Nabolag søker beboere..

18 kommentarer om “Nabolag søker beboere..”

 1. Å skal?n si da:() det er jo noen som lever seg litt vell for mye inn i spillet…. og skiller ikke på virkelighet og spillverden, dette gjelder jo mange spill…. det er så viktig det du sier om dissa som er mindre, opplever de det samme? Min erfaring er ja, et eksempel fra jobb: det blir en del å rydde opp i og bearbeide når en elev plutselig bryter sammen i timen pga av dette med chattrom. Selvom du er voksen og kan takle det, er det jammen meg ikke greit overhodet. Uansett alder. Jeg skjønner at du spiller for kos, det virker på meg som et skikkelig trivelig spill, men jeg skjønner jo at ikke alle er der…håper alikevell du kan fortsette å kose deg og bygge videre<3 respekt uansett for andre mener jeg<3 men nå har jo du et stort hjerte av gull<3 ha en trivelig lørdag med eller uten spill;) god klem<3

  Liker

 2. Orkidedatter: Det er virkelig noe med det der – mitt nabolag i mitt «Hay Day» spill skal uansett IKKE være sånn. Der skal alle som en trives, vi voksne tåler en trøkk – men den trøkken skal være ikke eksisterende inne hos meg. Kommer til å fortsette å kose meg med spillet, og ønsker den yngre garde å spille dette spillet i et nabolag så kan foreldrene være trygge på at det ikke vil foregå noe muffens i mitt nabolag i alle fall :-)) Håper du har en herlig dag så langt ❤ Klem klem

  Liker

 3. Skogens Sønn: He he, roen har allerede senket seg igjen – men det skapte noen tanker dette her, ovenfor de eventuelt yngre som lettere lar seg lede ❤ Håper du har en finfin dag så langt, og at kvelden blir enda bedre :-)) Her skinner sola nå. Hurra 🙂

  Liker

 4. Herlighet..ja..det er lett å bli revet med…spill kan bli så mye mer en bare et spill for noen….Ille det skal være sånn…og folk sier så mye uhemmet bak tasaturet…..Helt ille…Ja jeg har spilt noen sånne spill..men ikke med sånne «klikker» Man holdt på med sin egen gård og måtte bare hjelpe andre litt osv…Men jeg ble så revet med at jeg stod opp midt på natten for å høste…for at det ikke skulle råtne, og jeg skulle miste avlingen…OG jeg måtte hele tiden komme videre og videre…DA var det plutselig ikke så hyggelig lengre…ble mer bare stress….så jeg måte kutte de ut…Men var gøy å bygge opp en gård og «stulle» litt..men som sagt..var ikke med andre…da blir det jo enda mer stress! Nei…det høres ikke ut som du er urimelig her nei..forstår så godt hva du mener…og ingen skal «snakke sånn til andre» uansett….Kos deg med spillet!

  Liker

 5. Toini: En kan nok bli «bitt» husker et snev av det selv. Men føler vel at jeg er veldig ferdig med den perioden hvor jeg også syns det var moro at vi greide alle mål, så etter over 5 år så tar jeg det nå kun som kos, og nabolaget mitt skal forbli koselig og uten hverken mas eller stress :-)) En vinn vinn situasjon at disse lagde sitt eget, men det ga noen tanker dette her også. Håper du har hatt en finfin dag =))

  Liker

 6. He, he, det er akkurat derfor jeg ikke vil være med i noe nabolag. Om spillet blir til en jobb man må utføre samme hva, har det jo ikke lenger noe med rekreasjon å gjøre. Jeg foretrekker derfor å spille for meg selv. Da kan jeg ta akkurat så mange pauser jeg vil. Om ikke annet, så får man jo vondt både her og der om man blir sittende og spille for mye flere dager i strekk, så det kan umulig være sunt. Tidsfrister minner meg altfor mye om jobb og stresser meg skikkelig. Kan jo ikke ha det sånn at jeg må si nei til en kaffeinvitasjon bare fordi jeg må gjøre ferdig en oppgave i Derby!

  Liker

 7. Fertilitetsturisten: Helt enig med deg, og sånn vil altså ikke jeg ha det i mitt nabolag, blir det for «kjedelig» så får folk flytte ut. Så enkelt er det :-)) Igjen har du så rett, oppgavene skal være kos :-)) Tror nok nabolaget mitt mister flere naboer i morgen, naboer som ikke har sakt noe på dette her. He he he.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s