Der skap skal stå…

10 kommentarer om “Der skap skal stå…”

 1. Aaaawh, smelt<3 ja, nemlig akkurat, sånn er det<3 jeg også er såååå heldig med mannen min<3 om han er heldig med meg, ja, det tørr ikke jeg svare på;)) men å støtte hverandre og fremsnakke hverandre det er skummelt selvom hele meg sier nei, så sier jeg jo ja. En skal jo leve. Detta var skikkelig fint skrevet, skulle tro det kom rett fra hjerte jo<3 he he:)) Herlig bilde<3 men du, jeg blir jo grepet av stundens alvor i det du forteller om hva du har lest. Det får meg til å reflektere. Alle er ikke like heldig. Det er vondt, men sant. Ser frem til å lese om hva du kommer frem til i ukas andre bok:) God klem

  Liker

 2. Orkidedatter: He he, ja det var det da 😉 Tenker begge karene våre er så fornøyde som de kan bli 😛 og ja, noen ganger kan det være skummelt, men som du sier – vi skal leve, og det skjer hver dag ❤ Denne boka satte kverna i gang, takknemligheten kom tilbake på overflata og det er slettes ikke dumt det, å tenke over hva man har ❤ Klem

  Liker

 3. Ja det er viktig å gi hverandre rom og muligheter til å gjøre hva de selv vil ja…Trist å tenke på at noen har en sånn traumatisk og kontrollerende hverdag ja..ish….Godt jeg har det bra….Ha en god kveld og kos dere sammen!

  Liker

 4. Toini: Ikke sant, det ga noen takknemlige tanker når jeg kunne tenke over hvor fint vi har det i brøtte, men sårt å tenke at dette ikke er hverdagen til alle – glad det er din hverdag ❤ Håper du har en fin kveld så langt. Gemalen skal atter en gang på nattevakt, så frua skal lese videre :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s