Flatt batteri lader..

16 kommentarer om “Flatt batteri lader..”

 1. Gleder meg til å se hobbyhula di ferdig, jeg. 😀
  Kanskje jeg kan få noen ideer til det jeg kaller hobbyhule. Mangler en hobby her inne, som jeg må få fiksa plass til, men kanskje du har noen kjekke løsninger jeg kan «stjele» 😉

  Liker

 2. Ja man kan si det på hvilken måte man vil…egentid eller sunn egoisme…ja det spiller jo ingen rolle…jeg forstår godt hva du mener….det å gjøre noe man virkelig vil selv..uten at det er forventet eller en «må» ting…Håper du har klart å lade batteriene, og har hatt en fin kveld!

  Liker

 3. solliv: :-)) Jeg også, det regulerer seg veldig fint sammen med en skiftarbeider, men ferie og prosjekt å alt sammen i en smell – ja det blei smell det. He he he :-)) Hobbyhula nærmer seg sakte ferdig ❤

  Liker

 4. Kristins hverdagsblogg: Jeg også 😉 gleder meg til å få og se det ferdig. Har ca tusen planer om både arbeidsbenker og oppbevaring – rommet blir bygget rimelig custom etter hva jeg trenger. Ha ha, så ikke umulig at du får en ide eller fire etter hvert. Kommer til å dele jeg, så håper du finner en kjekk løsning fra meg :-))

  Liker

 5. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Det tar på, men er helt klart verdt det også så lenge man blir ferdige ❤ Håper du har hatt en så fin dag som mulig og at det ikke har regnet like mye der du er ❤

  Liker

 6. For et rett fra hjerte rota innlegg<3 og hvordan du uttrykker deg, ja det kan bare du velge<3 og hvordan du har det vet bare du<3 men jeg vil bare at du skal vite at jeg tenker på deg<3 du er tapper og modig, gir av deg selv til siste dråpe er skviset ut og alikevell har du energi til å smile, til meg<3 Velger du å dele din historie her så gleder jeg meg til å lese den, men jeg tror at det blir med blanda følelser, tårer og en del latter også. Du skriver så utrolig bra. Jeg kan føle din smerte der kroppen sier nei. Jeg kan føle din frustrasjon der topplokket ikke makter og jeg kan føle sårbarheten din når batteriet blir flatt<3 Men fy søren for en vilje av stål og pågangsmot<3 Det kommer ikke til å stå i din livets bok at du ga opp<3 Og ja, selv om det er positivt og lystbetont det som skjer så blir en jaggu meg tom for energi alikevel..Hils gemalen:)) og jeg ønsker deg en god kveld og drøm søtt, klem<3 Jeg er stolt av deg<3

  Liker

 7. Orkidedatter: Nå ble jeg både rørt og stum ❤ Jeg er nok en «bare» som alle andre kan du skjønne 😉 føler meg egentlig best til å skrive akkurat nå?! He he. Spøk til side, det er ikke til å stikke under en stol at dette prosjektet har tatt på, å at vi nå ser enden på hele prosjekt andre etasje er nesten uvirkelig. Gledesrus. He he. Så ja, jeg «tar av» litt i delingen av dette her av og til, for det betyr noe ❤ Men det gjør du også, du betyr en hel masse for du forstår og du vil lese ❤ Enorm bamseklem til deg ❤ Ingen av oss gir seg, vi er løftere :-)) Klem.

  Liker

 8. Jeg liker det ordet sunn egoisme, og trives selv godt med egentid. Men det er jo litt vanskelig med barn i huset. Men vi er to voksne så det går fint 🙂
  Om man er foreldre så tenger man også egentid 🙂
  Ha en god natt ❤

  Liker

 9. poesimylife: Klinger godt i mine ører med sunn egoisme ❤ Det er noe alle trenger innimellom, enten det er sånn eller slik :-)) Å ha noen minutter eller timer til å kun bry seg om seg selv gjør mye for oss ❤ Håper natten var god og at sola skinner varmt på deg i dag ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s