Vi reiste på lagersalg hos Hadeland Glassverk..

// Ikke sponset. Kun gratisreklame med bilder fra ei frue som har vært på shopping med gemalen og mødrene våre. He he.

Jeg leste på nett at det i helgen skulle være lagersalg på Glassverket, siden vi var på togtur i hele går rakk vi jo naturlig nok ikke innom der, så da blei det i dag. Innlegg fra togturen i går kommer – frua må bare snurre seg rundt i den fine haugen av bilder først =) Gjetter på innlegg i morgen 🙂

Over til shopping, Hehe. Vi reiste ned rett etter frokost i dag for å se om vi fant noen «kupp» og eller prima «julegaveemner» veldig greit å kikke litt rundt syns jeg. Å jammen var det litt å kikke på også – og litt ble altså med hjem. Legger naturligvis ikke ut bildene av julegaver, men det vi tok med hjem til oss sjøl deler jeg med deg 🙂

Utrolig fine syns jeg. Store rette boller. De er B vare så jeg kikka litt på de – men på de aller fleste er jo det slike «skjønnhetsfeil» som man ikke legger merke til med mindre man leiter etter dem.

Denne vasen / stormlykta syns jeg gjorde seg veldig på spisebordet vårt. Syns det var tøft at kanten rundt ikke er helt rund =) Så, helt ut av det blå greide jeg altså i dag å erstatte den lykta jeg ved et uhell knuste tidligere i sommer.

«Når ting med minner går i knas..»

Disse to smørfatene kostet under 50 lappen nå på lagersalget – men jeg er nå litt sånn jeg da, at sjøl om det heter smørfat så kommer jeg vel sjelden til å ha smør på dem. He he. Pålegg eller noe annet godt så jeg for meg.

Da vi tuslet innom fabrikkutsalget fikk en annen dame en demonstrasjon på Glassverkets odyssé serie av glass. De har knusegaranti, så hvis en skulle greie å knuse ett så kan en ta med stetten / resten til utsalgssted å få et nytt. Den demonstrasjonen «solgte meg inn» damen tok nesten rennefart å «dælja» glasset i bordplata, nix skjedde. Hurra tenkte jeg – sånne skulle vel denne superkløna hatt. Så jeg var heldig å fikk en pakke av gemalen, nå kan vi fiffe opp bordet med snasne glass.

Er du som jeg så står det noen svindyre arvestykker av noen vinglass i skapet som jeg «neiggu» ikke tør å ta frem. Jeg ville blitt så lei meg om jeg knuste ett, veit jo akkurat hvor klønete jeg er. Bruker de til jul – og det er stort sett det eneste. Ganske kjedelig å ha glass i skapet som kun blir brukt til jul, men ønsker jo at de skal holde noen år til da. He he.

Så vi fikk handlet litt, og mødrene våre fikk handlet litt. Både til oss sjøl og andre. En finfin søndag her med andre ord.

Er du i nærheten nå fremover så anbefaler i alle fall vi å ta turen innom lagersalget og eller noen andre av de fine butikkene på Glassverket =)) I dag ble det også annonsert saueklipping, men gemalen var for seint ute så det spørs om ikke jeg må klippe han seinere i dag 😉 he he he.

#ikkesponset #shopping #hadelandglassverk #stormlykt #glass #salg #blogg             

26 kommentarer om “Vi reiste på lagersalg hos Hadeland Glassverk..

 1. Så koselig da…og flotte ting du har fått tak i…ja..smør fat er vel ikke det man bruker mest..man kan jo fint brukes til mye annet ja…OG man kan sette smørpakka oppi skåla..da blir det jo raskt penere…hihihi…Ha en god kveld!

  Liker

 2. Fotokjerring: En minnerik helg nærmer seg slutten for oss :-)) Neimen har du byttet to glass?! Det hørtes mindre moro ut, he he. Håper å slippe å bytte noen jeg. He he 🙂 Godt det går greit hvis uhellet er ute da ❤

  Liker

 3. Høres ut som en fin dag! Var innom for et års tid siden med datteren min på vei hjem fra motorcross. Vi koste oss, men rakk ikke mye før det stengte.
  Ønsker deg en flott uke!
  Klemmmmmm ❤

  Liker

 4. Det virker så koselig å tusle rundt der borte og se på ting og tang, så fine ting du har fått tak i og jeg ble veldig glad på dine vegne når du har fått erstattet «knuste minner»<3 og sa du J U L…. ja, jo, jeg elsker julen, men det har knirket litt hit og dit siden pappa døde, håper det blir bedre i år siden jeg har fått hjelp til bearbeiding… Så i år må jeg ta en tur til Glassverket, å oppleve deres jul<3 Jeg var på Magnor i fjor… du og du…. orkidedatter gikk helt av støvleskafta:)))
  Uansett, jeg snakker meg bort her… men en herlig dag fruen har hatt, håper dagen idag blir like fin og god mot skjønne deg<3 klem

  Liker

 5. Ei_heks: Det har vært en veldig fin helg hos oss, håper du har hatt en minst like god helg ❤ Koselig å ta en tur på glassverket, men det er ikke så alt for ofte vi er innom. Blir vel kanskje en liten tur nærmere jul for å kjøpe lys ❤ Klem

  Liker

 6. Orkidedatter: Kan godt skjønne hva du mener med det her. Hverken bursdag eller jul er egentlig hurra mellom mine ører. Men en klorer seg igjennom år etter år ❤ Du og dere er mer enn velkomne til å oppleve «vår» jul 😀 bare koselig det. Håper du og dine har hatt en herlig helg og at mandagen har smilt ❤ Klemmer

  Liker

 7. Ei_heks: Jasså?! Aldri vært på Løiten Lys, kunne tenkt meg dit en gang ❤ Men så er det bedre utvalg av mer her?! Koselig tanke tross alt. He he. Håper du har en fin kveld så langt ❤ Klem klem

  Liker

 8. Ei_heks: Det er vel derfor jeg ikke har reist 😉 De har så mange slike lys som jeg aldri kommer til å få hjerte til å tenne på =) He he he, har jo sett en del av lysene fra andre utsalgssteder – men på Løiten har jeg ikke vært ❤ Klem

  Liker

 9. Ei_heks: Å ja, de så jeg vettu. He he, tvilte nok på om de var ekte – men kunne jo vært det 😉 Trodde nok likevel at de ville smakt snålt. He he 🙂 Den typen lys er et fint eksempel på hva som hadde blitt stående i hylla her ❤ For fint å brenne opp. He he.

  Liker

 10. Er nok sånn jeg også, så det ble ikke noe lyskjøp for meg der. Derimot klarte jeg ikke motstå fristelsen når jeg var på messe i Lillestrøm. Der hadde de hjertelys. De var NYDELIGE! ❤

  Liker

 11. Ei_heks: Utrolig flotte å se på da, men altså – skulle det (bank i bordet) begynne å brenne der jeg er – så er det siste jeg ville hatt en 20-30 nydelige lys som satte fart på katastrofen 😉 he he. Men hjerter – det tar nok kaka ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s