralla klar for å trille til bilen ble vi noe betuttet i ansiktene våre. Ute bøtta det ned, litervis med sur nedbør slo ned i bakken mens «Tor» svingte hammeren som best han greide. Det ga seg jo ikke heller da – så vi måtte jo bare la det stå til…å bli gjennomblaute. Knis.

Så raske har vi vel aldri vært med å få stablet pose på pose, samt noen stakkars egg inn i bilen, den esken ble noe løs i kantene – smelle igjen dørene og hoppe inn.

Turen derifra og hjem er ikke så veldig lang, men det tok den tiden det måtta ta, for å si det sånn – det enste som gikk for full pinne var vindusviskerne. Vel hjemme ble vi enige om at varene greide seg noen minutter til i bil og jogget (les: hastet) inn. Det var ca da jeg kom på at jeg kjøpte tørrsjampo på butikken, det er veldig fint å ha på hytta, men jeg flira godt for meg sjøl.

Regner med du «tok den» he he. Tørr sjampo i styrtregn 😉 (Bob bob bob ikke sant…)

Det tok heller ikke mange minuttene før avisene var oppdaterte med det vi håpet ikke skulle skje. Lyn og tørr natur passer jo ikke særlig godt sammen, det ble branner, mange branner. Rundt 30 bare i Buskerud, heldigvis gikk dette sognet rett utenfor fri, men det er jo ikke noe moro når det er så tørt som nå. Vanligvis liker jeg godt både lyn og torden jeg, men ikke når det kan gå så alvorlig ut over noe. Vel det kan det jo alltids men ja, nei du skjønner kanskje hvor jeg vil hen. Ikke moro når det blir branner.

Pakkingen i går gikk også som du kanskje skjønner noenlunde greit, vi er i mål begge to i alle fall – det som er glemt er i så fall glemt, for nå er vi på vei. Hurra. Hehe.

Både frua, lader og bloggmobil er klare for fjell lufta og sosialt samvær. Dette skal bli en heidundranes fin helg, det har jeg bestemt 😉 Bloggen oppdateres gjennom hele kasus «fjell og sjø»

#ferie #blogg

10 kommentarer om “Iiii farta…

Kommentarer er stengt.