Gemalen skulle snekre..

12 kommentarer om “Gemalen skulle snekre..”

 1. Ja, varmt er det hvertfall 🙂 Men jeg hadde trengt litt regn nå,ikke bare jorda…Litt om natta høres fint ut, og noen grader ned hadde gjort seg… Jasså, ny dame 😉

  Liker

 2. Koselig med noen sånne handle dager da…men i denne varmen! Ja jeg forstår gemalen….best å ikke gjøre alt for mye i varmen…Kos dere i varmen…og ha en god kveld!

  Liker

 3. frodith: Det er jeg helt enig i, for min del kunne det regnet heeeele natta, og så kunne sola gjort sitt om dagen :-)) Bilene til gemalen har alltid vært dama – det er visst noe med det der. He he he.

  Liker

 4. Toini: Ja det har vært en koselig slumredag :-)) Energibegeret nærmer seg i grunn tomt i denne varmen, orker nesten ikke tenke middag en gang 🙂 Håper kvelden din er knallgod :-))

  Liker

 5. poesimylife: He he ja, passer på begge damene sine han 😉 Kanskje ikke på samme måte men….jeg vil nødig poleres, ser vondt ut. He he. Det ble en liten softis i beger på oss ja, og det smakte i varmen. Nå er gemalen på fjellet mens frua sitter hjemme i skyggen :-)) Håper dere har en finfin dag før ferie ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s