En lang dags ferd mot kveld..

14 kommentarer om “En lang dags ferd mot kveld..”

 1. Mange vakre bilder fra turen ..har nok kjørt forbi her noen ganger jeg også (mener å ha kjørt forbi Sundvollen i alle fall 🙂 Håper ærendet gikk ok da.. God helg videre og klem fra meg ❤

  Liker

 2. Syns det var et koselig innlegg fra deg jeg, og så koselig med «hatt og frakk» og utespising<3 Om dagen idag er det bare du som bestemmer over og om du vil skrive eller ei, uansett, (for snakke for meg selv, men har sikkert alle med meg), respekterer hva du bestemmer deg for<3. Dagen idag med togtur innbiller jeg meg har vært knallfin<3 håper dagen har vært god og snill mot vakre deg og du har kosa deg med både gemal og «mødre»<3 klem fra meg<3

  Liker

 3. annebe: Det var et nydelig vær, mange rike høstfarger så vi på turen :-)) Ellers har vi så langt hatt en innholdsrik helg, svigermor blir her til mandag – så blir litt amputerte bloggseanser naturlig nok. Håper du har en herlig helg så langt ❤ Klem

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Takk for det 🙂 Så koselig at du likte snap-ene fra dagens tur :-)) Kommer et blogginnlegg om denne dagen også, ble en del bilder fra turen 🙂 Herlig dag – håper du kan si det samme ❤

  Liker

 5. Orkidedatter: Koselig at du likte det også ❤ Litt mye inntrykk de siste dagene så vil i alle fall bearbeide dem, togturen og mødrevisitten først. He he 🙂 Alt på en gang vettu ❤ Håper du og dine har hatt en herlig helg så langt ❤ Klemmer.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s