Bordkasus..

På lørdag tok vi – som kanskje kjent, en tur ut for å kjøpe inn noen bord til «hobbyhula» mi. Gikk du glipp av det så kan du lese mer om det HER =)

Vi kom hjem med 4 bord og gemalen begynte å skru sammen, søndag morgen var alle 4 oppe på beina. Hurra for det. Frua satte i gang med å rydde emballasje og papp når gemalen reiste på jobb. Alt var så langt bare velstand. Bord er bra..

Gemalens instrukser var klare som dagen, jeg skulle kaste alt av småtterier som lå igjen på bordene sammen med restavfallet og hive pappen ut av vinduet ved hengeren. «Ai ai capt-n» tenkte jeg, det skulle da gå greit. Samla sammen all søpla i en sekk jeg, knekte opp aaaaaall isopor etter 6 kolli papp, og slang småtteriet på toppen. Kasta så all pappen og sekken ut av vinduet.

Når det var gjort satte jeg sammen de tre siste skuffene og var i grunn veldig fornøyd med å ha fått de riktig sammen. Jeg er ikke god på montering, jeg er så utålmodig at i mitt hode er ting satt sammen idet jeg får kvitteringa i butikken. Ikke langt unna i alle fall. He he.

Når gemalen kom hjem i går kveld ville han jo selvfølgelig se – når jeg spurte om han ville se skuffene. Han veit like godt som meg at jeg kan, jeg kan montere, men jeg eier altså ikke tålmodigheten til å fiple med små skruer og «dingser» i ukurante stillinger. Jeg liker ikke skruene, og kroppen hater vinkelen man gjerne må stå i når sånt settes sammen.

«Ja ja, je få fell montere skuffen je da..» smilte gemalen.

Men ca idet han sa det tror jeg han skjønte hva jeg hadde gjort – før jeg skjønte det. Blant alt det småtteriet som lå igjen på bordene, alt det småtteriet som jeg slang oppi restavfallssekken lå…..tadamtidam, skruene. Skruene til å montere skuffene i skinnene på skrivebordet.

Gemalen lo høyt før han sa noe som helst, jeg skjønte ingenting, men mens han lo tenkte jeg en hel del. Så gikk det opp for meg, akkurat ja, de skruene lå i den samme haugen ja. Den haugen jeg ikke kikka over en gang – det var jo søppel fikk jeg beskjed om. Har nix greie på sånt jeg kan du skjønne. He he he.

Skal hele sekken tømmes, eller har gemalen noe lurt i sine gjemmer i garasjen?! Gjenstår å se. Skuffene ligger på bordplata å venter så lenge. Hi hi.


I dag derimot blei jeg ikke videre blid når jeg kikka etter de supplerende bordene. Det mangler to, er jeg heldig så får jeg ett – men det siste tok jeg meg en runde på i dag. Titta på siden til butikken vi var i på lørdag, bare sånn for å dobbeltsjekke at ingen av dem kunne passe – å der gikk kaffen fullstendig i vranga.

Siden vi skulle ha 4 bord på lørdag spurte jeg naturligvis om rabatt, de kunne ikke gi noen rabatt fikk vi beskjed om, men hadde det nettop vært en kampanje – eller det skulle være en kampanje nå fremover så kunne vi naturligvis fått bordene til kampanjeprisen…. Hva så jeg i dag? Kampanje på det ene av de to typene vi kjøpte på lørdag…

Hurra. Frua «heiv» seg rundt og kontaktet kjeden – naturligvis gjorde jeg det. Hadde vi venta 2 dager så kunne vi spart et «laken» og det håper jeg vi kan få igjen for å legge i ett av de to bordene som mangler. Gjenstår å se hva svaret blir. Men håpe må vi jo. Var ikke videre moro å kjenne på følelsen av å bli lurt heller. Bord er fortsatt bra, men akkurat nå føles de dyrere enn de strengt tatt måtte bli?!

Uka startet altså med en bitteliten nedtur, men forrige uke var bra   Oppsummering om du ønsker å lese.

Noe sier meg i hvert fall at kasus bord fortsetter en bitteliten stund til 😉

#ikkesponset #hobbyrom #rom #bord #skrivebord #kampanje #møbelbutikk #møbelkjede #blogg                    

14 kommentarer om “Bordkasus..

Kommentarer er stengt.