Litt om steaming, litt om kuer, litt om mye…

18 kommentarer om “Litt om steaming, litt om kuer, litt om mye…”

 1. Så fint innlegg. Ja det er så sant. Vi må ha respekt. Tross om jeg er vokst opp med dyr rundt meg, litt landlig merker jeg at jeg er ekstra på vakt om jeg tråkker inn på deres beite…? Ønsker deg en fin varm dag. Her vest er det overskyet i dag… men god temp.

  Liker

 2. stavangerinmyheart: Ja det blir så mye koseligere for alle om en kan vise litt respekt for en annen 🙂 Vi må kunne ta det og bruke tid på å lære de yngre istedenfor å fjerne det som ikke passer i all sin enkelhet. Det synes jeg blir for dumt. Håper din dag har startet godt uansett og åkkesom temperatur og vær :-))

  Liker

 3. Enig med deg, respekt for dyra, dyras premisser, man vet aldri når dyret blir redd og handler etter sitt instinkt.
  Her oppe i Nord er det ikke like varmt, men varmt og nydelig. Utsikten og naturen gjør meg målløs. Godt med ferie. Kos deg masse idag, bra du har bestemt deg for det:)) da blir det en knalldag med sol, bok og noen «dater» med vaskekluten eller no;)) uansett, klem<3

  Liker

 4. Orkidédatter: Ikke sant, en kan ikke forvente at dyret skal forstå meningen med «lek» de handler ut i fra der de står. Ekte og ærlig ❤ Her blir det nok en like varm dag, 28 grader nå i skyggen – så jeg haster avgårde med steaming om 0,23 sekunder for å bli ferdig før det blir for varmt for meg å jobbe med ❤ Ha en herlig dag der du er. Kos deg masse ❤ Klem

  Liker

 5. Er så enig me deg ang dette med dyra på beite…Man må respektere dem…og gi dem plass…dyr er dyr..men selvfølgelig kan det være et «sykt » dyr..som ikke er helt god med mennsker og dyr..DE må jo få slippe å bli plassert der det er…Kos deg med varmen..og håper du overlevde stemingen…Skal ikke være lov å drive med sånt nå….Du må ha en god kveld!

  Liker

 6. Kjempefint innlegg, og som dyreelsker selv er respekt for dyr noe av det viktigste som finnes for meg ❤ 🙂 Dyr er jo ikke opprinnelig farlige, men de blir farlige når de blir redde eller føler seg truet.
  Det har vært fint vær hos oss, lettskyet pent vær og kjempefin temperatur. Kanskje bedre temperatur hos oss enn hos dere.
  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg videre 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 7. Toini: Alt har sine unntak ja, så at det kan skje er det nok lite tvil om. Bøndene oppover der vet vi passer godt på dyrene sine i beitetid, så tror eller håper ikke det er tilfelle i akkurat denne saken, unntak kan jo skje over alt, men har og sett det der selv at unger løper mot dyra i rop og skrik – det er sjelden en innertier. Gjorde unna steamingen før heten tok over, så jeg er i mål og nyter kveldsbrisen. He he. Håper du og dere har hatt en finfin dag så langt, og at kvelden er goood :-))

  Liker

 8. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Samme her ❤ Alltid satt dyr på topp sammen med mennesket – i veldig mange tilfeller er også angrep mennesketrigget. I dag har jeg kost meg i 33 varme i skyggen, selv jeg makter ikke å sitte i sola om dagen, over 50 grader er litt for hett selv for denne frua. He he he. Håper du har hatt en finfin dag, og at kvelden er god :-))

  Liker

 9. Vasking må gjøres når vi våkner… Med en gang. DA er det litt kjøligere 😀 Sånn ku-greier. Noen har ikke respekt for dyr, og så må DYRENE lide liksom… Hrmf…

  Liker

 10. frodith: Sånn ca rundt det ja, på begge. He he 🙂 Bare jeg får unna meg det jeg vil før rundt 14 om dagen så går det an 🙂 Resten av dagen nyter jeg i skyggen. Gjerne sammen med en kuflokk 🙂

  Liker

 11. YDMYK RESPEKT!
  Herlig innlegg 🙂
  Dette med vasking……………… jeg har en tendens til å gjøre som du……………. og jeg vet egentlig innerst inne at om jeg ikke gjør det med det samme har det en tendens til å bli utsatt……………………….
  Og det er varmt ja.,…… jeg liker ikke insekter men jeg må bare få gjennomtrekkk og lar verandadører stå åpne både her og der men i full panikk for at fluer og slikt skal komme inn……….. og selvfølgelig kommer de inn………… :-S
  Ønsker deg en fin fin søndag !

  Liker

 12. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Det er nok litt sånn for min del også, må ta det med en gang – ellers blir det utsatt, så blir det for varmt og utsatt igjen. He he he. Har ikke et vindu eller dør åpen på dagtid, vil ikke ha varmen inn. He he. Trekker for lystette gardiner og har alt lukket til sola er nede. Liker det svalt og godt inne 😉 Håper du koser deg med «kjæledyrene» he he, måtte smile litt for ja, de kommer seg jo inn, men å komme seg ut igjen, det er litt av en nøtt. Geografisk på utur. He he. Ha en herlig dag :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s