Pakkeshow..

Ikke sponset, inneholder produktbilder og gode ord..

I noen uker nå har jeg lett etter et par sko, eller tøfler om du vil – de annonseres som begge deler så jeg er vel litt usikker der. Uansett – i et par uker har jeg trålet gjennom et par (…mange) skobutikker på let etter disse her, fra Hønefoss til Gran, til Gjøvik før Lillehammer – du skjønner at jeg har lett nå. He he, men så har jeg tuslet ut igjen fra alle butikkene med uforrettet sak. Jeg kunne nemlig tenkt meg å prøve de i butikk før jeg handlet, noen ganger synes jeg nemlig at det kan være riktig så festlig, især hvis jeg er litt i tvil over vristpartiet som hos meg er høyt.

Veldig kjedelig å bestille noe som tar noen dager å få, så passer de ikke, retur og flere dager går. Fort et 2 ukers prosjekt det der.

Til sist måtte jeg bite i både et surt eple, og en ditto surere lime – å handle de på nettet. Jeg fant riktignok en veldig koselig nettbutikk som hadde mye annen moro også enn sko, så det ble brått 3 ting i en eske til meg i dag. Hurra.

Skoene, en isbitform med 4 «hjerner» og en ny kopp..

Skoene er fra «Scholl» er ikke satt sammen av en mengde plastere og fotfiler som merket fort kan assosieres med, og modellen heter «Jump» ikke at jeg ser det for meg, men de er utrolig gode på føttene. Jeg hadde flaks med vristen – de sitter som et skudd i min vanlige størrelse…. Så hvis du som jeg da liker å tøfle rundt i «Crocs» om sommeren så er kanskje dette et tips til deg også?! Jeg ville i alle fall veldig gjerne prøve disse her, for det er vel ingen hemmelighet at «Crocs» er gummi, som igjen leder til småklamme føtter og enda mer tørr hud enn nødvendig – om en går mye barbeint i dem, noe jeg gjerne har gjort hele sommeren. Det er jo så lettvint å kippe på seg her hjemme.

Tror nok jeg har fått veldig lyst på B/S modellen også, de finnes i 2 modeller såvidt jeg vet, tenker det kan være fint å ha et par for å kunne tøfle rundt utenfor hjemmet også, frister ikke å gå inne med utesko. Men men, den tid…

Dette her skal ikke bli et reklame innlegg, kun ment som tips til deg som kanskje ikke vet at de finnes, og unner føttene noe hakket bedre enn gummi, disse er også angivelig et godt valg for den som har utfordringer og vondter i rygg, hofter, knær eller føtter. Ta en titt på nettet å les litt om de hvis du ble nysgjerrig på dem. Etter mange timer på føttene mine er i alle fall jeg veldig fornøyd så langt. Godt kjøp frue.. Hehe.

Isbitformen er det ikke så veldig mye mer å si om annet enn at isbitene blir større enn «normalen» syns den var så artig at jeg ser for meg litt moro med de isbitene fremover. Hihi. Den kreative ser noe moro i mye.

Koppen syns jeg var utrolig morsom. Den formelig skrek til meg, helt innertier. Den er i standard størrelse så den kan aldri erstatte den jeg slapp i gulvet her om dagen (snufs…) men morsom er den, jeg er glad i kaffe så den skal få glede meg med «edle» dråper på hobbyrommet når det kan tas i bruk.

Apropos det så har vi mellom alle varmegradene i dag fått ryddet unna den haugen jeg skrev om tidligere – den som sto midt på gulvet gemalen prøver å lage. Nå er den borte – så gemalen er klar for neste etappe. Det drar seg til. Ellers i dag har det vært veldig trykkende varme her i brøtte. Akkurat samme trykk og varme som rett før tordenvær braker løs – men det gjorde aldri det. Topplokket sluret rundt på førstegir, ruste seg opp i turtall da det nekta plent å nå andre. Når mutter kom ned en tur ble det ikke bedre enn at 3 stykk av oss var litt utafor «nett» he he he. Sånt blir det en fin dag av likevel.

#ikkesponset #scholl #sko #kopp #krus #isbiter #blogg

8 kommentarer om “Pakkeshow..

  1. Eva: Det har du nok helt rett i, jeg er også myk og fin under bena av å ha trasket rundt i Crocs hele sommeren :-)) Men har variert litt og funnet ut at fotpleieren har rett for min del, får lettere tørr hud på helene med de enn luftigere såler 🙂 Marilyn var en tøff dame, en del bilder av henne i huset her også 😉 Jeg er veldig glad i varmen jeg, men ikke det trykket som kommer rett før tordenvær, sånn var det i hele går – sånn klamt og trykkende 🙂 Håper du har og fortsatt får en herlig dag ❤

    Liker

  2. Skogens Sønn: Ja det er jo lov å ha flaks en gang i mellom 😉 Greit å ha noe lettvint å kippe beina oppi :-)) Koppen var bare morsom, så den måtte jeg ha :-))

    Liker

  3. Orkidédatter: Bare hyggelig, de er bygd opp på en måte så foten er stødig og ergonomisk i de, ikke som andre løse sko hvor en kan skli rundt omkring oppi de 😉 Om du skjønte :-)) he he. Isbitene er på kjøl, de blir jammen store – trenger nok bare 1 i hvert glass 🙂 Hurra 🙂 Håper vi begge får en veldig fin onsdag ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.