Ukens #37

12 kommentarer om “Ukens #37”

 1. Det har vært ei begivenhetsrik uke for deg, og synes dere har kommet et godt stykke på vei 🙂
  Jeg må ærlig innrømme at hvis jeg skulle ha montert noe, hadde jeg stått der og sett ut som et spørsmålstegn. Har titusen tommeltotter og klønete når det gjelder montering! Her er jeg avhengig av andre for å få hjelp til sånt.
  Jeg skjønner du gleder deg til å få ferdig rommet 🙂
  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Det har du helt rett i :-)) Den siste uken har vært veldig fin med tanke på hobbyrommet :-)) Jeg er ikke den flinkeste til å montere jeg heller, men det er mest fordi jeg er så innmari utålmodig. Alt skal skje så fort når jeg monterer noe 😉 he he. Gleder meg veldig til å få de siste møblene på plass så jeg kan «flytte» inn 🙂 Håper du har en fin start på en ny uke ❤

  Liker

 3. En uke med mye forskjellig. Når vi skulle montere da vi flyttet inn sa Hr Frodith fra, hvor, når og med hvilket verktøy. Jeg hadde null oversikt på skruer, verktøy etc.. 😀

  Liker

 4. Herlige kløna mi:))) må jo bare le med deg:)) og jeg skjønner godt at du kløøøør etter å komma igang, men smart nok til å vente du<3 hastværk er lastverk…
  Det har bare vært morro å følge deg oppe på hobbyrommet<3 så koselig<3
  Kos deg med boka, prøv å senke skuldra litt før du skal innrede, spare på musklene til da:)) ønsker deg en fredfull og herlig kveld<3 klem

  Liker

 5. Orkidedatter: He he he, jeg er nok helt i «sky» over andre etasjen, planlegger og tenker enda jeg selv om jeg ikke har kommet helt i gang enda 😉 Håper du har en herlig start på din uke snille ❤ Håper du har en koselig ettermiddag ❤ Klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s