Gemalen skulle snekre..

Slik ble det ikke… Hihihi.

Gemalen hadde en plan, han skulle fortsette snekringen oppe i dag, vi skulle bare en liten tur ut først. Handle litt og kose oss litt i varmen, vel, gemalen burde nok vite at å ta med seg frua ut på vift akkurat dit vi dro, en slik dag – gjør arbeidstiden kortere. He he he. Antar at han visste. .

På sørsiden av Hønefoss er det en del butikker, og det er ytterst sjelden jeg gidder å reise dit aleine, jeg må liksom aldri det heller for der er både Coop obs bygg, jula, Biltema og en del kjekke butikker for gemalen også. Reiser vi dit så pleier vi å dele oss så jeg kikker på Rusta og den typen butikker, mens gemalen kikker i de jeg nevnte over.

Og er det noe som går da, så er det klokka. He he he.

Utrolig nok (kryss i taket) så var det frua som for en gangs skyld sto ved bilen først, en 7 minutter etter kom gemalen og vi reiste på gjestegården for en soft is. Den andre i år! Den første smakte veldig godt på Lillehammer på mandag. Så store is spisere er vi nok ikke, men koselig er det å sette seg ned med en is uten å tenke på noe som helst.

Nydelig vær, kokende temperatur – smakte med en is og brus fra glassflaske. Himmel 🙂

Etter det reiste vi til matbutikken, ved siden av den ligger Elkjøp og en sportsbutikk, frua stakk nesa innom begge. På Elkjøp hadde de jo faktisk også noe gemalen trengte, så det var lurt å stikke hue innom før kroppen vrengte inn på matbutikken. Helgen som kommer blir ikke helt som planlagt. Gemalen reiser til fjells med svigermor men uten meg i morgen – så da ble det litt handlings til dem, og litt til meg.

Omsider kom vi oss ut igjen derifra også og da kom det smukt fra gemalen «du jeg tenker det blir mer snekring når je kjæm neratt fra fjellet je, er så varmt» he he he. . .

Vel hjemme var det å pakke ut, pakke tørrvarer klart i pose til i morgen, i det hel tatt pakke ut og sortere til dit det skal.

Jammen har det kokt i dag, denne varmen vil visst ingen ende ta – glad er nå jeg for det, bevares, men så mye branner det begynner å bli så lurer jeg vel litt på om vi burde fått regn om nettene i alle fall. He he. Vi orket ikke tenke på noe som helst, vel en stund i alle fall, for gemalen er ikke den som setter seg ned – så han begynte å pusse og gnikke på dama si mens jeg leita etter skygge, litt omtanke er fint å gi bort. Ha ha. Dama hans, det er bilen. Hehe.

Å sånn fortsetter nok vi inn i kvelden, håper du har en like fin dag der du er 🙂

12 kommentarer om “Gemalen skulle snekre..

  1. Gnikke på dama si hehe
    Dere spiste også softis i går, ser jeg. Jeg orket ikke hele, men det var godt 🙂
    Håper at dagen deres blir fin ❤

    Liker

  2. poesimylife: He he ja, passer på begge damene sine han 😉 Kanskje ikke på samme måte men….jeg vil nødig poleres, ser vondt ut. He he. Det ble en liten softis i beger på oss ja, og det smakte i varmen. Nå er gemalen på fjellet mens frua sitter hjemme i skyggen :-)) Håper dere har en finfin dag før ferie ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.