Noe på kistebunnen..

24 kommentarer om “Noe på kistebunnen..”

 1. Så spennende å åpne en slik gammel kiste! Men selv om den ikke inneholdt magi, var det vel selve opplevelsen som var gøy? 😀 Og så var den jo dødskul i seg selv, da!

  Liker

 2. Ha-ha…synes jeg ser deg! Gjøre først – tenke etterpå Det er ei som kjenner seg igjen her, gitt! Ellers er jeg temmelig hard til å kaste. Jeg bør være tilsvarende hard når det gjelder å LA VÆRE å anskaffe! Da slipper jeg jo å kaste også! 😉 Å flytte er en fin måte å kvitte seg med ting på. Jeg flyttet fra 240 til 80 kvadrat for drøyt to år siden. Jeg er ikke verdens verste samler på noe vis, men jammen var det mye jeg kvittet meg med!

  Liker

 3. Nina Cecilie: :-)) Greier ikke kaste pent håndarbeid som enten oldemor eller bæssmor har sitti flere timer med. Fine minner, så ble igjen noen heklede og broderte juleduker/løpere og lapper :-))

  Liker

 4. karidansen: He he, ja nei det hender jeg «overgår» meg selv litt nå og da. Høres så fint ut i hodet, så skjer det et eller annet i praksisen. Hehe. Jeg er ingen samler selv heller, men å kaste pent håndarbeid etter oldemor og bæssmor sitter langt inne. Resten havnet i søpla. Hehe. Vi hadde en container her i fjor, så fikk vekk veldig mye av alt som ble stuet her etter alles flyttinger. Det var veldig godt :-)) De viktigste ting er her, noen få men med mest fine minner :-))

  Liker

 5. stavangerinmyheart: Det var helt klart meg, men etter vi hadde container her i fjor sommer når vi begynte å innrede andre etasjen så snudde jeg litt. Tar vare på få men fine gullkorn :-))

  Liker

 6. solliv: Fort gjort å ta vare på en del ja, især fra bakover i tid skjer det her 🙂 Kan ikke ta vare på alt, så det blir noen valg 🙂 Tusen takk for det snille, varmet å lese ❤ Fortsatt litt tomt 🙂

  Liker

 7. Så spennende med sånne kister! Den må du ta vare på… stor og fin… passer bra på et hobby rom! Godt å få gjort ting man har tenkt på… har mange sånne prosjekter… gruer for å starte… ha en god ny dag!

  Liker

 8. Toini: Ja den blir her :)) Har flere gamle kister eldre enn denne jeg tømte i går :)) Denne tenker jeg å ha hobbyblader i eller noe sånt, blir muligens rot å fine frem men. He he, finner vel på noe ;-)) Håper din dag har startet godt 🙂

  Liker

 9. Åh, det er alltid moro å finne gamle familieskatter, selv om ikke alt faller i smak 😉 Har selv ei kiste fra 1800 tallet her, uten nøkkel! Men denne veier ikke så mye, likevel skulle eg likt å se hva som er oppi 😉

  Liker

 10. Doc&Dask: En låsesmed eller noe sånt smart hadde kanskje fikset den «biffen» har en slik veldig gammel kiste selv, men der er lokket litt løst i hengslene, så den står åpen med yttertøyet vårt oppi i gangen :-))

  Liker

 11. Doc&Dask: Nei den skjønner jeg, men en låsesmed pleier å kikke først, tviler på at den bryter den opp – det er jo en antikk herlighet :-)) Men kanskje litt spennende å ikke vite også, men en dag laaaangt der fremme er det vel noen som får den opp, så da kan det like gjerne være du?! :-))

  Liker

 12. For er herlig innlegg. Og du skriver så godt også.:-) og jeg syns også at du fant mange fine minner og skatter i den kisten.:-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s