Hva har jeg gjort..

20 kommentarer om “Hva har jeg gjort..”

 1. Et veldig godt tips<3 men dessverre, alt for mange opplever dette, føle seg fanget i et «edderkopp nett»som du forsøker å rive av deg, mens du bare blir mer og mer klebrig og nettet snører seg tettere og tetter sammen og du får ikke puste til slutt…. å komme ut av dette nettet, eller som man gjerne leser om «psykopatens grep» er et sant helvette. Jeg har ikke opplevd det, bare stått ved siden av… Jeg vet ikke helt om boka er sånn, men når du sa «fanget» ble det til det jeg tenkte på, og fikk assosiasjoner til virkeligheten….
  Det er jo greit å lese litt forskjellig, om det er sant eller ei. Ei god bok er da så deilig å leve seg inn i å bare være tilstede og nyte «fri» og leseglede<3 Kjempefint syns jeg med variasjon, tusen takk for det vennen<3 ønsker deg en super fin kveld<3 klem

  Liker

 2. God anmeldelse som ga et fint innblikk i hva denne romanen dreide seg om. Du uttrykker deg godt. Du kunne sikkert ha vært skribent av et eller annet slag. Du har en «allsidig» blogg, og det liker jeg.
  Det kan være ganske mye vondt som foregår «bak fasaden» i de tusen hjem. Jeg brøt ut av ekteskapet mitt for mange år siden, men jeg har heldigvis aldri erfart noe som kan sammenlignes med det denne boka tydeligvis handler om. Noen velger å gå fordi de gode følelsene, av ulike årsaker, har forsvunnet på veien, mens andre bryter ut fordi de opplever psykisk og fysisk terror i ekteskapet. Tror du og Gubben har det veldig bra, og det er koselig å lese små glimt fra hverdagen hos Jernbanefrua og Handymannen hennes!

  Liker

 3. Orkidedatter: Skjønner hva du mener ja, stått ved siden av noens liv jeg også. Men boka er nok litt mildere og bedre å lese, men tanker kan man få, noen ganger føles det godt ❤ Håper dagen og kvelden har vært og er god :-)) Klem

  Liker

 4. Skogens Sønn: Sårt å tenke på, ingen fortjener å leve i et mareritt man kun ønsker å våkne opp fra. Vipps så er livet over. Veldig glad for å lese det, og tenker nok Vimsa di tenker det samme ❤

  Liker

 5. karidansen: Tusen takk for de fine ord ❤ Jeg har skrevet litt her og der oppigjennom, tatt psykologi i skolesammenheng og erfart en drøss gjennom et relativt kort liv. Med det har jeg blitt ganske allsidig, kan se det meste fra de fleste sider. Alt har sine grunner tenker jeg, dette også – og jeg unner ingen å ha det vondt, hverken den med utfordringene eller den som tier og tåler. Håper du har en finfin dag så langt snille :-))

  Liker

 6. Fint tips det, og en veldig viktig tematikk som jeg tror ofte blir «glemt» i den travle hverdagen.
  Jeg kunne godt tenke meg å lese denne boken. Jeg brøt selv ut av ekteskapet, og har fått mange tilbakemeldinger på hvordan jeg har endret meg i etterkant, og at jeg nå er mer som jeg var før jeg ble gift. Må bare si at jeg og eksen er veldig gode venner nå, og vi fungerer mye bedre som venner enn som ektefeller. Så alt endte veldig godt, heldigvis. Kanskje det egentlig var en lykkelig skilsmisse?
  Om jeg kommer over boken, og får den i hus, skal jeg lese den.
  Ellers så har jeg lest ganske mange bøker nå i sommer. Både på norsk og engelsk, og koser meg veldig med det 🙂
  Kjekt å lese dine boktips ❤
  Gleder meg til neste 🙂

  Liker

 7. Eva: Takk for det ❤ Jeg tenker som deg at det er et viktig tema i denne boken, og at det ikke er feil å sette litt fokus på det og at det kan gjelde mange fler enn man hører om. Det skjulte er verst 😦 En lykkelig skilsmisse som ender i vennskap må være det beste når ting blir som de blir – en lykkeligere tilværelse for begge ❤ Koselig å lese at du gleder deg til neste, det gjør jeg også :-)) Så håper jeg din dag har vært god 🙂

  Liker

 8. Ja ingen vet hva som skjuler seg bak stengte dører. Denne boken kunne vært noe for meg.
  Tusen takk for at du har slike bokanmeldelser. Ellers har du en flott blogg 🙂
  God helg ❤

  Liker

 9. poesimylife: Nei det er dessverre sant, dessverre som i at jeg unner alle å ha det godt, eller motet til å få det ❤ Koselig at du liker dem, håper du har en herlig fredag og at helgen blir god =))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s