Ukens #35

14 kommentarer om “Ukens #35”

  1. En herlig uke for fruen og særdeles veldig koselig på slutten her<3 Det å være klønette er vi to om, meget kjedelig mange ganger…
    Tanken til Margit Sandemo kan jeg skrive under på<3
    Hurra for hobbyrommet<3 tenker det klør lit i fingra for å få det ferdig og begynne å male og det som følger med etter dette. Det klarer jeg ikke å nevne ordet på for jeg blir så engasjert, på dine vegne. Gleder meg med deg<3 Håper denne uken gir deg mange gode latterkuler, masse omsorg og kjærlighet i brøttet og være så god som du klarer å skape<3 klem

    Liker

  2. Orkidedatter: En god uke ja ❤ Har ikke startet så verst denne her heller – håper du kan si det samme snille deg :-)) Jeg gleder meg som bare det til å få på beis og begynne å innrede ❤ Kommer litt mer om det seinere i dag, og i natt (ja…) tror jeg at jeg ble enig med meg selv om beisfarger. He he he. Nyt dagen herlige du ❤ Klem klem.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s