Ukens #36

Nok en uke har «jogget» fra meg, men duverden så mye som har skjedd på hobbyrommet =))

Ukens opp: Helt klart «hobbyhula» mi. Gemalen har brukt mange timer der oppe, i går hjalp jeg til med å legge gulvet – i dag kommer listene på plass. Les mer om alt sammen via dette innlegget..

Ukens ned: Denne uka har ikke inneholdt så mye ned, så om det skal være noe som trekker ned så må det nesten bli regnværet. Kommet en del regn de siste dagene, håper høstsola kan skinne igjen ganske snart.

Ukens bok: Forrige ukes bok var en herlig liten perle for barn. «Anna Tann og det barbariske ballet» er den første av en serie på foreløpig 3 bøker som selv jeg som voksen synes var morsom – den er ikke bare morsom, den kan sette i gang kreativiteten og bidra til ettertanker i den rette aldersgruppen.

Ukens kløne: Hmm, denne uka tror jeg faktisk at jeg har kommet meg igjennom med «hverdagskløner» kommer ikke på noe ekstraordinært utenom å snuble i ting, rive ned ett og annet og sånt som har det med å skje. He he.

Ukens tanke: Definitivt dagen som skulle blitt feiret, men som ikke ble det. Jeg delte litt fra hjertet den dagen, noe du kan lese mer om H E R om du vil.

Ukens helg: Det meste av helgen vår foregikk i andre etasjen. Planen var å reise vekk og finne fjellheimen, men siden det var spådd så mye regn så fant vi ut at det var morsommere å komme enda lengre på det siste rommet der oppe. Hurra dor det, jammen kom vi langt.


Med et lite knips så hadde uka gått. En ny uke er i gang og enda har gemalen noen dager igjen av ferien han tok – nettop for at vi skulle komme oss nærmere målet om en ferdig andre etasje. Enda en del som gjenstår før jeg kan «flytte» inn, men uten disse feriedagene så hadde ikke ting kunnet skje såpass på «rams» Hurra for det – og en ny uke startet med lister, samt at døra nå får farger.

Som en liten fotnote til slutt tror jeg det spøker litt for «ukens bok» innlegg i morgen. Siden jeg har vært en smule engasjert i «hobbyhula» mi så har jeg ikke fått lest riktig så mye den siste uka, og i dag prioriterer jeg sunn egoisme med skyhøye kneløft, det ble en lang helg, og en litt lang start på denne uka. Formen er ikke helt på G, så da må man ta tingene deretter =) 

 

#ukens #oppsummering #blogg                

12 kommentarer om “Ukens #36

  1. poesimylife: Produktiv uke helt klart ❤ Begynner å merke det godt begge to – heldigvis nærmer vi oss en ferdig «hule» Hehe. Håper det ikke er alt for mye stress hos deg i disse dager. Klem ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.