Ukens #36

12 kommentarer om “Ukens #36”

 1. For en lun og fin uke<3 herlig<3 annen etage går jo så det suser, dere er utrolig råbra<3 kjempekult med lilla klosser og lister, bryter harmonisk der oppe i det som er mørkere, tøft gjort… og du, du skal løfte de knea i knebøy så langt du klarer med god samvittighet og fokusere på hva som er viktig. Og hva er viktig, jo, det er DU<3 ikke bare for min del, eller å få lese innlegg- er ikke du helt i vater, så blir det jo ingen innlegg å lese heller…- men for deg selv og gemalen din er DU viktig<3 ha en alle tiders kveld med GOD SAMVITTIGHET<3 glad i deg uansett:))

  Liker

 2. Orkidedatter: Bare alt «pirket» igjen nå, så tvilsomt om det blir ferdig sånn i en fei – men det blir braa ❤ Bloggen tar aldri ferie, det er «mindfullness» det. Men sliten i kropp og knoll etter mange avgjørelser og gulv ❤ Klem på venn. Klem klem. God du, og like viktig 😉

  Liker

 3. Toini: Gjenstår enda mye :-/ resten er «pirk» og ikke like moro, men man ser en ende på det og vi er slitne begge to. Denne uken lader nok nedover, og til helgen begynner gemalen å jobbe igjen – så, målet er ikke nådd – men vi er på vei ❤ Håper din mandag er veldig fin så langt :-))

  Liker

 4. poesimylife: Produktiv uke helt klart ❤ Begynner å merke det godt begge to – heldigvis nærmer vi oss en ferdig «hule» Hehe. Håper det ikke er alt for mye stress hos deg i disse dager. Klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s