Et hobbyrom blir til #1

På tampen av høsten i fjor ble vi helt ferdige med gjesterommet – og stuedelen i andre etasje, og gemalen begynte så smått med fruas hobbyrom.

I vinter skjedde det ikke så mye, men på vårparten tok gemalen frem verktøyet sitt igjen, tuslet opp og fortsatte der han slapp – og nå, nå begynner endelig fruas «furterom» å likne på noe – noe som rett å slett kan bli bra, veldig bra. He he.

Det er ikke «bare» bare å ha snekret å snekre andre etasjen her oppe, siden vi bor i Svenskt hus er det jo ditto Svenske mål – så for å møte Norske krav har gemalen vært nødt til å bygge vegg utenpå veggene for å si det enkelt, fóre ned tak, møte enighet her å der – med både rom og krav.

I går var elektrikeren her…igjen, og nå ser det da ut til at det skal bli muligheter for strøm på rommet mitt også, masse strøm via egen kurs.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. På mitt rom skal det bli veldig lenge til jeg må finne skjøteledning, for å si det sånn. Alle elektriske doninger er talt opp, samt noen som står på fruas ønskeliste for fremtiden – så det skal som sakt ikke mangle kontakter. Alt må jo selvsagt ikke stå plugget i hele tiden, men greit å ha kontakter når og der jeg trenger det.

Litt planer: Der inne vil det bli noen fine benkeplater, både som arbeidsbord og med opplegg for oppbevaring under. I skråtaket vil det bli magnetskinner til alle diesene mine. Der inne vil det bli en koselig bloggekrok. Der inne vil det bli en bokhylle og en lesekrok med sofa og salongbord. Der inne vil det stå en egen kaffetrakter og vannkoker, nemlig – det skal være plass til minst 2 kreative gjester også.

Det skal beises og få sin brytning i listverket, det skal rett å slett bli Jernbanefrua! Min egen lille «hule» i hjemmet. Jeg gleder meg e n o r m t til å kunne flytte inn, innrede og ta i bruk rommet. Lage mye fint å kose meg no jøtt (veldig)

Nå høres kanskje rommet enormt stort ut, men det er det i grunn ikke, husker jeg ikke feil så er det rundt 15m2, men det er ca 14, MER enn det lille hjørnet jeg har i dag, og som jeg da har kranglet med i 6 år. He he, så ja – jeg gleder meg. Bedre ble det heller ikke nå, når gemalen på morgenen har fått ordnet seg nesten 2 uker ferie om et par uker – for å komme noenlunde i mål så en kanskje er ferdig med alt sammen før vinteren trår til. Før den tid vil det nok ikke skje så alt for mye der oppe, gemalen går nå inn i arbeidshelg, så sistetur uke og nattuke, så kommer de to ukene med fri, og de blir gode å bruke der oppe. Hurra.

Del #2 kommer når «snekkeren» har snekret seg ferdig og beis er på tak og vegger.

#hobby #hobbyrom #snekring #bygg #interiør #kreativ #inspirasjon #blogg             

22 kommentarer om “Et hobbyrom blir til #1

  1. Wow, ja, gjerne, kommer jeg<3 når du kommer med slik en hyggelig invitasjon<3
    Bare å si fra<3 så kan vi vimse litt sammen:)) god klem til deg<3

    Liker

  2. Orkidedatter: Det høres veldig moro, klart vi skal få til å «vimse» sammen ❤ Det tror jeg kan gi mange morsomme resultater også =)) Klem klem

    Liker

Kommentarer er stengt.