Stemning i går, en annen i dag…

12 kommentarer om “Stemning i går, en annen i dag…”

 1. stavangerinmyheart: Ja det var det, og nå regner det så godt her. Foreløpig uten ordentlig tordenvær så krysser labbene for at det fortsetter å regne friskt gjennom hele natten :-)) Naturen trenger det 🙂

  Liker

 2. God morgen ❤
  Nydelige bilder 🙂
  Ja her høljet det ned i går. Endelig så buldret og blinket det ikke så alt for mye. Overkommelig.
  Deilig luft i dag.
  Nå er jeg snart på vei til badeland da datteren skal være havfrue i dag. De har slike havfruehaler som man kan leie i en time fra klokken 08.00-09.00 hver morgen her på Jesperhus. Hun ble lovet å få leie disse kun en gang da det koster 100 kr. Vi betaler ingen inngang i bassenget, da det er betalt i den pakken med overnatting. Så vi har vel egentlig betalt da denne leien er ganske dyr. 16 000 kr for en uke. Men da har vi fri inngang til alt. Og det meste er "gratis".
  Ønsker deg en fin dag ❤

  Liker

 3. Hei og god morgen 🙂
  Flotte stemningsbilder fra Jevnaker 🙂 Jeg har hatt besøk fra Jevnaker et par dager nå 😀
  Ja i natt og tidlig morgen har det regnet godt her hos meg………….. virkelig nok regn til hele Norge mener jeg på 🙂
  Ha en flott søndag!

  Liker

 4. poesimylife: Her også, i hele natt – men vi slapp unna tordenvær så det var helt supert med tanke på tørken 🙂 I dag skinner sola igjen. Oj, tenk å få være havfrue for en liten stund ❤ Tenker hun likte det og at mor fikk mange fine bilder klare for glass og ramme hjemme. Hørtes stivt ut, men det som alt annet er et regnestykke, hotell er jo slettes ikke gratis – så kanskje det til og med er en fin pakke?! ❤ Ha en herlig dag dere også :-))

  Liker

 5. MJmettejosteinsdatter: God dag, god dag :-)) Det er flott over her også, jeg glimter til med noen bilder innimellom 😉 Så du har det ja, her bøttet det ned herlige og veldig mange dråper gjennom hele natten, slapp unna lynet – og nå skinner sola igjen :-)) Håper du har og får en finfin dag 🙂

  Liker

 6. MJmettejosteinsdatter: Gjorde veldig godt å få masse regn her nå, håper det hjalp litt, selv om det sikkert ikke hadde gjort noe om det regnet i hele dag også 🙂 Ha en finfin tur :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s