Ukens #35

Enda en uke har flakset unna, anslagsvis sammen med en del fugler som mobiliserer seg for turen sørover. Det er på tide å kikke litt tilbake mens hodet ser framover.

Ukens opp: Må være kasus flatpakker og nye bokhyller som du kan lese mer om H E R.. og H E R..

Ukens ned: Hører nok sammen med ukens kløne lenger ned her. Det var den lanternen da, den som jeg «bare måtte» knuse i overskapet på kjøkkenet. Det samt noen kalde kvelder blir nok ukens tommel ned. He he.

Ukens bok / bøker: Tirsdag delte jeg noen ord om en serie jeg ikke har lest enda, men som jeg skal lese i løpet av vinteren tenker jeg. Les gjerne innlegget om «Blackstone-Affæren» her… Når torsdagen kom snudde jeg helt på flisa, å delte ord om en veldig følelsesladet bok med et tema jeg dessverre tror er hverdagen for en del der ute. «Hva har jeg gjort» en veldig god bok..

Ukens kløne: Jeg liker ikke å ødelegge ting, men uhell skjer jo så fort – især når en av de kroniske utfordringene i hverdagen inkluderer kløner. Les mer om det H E R..

Ukens tanke: Dedikerer jeg til den store forfatterinnen Margit Sandemo som møtte sin livsreises punktum natt til lørdag. Les mine ord i takknemlighet H E R..

Ukens helg: Lørdag morgen gikk gemalen av vakt, og inn i ei litta selvbestemt snekreferie. Lørdagen startet også gemalens årlige «jaktsesong» på nye klær. Les mer om det H E R.. og H E R.. Søndagen foregikk med snekkerhabitten på og en elskverdig nabo som har lånt oss kompressor når vår egen naturligvis måtte kvelde på en søndag. He he.


Med det var enda ei uke oppsummert, og en ny en er helt «plutselig» i gang.

Det er mandag i brøtte, men siden gemalen har ferie nå så føles det fortsatt litt ut som helg, forskjellen fra i går er vel at vi allerede har vært ute på vift. Mer panel er «fanget» samt litt annet som jeg kommer tilbake til seinere. Mer shopping blir det også i løpet av uka – det nærmer seg beising nemlig. Hurra.

Flaks for frua at denna typen shopping er gemalen særdeles enkel å få med seg ut på. He he.

#ukens #oppsummering #blogg                    

14 kommentarer om “Ukens #35

  1. En herlig uke for fruen og særdeles veldig koselig på slutten her<3 Det å være klønette er vi to om, meget kjedelig mange ganger…
    Tanken til Margit Sandemo kan jeg skrive under på<3
    Hurra for hobbyrommet<3 tenker det klør lit i fingra for å få det ferdig og begynne å male og det som følger med etter dette. Det klarer jeg ikke å nevne ordet på for jeg blir så engasjert, på dine vegne. Gleder meg med deg<3 Håper denne uken gir deg mange gode latterkuler, masse omsorg og kjærlighet i brøttet og være så god som du klarer å skape<3 klem

    Liker

  2. Orkidedatter: En god uke ja ❤ Har ikke startet så verst denne her heller – håper du kan si det samme snille deg :-)) Jeg gleder meg som bare det til å få på beis og begynne å innrede ❤ Kommer litt mer om det seinere i dag, og i natt (ja…) tror jeg at jeg ble enig med meg selv om beisfarger. He he he. Nyt dagen herlige du ❤ Klem klem.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s