Fruas utskeielse, noen gardinlengder og snekring..

14 kommentarer om “Fruas utskeielse, noen gardinlengder og snekring..”

 1. Steike fine gardine… å herlighet, ja, de ser riktig så bra ut, med mønster også jo<3 dette blir steike bra vettu fruen. Greit å få med seg to pakker hjem da, så en ikke bare har en gardin til der du skal ha to:/. Har egentlig lurt litt på det sjøl ….. men sånn er det:)) jaja, jeg krysser fingre for at både tommeltotter og andre tær er like hele etter genalens ferie før eller etter stengetid:)) og at han får en glorie over hode lik lampa di, ja, det gir meg bilder i hodet:)) Kos deg og dere masse med å fixe hobbyrommet<3 klem

  Liker

 2. Orkidedatter: He he, ja :-)) Handler ikke gardiner så veldig ofte – men har merka meg det at det oftere og oftere er én og én nå :-/ kan ikke si jeg likte konseptet alt for mye, ved å sløyfe 2 pakk :-/ men men. Det begynner å likne et rom nå, gemalen er så flink ❤ Håper du har en finfin dag så langt også ❤ Klemm

  Liker

 3. Vi har en slags beige farge på gardinene i stua nå..men jeg er også veldig glad i blått i hjemmet :)) Greit å kunne blokkere lyset ute når en har lyst til det..vi har persienner i stua som brukes ofte særlig når sola skinner ..Fine gardiner og tøff skjorte du hadde kjøpt.. <3<3

  Liker

 4. En og en lengde er i og for seg greit nok det, om man har et sånn dårlig plassert vindu som jeg har. Soverommet vårt er så idiotisk bygget at pga en rekke kommoder så må jeg ka korte gardiner, men jeg synes det gjør seg veldig med lange gardiner på små vinduer også. Så for å få det til å se greit pent ut, så burde jeg ha en kort og en lang lengde. Da er det greit med en og en lengde, meeeeeeen, så var det dette her med at det kan være greit å ha et skift når det første er til vask. Da blir det mest praktisk med to og to lengder likevel. 😛
  Vanskelig kjærring sa du? Jupp, jeg er. Og stolt av det. 😛 LOL
  Grattis med nye gardiner. 😀

  Liker

 5. annebe: He he, det har vi også akkurat nå. Champagne farget velourgardiner samt hvite blondegardiner i midten :-)) Blått er fint, liker i grunn farger som går til mye 🙂 Neste snekreprosjekt av størrelse er tak over terrassen, så avventer persienner og den slags til vi ser hvordan det blir ❤

  Liker

 6. Kristins hverdagsblogg: Helt klart, men de behøvde vel kanskje ikke å totalt sløyfe 2 pakningene syns jeg :-/ Vanskelig?! Syns du minner meg om ei jeg kjenner, hvem var det nå igjen….jo, meg!! ;-))

  Liker

 7. Så flotte gardiner, og det at de er pakket en og en kan jo også være fordi noen vil har tre lengder på et vindu..altså at man kan legg på flere….og sjonglere med farger osv…Men greit å vite og følge med…kjedelig å komme hjem med en..om man skal ha to…Kos dere med oppusning og vær forsiktig nå da….

  Liker

 8. Toini: Kjempefint at gardiner fåes i singel pakning, men skjønner ikke helt hvorfor de skal kutte ut 2 pakningene fondet?! Begge deler hadde vært så knall – samt mindre emballasje for den som handler =)) Jeg har stripset mine hender, og han har vel slått krøll på sine 😉 he he he. Går bra så langt =))

  Liker

 9. Ja, det med gardiner er noe snabla styr det også… For det første en haug av lengder, man må jo ha to til hvert vindu, enig 😀 Men også dette med LENGDE…JEG har ikke symaskin.. og de selger liksom enten 150 cm ELLER 230 cm…Ikke noe i mellom…Som jeg skulle hatt… Så da blir det ikke særlig gardiner her..:Fikk en til å sy for meg forrige gang, og de blir liksom vasket og hengt RETT opp igjen..

  Liker

 10. frodith: Det blir fort et styr ja :-/ men jeg har 160 på alle her unntatt 1 lengde. He he, trodde standard var 160 og 220?! Hmm. Skjønner uansett hva du mener, det er litt styr. Heldigvis koselig å ha noe i vinduet, jeg kjøpte en del billige sett når vi fikk nøklene her, så bytter ut til noe finere sånn litt etter hvert når det er gode tilbud :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s