Ukens #37

Enda ei uke har «jogget» avsted, fortere enn lynet virker det som, men jammen har det skjedd litt her i brøtte denne uka som har gått også – det er tid for oppsummering =)

Ukens OPP: Det er helt klart «hobbyhula» og at vi endelig er ferdige med andre etasjen i huset vårt. Hurra for det. Det ble en del innlegg fra «hobbyhula» mi denne uka, og det kan du blant annet lese mer om via denne linken =)

Ukens NED: Må utvilsomt bli den lille overraskelsen jeg fikk i dusjen her om dagen, les mer om det her om du vil =)

Ukens BOK: Grunnet alt som har skjedd i andre etasjen har jeg ikke fått lest ut den gode boka jeg holder på med enda, men så fort jeg har kost meg ferdig med den skal jeg dele noen ord med deg =)

​Ukens KLØNE: Tjah, første nevneverdige kløne skjedde vel på lørdag da jeg helt uten mening reiv ned en utstilling i en butikk. Les mer om det i siste flatpakke innlegg =) Den andre kløna fiksa jeg i går. Gemalen reiste på jobb, og jeg skulle sette sammen de tre siste skuffene i ett av skrivebordene. Så skulle jeg rydde opp all emballasje, og i det virrvarret greide jeg også å kaste skruene til skuffene. de skruene man fester skuff til skinner i skrivebordet vettu. Vinka ikke «ha det bra» til dem en gang, visste ikke at jeg hadde kasta dem før gemalen spurte etter dem da han kom hjem å skulle feste skuffene. Ha ha ha, ja nei deeet..

Ukens TANKE: Tilhører nok gårsdagens innlegg – Det er ikke i dag. Sommeren er helt klart over, høsten kom nærmest som kasta på oss i brøtte sist uke. Regn, kaldere dager og kvelder, gjelder å snu om topplokket til å finne gleder ved årstiden en har beina planta i =)

Ukens HELG: Gemalen begynte å jobbe igjen etter ferie på lørdag, men vi reiste ut en tur lørdagen, innlegget er linka under ukens kløne hvor vi først fikk ordnet noen bord til «hobbyhula» og så resten. I går, søndag var gemalen på jobb mens jeg styra litt her hjemma – ja å kasta skruer å sånn 😉


​Med det var uka gått den, og nå er det mandag igjen. Gemalen er på vei til jobb og jeg sitter her i trøtte å lurer litt på hva jeg skal ta meg til. Jeg «kløøør» etter å begynne «innflytning» til hobbyrommet – men antar at det er lurt å holde litt igjen til jeg veit hvordan det blir med de siste to bordene.

Dumt å fylle skuffer og så videre om møbelet etter hvert skal flyttes på. Håper det skjer noe mer med tanke på de siste bordene i løpet av denne uka – så jeg snart kan sette i gang =) Gemalen har sistetur uke, så det blir nok litt tid til å sette seg ned med boka mi denne uka. Nok en perle som jeg ser frem til å dele med deg….

#ukens #oppsummering #tilbakeblikk #blogg          

12 kommentarer om “Ukens #37

Kommentarer er stengt.