En ordentlig furtedag av positiv betydning..

16 kommentarer om “En ordentlig furtedag av positiv betydning..”

 1. pensjonistgunna: Så gøy å lese. Gemalen har drevet med dette i mange år nå, til sammen. He he. Som liten gutt før han fikk laget seg rom over garasjen for noen år siden 🙂 Hund er absolutt en herlig «hobby» mer en hjertelig livsstil ❤ Blogging er også veldig koselig. Får se og lese om så mye fint og forskjellig 🙂

  Liker

 2. Awhh, så koselig innlegg og så hjertens bra for gemalen at han kan furte litt;)) herlig med modelltog, mye å gjøre her, putte hit og putte ditt med ting og tang, siden er det å se på sitt eget verk:)) men, sånn er det jo for deg også i huka di, for et resultat jeg ser på snap av kort du lager, imponert. Håper flere ser på snappen din, både morro, koselig og inspirerende:)) ønsker dere en alle tiders super furte positiv lørdag;)) god klem<3

  Liker

 3. Positiv furting høres bra ut..hehe.. Moro å ha noe en liker å drive med..og «banen» ser fin ut av bildene her 🙂 Hørtes ut som du hadde det veldig trivelig ute på trappa også 🙂 God helg videre til dere kreative folka ❤

  Liker

 4. Ja det må jo være gull! og deilig at mannen også har en hobby han forguder…så kan dere holde på litt hver for dere…Tror det er sunt jeg….OG jeg liker sånne togbaner..med alt som er rundt..tenk å få «møblere» og bygge opp en by! Men..det er en hobby som krever plass og penger…vet at deler er super dyrt…men man må jo begynne i det små..Kos dere begge to!

  Liker

 5. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Takk for det snille deg 🙂 Det er nok både jobb og livsstil dette med jernbane hos oss. Ikke uten grunn at bloggnavnet ble som det ble ❤ he he. Håper du har hatt en fin dag ❤

  Liker

 6. Orkidedatter: Det er veldig fint å kunne «furte» litt når en kjenner at en vil pusle med hobbyene sine 🙂 Et pusterom er godt å ha 🙂 Tusen takk for det snille gode deg, håper du og dine har hatt en veldig fin dag ❤ Klem

  Liker

 7. Toini: Det tror jeg også, veldig sunt for oss begge to å ha et sted hvor en kan tenke på helt andre ting. Ikke fordi man må, men for å gi seg sjøl en litt annen individuell input :-)) Gemalen holdt på med modelljernbane når han var guttunge, og for noen år siden laget han seg rom over garasjen som snart er bane, hele rommet :-)) Lager veldig mye helt fra bunnen av for å spare kronene til større ting 🙂 Lim og pinset, gips og aviser. He he. Håper du har hatt en veldig fin dag :-))

  Liker

 8. Det er flott at dere har fått hvert deres «furterom»- En trenger noen «rom» som er sine, både i direkte og overført betydning. Og når lørdagskvelden kommer , tenker jeg at Gubben og Kjerringa i Brøttet kommer ut av buene sine og koser seg i «Gudskjelov-kvelden»! 🙂

  Liker

 9. karidansen: Akkurat sånn er det ❤ Da blir kvalitetstiden av bedre kvalitet. Når vi kan vise hverandre hva vi har holdt på med – det gleder begge å se at den andre har det bra :-)) Håper du har hatt en veldig fin dag også :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s