Stemning i går, en annen i dag…

Likheten er at det er bittelitt magisk, bittelitt spennende begge deler.

I går kveld var det som kjent måneformørkelse, og selv om vi ikke fikk sett månen så fikk vi med oss stemningen slike fenomener gir, jeg synes nesten det er mer magisk enn selve fenomenet. Å høre at fuglene blir helt stille, naturen tar sin egen lille pause i det som skjer.

Les mer om det og se noen bilder H E R =))

I kveld er det en litt annen stemning på gang, i hele dag har set vært en smule trykkende – og en liten dråpe regn eller to har kommet nå og da – men sent i kveld bøtter det virkelig ned. Nå venter vi vel egentlig bare på at det skal smelle til?!

Naturen trenger regn nå, masse regn – og det regner. Det styrter og roer seg ned til vanlig regn, styrter igjen – hele himmelen er svart. Håper fremdeles at lynet sklir stille forbi, selv om vi har hørt litt brumling nå og da. Jeg liker som nevnt tordenvær, men ønsker overhodet ikke det akkurat nå – nå håper vi det kan regne friskt til i morgen når solen er spådd å komme tilbake.

Vi har med andre ord hatt en veldig stille og rolig kveld etter en litt aktiv dag som jeg skal komme tilbake til i morgen. Nå sitter jeg ute å nyter synet og følelsen av regn, gemalen har tatt seg en liten regndans til og med. Så lenge det «bare» regner er vi strålende fornøyde, håper det varer natten igjennom. . .

12 kommentarer om “Stemning i går, en annen i dag…

  1. MJmettejosteinsdatter: Gjorde veldig godt å få masse regn her nå, håper det hjalp litt, selv om det sikkert ikke hadde gjort noe om det regnet i hele dag også 🙂 Ha en finfin tur :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.