En litt spennende dag..

For oss, en ny og like heit dag er i gang, jeg greier fortsatt ikke å klage på hverken denne sommeren eller varmen, men akkurat gårsdagen var litt lei.

Du kjenner sikkert til hvordan lufta er rett før tordenvær setter inn, det blir trykkende og lommert som vi sier / klamt. Sånn var det her nærmest i hele går. Håper det ikke blir riktig så trykkende i dag. Jeg liker varmen, men ikke trykk. Hehe.

Jeg labber rundt her i mine nye kippere, fortsatt like fornøyd med dem – kjenner faktisk at de gjør en forskjell på foten. Forstår litt bedre nå hvorfor disse har rast oppover på favorittlisten over arbeidssko for den som går og står mye i sitt virke, desto mindre forstår jeg hvorfor ingen butikker synes å ha de inne….

Gikk du glipp av innlegget men syns de hørtes fine ut så kan du lese mer H E R =) Innlegget er ikke sponset på noe vis, jeg ble selv tipset om de, så sender kun tipset videre i den store bloggblokka her ute..

Dagen i dag er bittelitt spennende for oss, gemalen er avgårde etter litt mer materialer til hobbyrommet og litt ute. Det er kanskje ikke så veldig spennende, det som er litt spennende for oss er en samtale jeg skal ha litt senere i dag. Vi savner fortsatt Ludvik-en vår, han er på ingen måte glemt eller stuet vekk i hoder og hjerter, men vi må videre og nå er vi i gang med prosessen mot den neste pelsvenn i brøtte.

Kjenner at det føles veldig riktig, og praten går allerede livlig rundt det. Vi slentrer videre, det føles greit og vi gleder oss til det som forhåpentligvis kan skje i løpet av høsten. Spent på samtalen senere i dag. Du skal nok få lese om det i kveld.

12 kommentarer om “En litt spennende dag..

Kommentarer er stengt.