Minnedag, tanker, ettertanker og glede..

18 kommentarer om “Minnedag, tanker, ettertanker og glede..”

 1. Nå fikk du en utmattet,hormonell WP til å skru på krana for fullt…rørende innlegg,både om Marri og fatter’n din ❤ men så flink er du til å skrive,og blande vondt og fint,at smilet igjen var på plass innen slutten av innlegget ❤ klæm

  Liker

 2. Wenchepia: Nummen, ikke meningen at du skulle gråte da snille ❤ Men det er nå godt det også da =)) Smilet er stort sett alltid på plass, jeg takler de tyngre ting bedre med et smil ❤ Klem klem..

  Liker

 3. Trist..så forferdelig trist….Godt du har det litt bedre etter 5 år med savn…årene leger ikke sår, men de gjør det litt lettere å bære..Føler med deg i disse tider, og håper du får en god tid fremover….klem

  Liker

 4. Så nært, så ekte, så varmt, så trist, så vemodig, så varmt, så med hjerte på rett plass, så deg<3 allikevel kan jeg føle «gnisten» fordi -du er du- vakre deg<3 et sårt innlegg med en formidlingsevne der tårer presser på og smilet trer frem blant dem. Tusen takk for at du deler<3
  Varme tanker sendes til en medbloggers familie<3

  Liker

 5. Tusen takk for at du delte dette innlegget med meg og alle andre ❤ Rørende å lese innlegget til Marri ❤ Og vi har noen slike dager – merkedager – og det å miste noen man er glad i ❤ Det er godt å dele synes jeg 🙂 Ønsker deg en god dag!

  Liker

 6. MJmettejosteinsdatter: ❤ Du har helt rett, det var godt å dele. Kunne nok gjort mye mer av det, alt til sin tid er fortsatt min beste oppskrift ❤ Håper du har en veldig fin start på din tirsdag :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s