Så mye hadde jeg..

10 kommentarer om “Så mye hadde jeg..”

 1. Takk for nok en gang et godt tips der din skildring i seg selv verdt å bare få kjøpt boka og begynne å lese. Jeg kjente godt på det du beskriver som «at en blir flue på veggen og observerer det som skjer». Bare det i mine øyne sier noe om forfatterens evne til formidling, det å bli så grepet og å synke inn i historien «så følelsen av å være tilstede» gir rom for hjernen å reflektere senere. Kjenner jeg drømmer om å bli en sånn typ selv jeg en dag….. jaja, neinei…. men frua ønskes en alle tiders fredag med mye glede og gode stunder<3 sender en klem over jordet, over tretoppa og elva her helt frem til deg<3

  Liker

 2. Orkidedatter: Takk for det snille deg ❤ hadde ikke lest noe av Marstein før, men jeg tenker at jeg nok vil lese noe etter denne :-)) Du har evnen til det du også kan du skjønne – på din måte. Håper du har hatt en alle tiders morgen og at dagen bare blir bedre ❤ Klem

  Liker

 3. Garman: Det var den, helt klart. Ga noen tanker som en kjenner seg igjen i, men som en kanskje ikke er klar over at en har tenkt. Om du skjønte :-)) Utrolig god skildring av ulike faser av livet :-))

  Liker

 4. Om jeg ikke allerede hadde kjøpt boka, så hadde jeg fått lyst til å kjøpe den etter å ha lest din anmeldelse! Veldig bra skrevet! 🙂 Jeg har så vidt begynt. Må si at jeg allerede har erfart mye av det du beskriver så godt her! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s