Vi reiste på lagersalg hos Hadeland Glassverk..

26 kommentarer om “Vi reiste på lagersalg hos Hadeland Glassverk..”

 1. Så koselig da…og flotte ting du har fått tak i…ja..smør fat er vel ikke det man bruker mest..man kan jo fint brukes til mye annet ja…OG man kan sette smørpakka oppi skåla..da blir det jo raskt penere…hihihi…Ha en god kveld!

  Liker

 2. Fotokjerring: En minnerik helg nærmer seg slutten for oss :-)) Neimen har du byttet to glass?! Det hørtes mindre moro ut, he he. Håper å slippe å bytte noen jeg. He he 🙂 Godt det går greit hvis uhellet er ute da ❤

  Liker

 3. Toini: Koselig å tusle på lagersalg ja 🙂 Herlig å få tak i noe praktisk og fint 🙂 Jeg kan fint legge pålegg eller noe annet godt oppi der. Håper du har hatt en veldig fin helg 🙂

  Liker

 4. Høres ut som en fin dag! Var innom for et års tid siden med datteren min på vei hjem fra motorcross. Vi koste oss, men rakk ikke mye før det stengte.
  Ønsker deg en flott uke!
  Klemmmmmm ❤

  Liker

 5. Det virker så koselig å tusle rundt der borte og se på ting og tang, så fine ting du har fått tak i og jeg ble veldig glad på dine vegne når du har fått erstattet «knuste minner»<3 og sa du J U L…. ja, jo, jeg elsker julen, men det har knirket litt hit og dit siden pappa døde, håper det blir bedre i år siden jeg har fått hjelp til bearbeiding… Så i år må jeg ta en tur til Glassverket, å oppleve deres jul<3 Jeg var på Magnor i fjor… du og du…. orkidedatter gikk helt av støvleskafta:)))
  Uansett, jeg snakker meg bort her… men en herlig dag fruen har hatt, håper dagen idag blir like fin og god mot skjønne deg<3 klem

  Liker

 6. Ei_heks: Det har vært en veldig fin helg hos oss, håper du har hatt en minst like god helg ❤ Koselig å ta en tur på glassverket, men det er ikke så alt for ofte vi er innom. Blir vel kanskje en liten tur nærmere jul for å kjøpe lys ❤ Klem

  Liker

 7. Orkidedatter: Kan godt skjønne hva du mener med det her. Hverken bursdag eller jul er egentlig hurra mellom mine ører. Men en klorer seg igjennom år etter år ❤ Du og dere er mer enn velkomne til å oppleve «vår» jul 😀 bare koselig det. Håper du og dine har hatt en herlig helg og at mandagen har smilt ❤ Klemmer

  Liker

 8. Ei_heks: Jasså?! Aldri vært på Løiten Lys, kunne tenkt meg dit en gang ❤ Men så er det bedre utvalg av mer her?! Koselig tanke tross alt. He he. Håper du har en fin kveld så langt ❤ Klem klem

  Liker

 9. Ei_heks: Det er vel derfor jeg ikke har reist 😉 De har så mange slike lys som jeg aldri kommer til å få hjerte til å tenne på =) He he he, har jo sett en del av lysene fra andre utsalgssteder – men på Løiten har jeg ikke vært ❤ Klem

  Liker

 10. Ei_heks: Å ja, de så jeg vettu. He he, tvilte nok på om de var ekte – men kunne jo vært det 😉 Trodde nok likevel at de ville smakt snålt. He he 🙂 Den typen lys er et fint eksempel på hva som hadde blitt stående i hylla her ❤ For fint å brenne opp. He he.

  Liker

 11. Er nok sånn jeg også, så det ble ikke noe lyskjøp for meg der. Derimot klarte jeg ikke motstå fristelsen når jeg var på messe i Lillestrøm. Der hadde de hjertelys. De var NYDELIGE! ❤

  Liker

 12. Ei_heks: Utrolig flotte å se på da, men altså – skulle det (bank i bordet) begynne å brenne der jeg er – så er det siste jeg ville hatt en 20-30 nydelige lys som satte fart på katastrofen 😉 he he. Men hjerter – det tar nok kaka ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s