Måneformørkelse..

27.07.18 🙂

Vi så nok ikke månen her nedi «dumpa» månen dukker ikke opp over åskammen her så tidlig på kvelden. Gemalen tok med seg frua si på måneskinnstur i bil, men vi så den ikke da heller – enda vi kjørte opp til det høyeste punkt. Med det reiste vi ned igjen til sentrum for å få med oss lysforandringene på best mulig vis – og de så vi. Jøje meg så fint det var.

Tok en del bilder, både vanlige og panorama bilder for å virkelig se forandringene i lyset..

Fra bilturen ned igjen..

Første bilde fra sentrum. Brygga ved Hadeland Glassverk..

Litt senere. Legger ved noen bilder under her, alle er tatt med noen minutters mellomrom…

Panoramabilde.

Nok et panoramabilde.

Vi fikk altså ikke sett månen før måneformørkelsen var på retur, men det var virkelig fint å se lysforandringene steg for steg. Tok mange flere bilder, moro å se forandringene underveis. Ser det nesten best sånn, fra det første til det siste bildet, for den som syns slikt er spektakulært. Jeg er nok en av dem, dette er muligens en særegenhet – det er jo ikke ofte en får se slike fenomener, og de neste to ukene kan man se flere av dem, med en avslutning den 11.08. Så vil en se så får en kikke opp 😉

#måneformørkelse #jevnaker #måne #fenomen #blogg

22 kommentarer om “Måneformørkelse..

Kommentarer er stengt.