Varm et hjerte #2

// Ikke sponset, kun et tips til en strikke eller hekleglad som har litt ekstra tid og garn…

For ca to uker siden skrev jeg et innlegg om strikkedugnaden som Norske Serier har satt i gang også i år etter stort engasjement i fjor. Dugnaden går ut på å strikke et eller flere funksjonelle plagg som blir overlevert til Fattighuset. Via Fattighuset får mange hjelpen de trenger når det røyner på, og også i vinter er behovet for varmende strikk ønsket.

«Varm et hjerte, varm en kropp..»

Har du tid, garn til overs – og ikke minst lysten og engasjementet til å varme en annen så bli med da vel =))

Link til mer informasjon og adresse ligger i innlegget linket over her. Fristen for innsendelse er 30. november.

Jeg er sikker på at noen der ute ønsker seg akkurat ditt bidrag. Legger du ved ditt navn og adresse i pakken du sender så kan du få en oppmerksomhet tilbake..

Jeg har som før nevnt, hvis jeg rekker det bestemt meg for å bidra selv om jeg ikke er noen habil strikker. Tida går så fort, og jeg er hverken kreativ eller god på strikk, det er ikke en av mine største hobbyer og eller interesser – men håper å få til noe, og det er jeg sikker på at du også gjør – om du rekker og vil være med da =)

I kveld kan du foresten lese fortsettelsen av gemalens hurra dag i går. Deler en liten historie som strekker seg fra juni og helt til i går. He he. Fra bil og biler til noe ganske annet. Snart er jeg ferdig med innlegget fra bryllupet vårt også, innspurten av «hobbyhula» spiste opp tida for å få det innlegget ferdig – men snart skal du få lese om dagen da frøkna blei Jernbanefrua. Etter litt «kaos» de siste ukene retter det seg sakte men sikkert mot en «normal» igjen =))

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge, kanskje skal du strikke? =) hihi..

#ikkesponset #strikk #hekling #strikking #dugnad #fattighuset #medmenneskelighet #omtanke #norskeserier #blogg               

8 kommentarer om “Varm et hjerte #2

  1. Toini: Får se hva jeg rekker :-)) Har planer om å rekke det, men som sakt er ikke strikking helt øverst på hobby interesse lista, om det finnes noen sånn liste 😉 he he. Håper din dag har vært super – og at fredagen vil smile :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.