En lang dags ferd mot kveld..

Nå er vi akkurat hjemme etter å ha bortimot avslutta dagen i Hønefoss, en lang dags ferd mot kveld nærmer seg slutten for oss i brøttet – ja å a svigermor.

Tidligere i dag hadde jeg en avtale i Drammen, så gemalen og jeg dura avgårde – på veien tok jeg noen bilder kan du skjønne. Vi kjørte forbi Sundvolden og over «skaret» som vi sier før vi landa på E-18 nedover.

Mens vi reiste dit reiste mutter oppover til Hedmarken – for å hente min svigermor så de sammen kunne besøke min bestemor – eller bæssmor som vi sier.

Alt var nøye planlagt siden vi alle sammen skal avgårde på togtur i morgen.

Alle møttes her hjemme i brøtte rundt klokka 19 i kveld, å da var vi sultne i magene våre. Bestemte oss derfor for å ta på «hatt og frakk» å ta turen til Hønefoss for å spise litt.

Dette ble et kort og rimelig kompakt innlegg kjenner jeg – men jeg føler ikke for å utbrodere ærendet i Drammen noe særlig, ikke enda i alle fall – og siden det liksom har vært mye av dagen i dag så er det neimen ikke så mye igjen å si.

Kvelden derimot har vært veldig koselig, alltid koselig å få svigermor på besøk og vite at hun skal være her noen dager. I morgen tidlig reiser vi som sakt ut på langtur tur med et gromt tog. Et arrangert og fint opplegg som du skal få lese mer om – å få se bilder fra seinere.

Tar meg i å fortelle når, men lar det være da jeg jo liker veldig godt å holde det jeg sier, men har gått på noen tidsmessige «smeller» i det siste. He he.

#tur #ringerike #hole #blogg               

14 kommentarer om “En lang dags ferd mot kveld..

  1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Takk for det 🙂 Så koselig at du likte snap-ene fra dagens tur :-)) Kommer et blogginnlegg om denne dagen også, ble en del bilder fra turen 🙂 Herlig dag – håper du kan si det samme ❤

    Liker

  2. Orkidedatter: Koselig at du likte det også ❤ Litt mye inntrykk de siste dagene så vil i alle fall bearbeide dem, togturen og mødrevisitten først. He he 🙂 Alt på en gang vettu ❤ Håper du og dine har hatt en herlig helg så langt ❤ Klemmer.

    Liker

  3. pensjonistgunna: Takk for det :-)) Det kommer både ord og bilder om turen 🙂 Det ble mange bilder, veldig mange bilder – så frua må rett og slett velge 🙂 He he.

    Liker

Kommentarer er stengt.