Gemalens jakt er i gang..

20 kommentarer om “Gemalens jakt er i gang..”

 1. Ikke lett det der..mannen her liker heller ikke slike butikker…di eneste klærne han kjøper uten at jeg er med er motorsykkelklær :)) Men han liker å ha på seg noe han syns er bekvemt ..får noen favoritter og bruker dem igjen og igjen :)) Da håper jeg dere fant noe å fylle skapene med.. Ha en fin lørdagskveld ❤

  Liker

 2. annebe: Blir fort litt moro da, så det går vel greit denne gangen også. Ingen av oss liker egentlig å shoppe klær til oss selv – artigere å bli med når den andre trenger noe. Hehe. Jakta er uansett i gang, nå er vi på tur ut til byen. Håper du har en herlig lørdag så langt ❤

  Liker

 3. hahaha kjenner igjen dette 🙂
  Men min mann er egentlig litt mer glad i shopping enn meg, men det er kun på grunn av at jeg hater shopping. Unngår dert helt til jeg MÅ!
  Så hvem som helst slår meg i å like shopping 🙂
  Regner med at gemalen finner det han har behov for. Eller kanskje rettere sagt : DU finner det han har behov for hehe
  God helg til dere begge ❤

  Liker

 4. poesimylife: :)) Her er det nok stor forskjell på hva som skal shoppes :)) Klær er vi nok ikke så veldig glad i å shoppe noen av oss, men begge blir gjerne med den andre som moralsk støtte, he he :)) Håper du har en finfin lørdag så langt ❤

  Liker

 5. Hr Frodith er ganske lik, ikke interessert…Men når han MÅ, når alt har falt fra hverandre og ligger som FILLER i skuffene… da drar han. Og jeg er med og sier så lite som mulig fordi jeg vet han hater hele opplegget..Men finner han en bukse som duger, eller en skjorte, så kjøper han flere av samme sorten, så han har en stund…Lurt 😀

  Liker

 6. Håper han fant noe han trengte, og kanskje fant du noe selv også..mye salg nå..så man kna fort bli revet med…Det er best å holde seg unna….tenker jeg…men så trenger jeg ikke noe heller da…Disse mennene de klarer faktisk å slite ut klær..noe ikke jeg ihvertfall rekker…:-) Håper jakten var vellykket!

  Liker

 7. Ha ha ha, jeg ler:)) så herlig<3 Likte spesielt godt det du beskriver som to nyforelska:) Jeg og mannen min kan også dra på shopping, ta en kaffe eller godbit. Være nyforelska, helt til jeg får satt på radaren og spretter avgårde hit og dit før han har kommet forbi det første stativet<3 he he… men klær blir det:) vi er ikke veldig glad i shopping noen av oss, men må jo noen ganger og da er det veldig hyggelig å gjøre en tur ut av det ❤ Herlige dere to<3 ønsker deg og dere en fantastisk dag:)) klen

  Liker

 8. Toini: Det har du rett i, min sliter i alle fall godt på sine klær :-)) Jeg kjøpte meg ingen verdens ting i går, jeg trenger bare lyslykter. Ha ha, men fant ingen på runden. Håper formen er bedre hos dere ❤ så søndagen blir god 🙂

  Liker

 9. Orkidedatter: Ikke sant, det er nok ca der vi er også :-)) Ingen av oss er veldig glade i å traske rundt. Klær er noe av det vanskeligste egentlig 🙂 Men moro ble det 😉 Håper du har en herlig dag så langt ❤ Klem klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s