En litt spennende dag..

12 kommentarer om “En litt spennende dag..”

 1. Ønsker deg en fin dag. Det blir spennende å følge dere fremover når dere skal skaffe dere en ny liten tass. Jeg hadde nok også skaffet meg ny hund om noen av våre to skulle omkommet. Det blri tomt uten disse pelsdottene. Jeg savner dem begge innmari nå som jeg er på ferie uten dem og gleder meg til å komme hjem til dem. Jeg forstår sorgen og savnet deres meget godt. Men jeg har stor tro på at det vil hjelpe dere enormt med en ny hund, selv om den ikke kan ta Ludvik sin plass i minner og i hjertet. Men vi fleste har jo plass til mange i våre hjerter, da vi har spesielle plasser for de som ikke er blant oss lengre. Jeg bærer selv å en hund i mitt hjerte, selv om det er mange år siden han forlot oss. Jeg glemmer han aldri ❤
  Klem fra Danmark ❤

  Liker

 2. Åååååh, så herlig, jeg skjønner du gleder deg. Klart Ludvik alltid vil være i hjerte<3 lykke til<3 gleder meg til å høre videre, så spennende:)), og veldig glad på dine vegne<3ønsker deg en kjempe fin dag:))

  Liker

 3. poesimylife: Kjenner på akkurat det du skriver ❤ Vi har plass til mange i hjertene våre, skjebnen er ubønnhørlig til tider ❤ Håper dere har en ny herlig dag i Danmark :-)) Klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Vi gleder oss veldig ❤ Ludvik er med selv om vi som alle andre som mister må tusle videre 🙂 Det er ikke «bare» å finne en ny venn heller, men prosessen er i full gang :-)) Håper du har en like herlig dag ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s