Minnedag, tanker, ettertanker og glede..

I alt det som skjer rundt omkring meg og oss om dagen – noe som jeg ikke lenger kan si er utelukkende fælt – men en periode veldig mange andre også har i løpet av ett år, så er det en ting her inne på bloggen som også har gitt meg noen tanker.

Ei livsglad jente som skrev her inne er borte.

En ung og herlig sjel, som åpent nok skrev om sin sykdoms utfordring. Jeg føler meg heldig som fikk følge henne et stykke. Lenge nok til at jeg ikke vil glemme. Så alt alt for tidlig ble hun til en stjerne som man nå må tro skinner sterkt for sine.

Jeg velger å dele hennes siste offentlige innlegg her inne hos meg – som en hyllest til henne og den hun var. Innlegget bar også med seg noen veldig gode oppfordringer, som jeg håper fler enn meg vil kunne notere seg bak begge ørene.

«På tide å overgi seg»

Det er viktig å leve, med hele seg!

Mine varmeste tanker går til de nærmeste denne tiden. Selv om jeg ikke kjenner dem, så kan man som utenforstående med liknende erfaringer innunder jakkeslaget ane deler av, den smerte det gir ❤ Sov godt Marri..

 

rosebukett

 

Ja, i dag er det datomessig sett en litt sår dag for meg og mine også. På denne dagen for 5 år siden forlot fatter verden, og ble til den fineste stjerne jeg kan tenke meg. Min ledestjerne på bakken som jeg også må tro følger med meg og oss i fra oven.

Hvert år har denne dagen vært en følelsesmessig berg og dalbane, men i dag har jeg egentlig bare hatt «fred» om du skjønner hva jeg mener. Ingen vonde tanker, ingen frittstrømmende tårer. Kjærlighet, om jeg kan skrive noe så klissete å bli forstått på det. He he.

Vi har vært på graven, tent lys og hatt en rolig og stille stund. Verdig og fint. Det er enda litt igjen av dagen – men jeg føler egentlig at denne dagen har vært litt «lettere» å bære enn de før?! Kanskje er det fordi jeg også har fått 5 år til på rævva. 5 år med erfaringer som understreker forståelsen. Ikke veit jeg – men det er greit, og jeg har ikke «jaget» etter følelsene. Kommer de helt plutselig så tar jeg dem i mot, og hvis ikke – så tenker jeg at det er greit også. Hatt mer enn nok av dem før ❤

Mye 5 tall nå kjenner jeg. 5 år siden det ene, 5 dager til det andre, en helt annen dag. Min dag, gleder meg fortsatt ikke ubetinget, det også er en dag med sine minner, kommer nok noen ord da også for dagen kommer jo uansett den, og jeg tar den i mot. Skal nok bli en fin dag det også, det har jeg jo allerede bestemt 

Nå har jeg vært her inne i 10 år, og jeg veit ikke om du har rukket å legge merke til det – før nå, men på denne tiden hvert år har det uansett hendelser alltid kommet noen små eller større personlige dryss utover bloggen min. Tiden rundt allehelgensdag gir jo tanker, til dem som reflekterer over dagene og deres betydning.

Det egentlige budskapet til Halloween, etterfulgt av allehelgensdag som etterfølges av «Thanksgiving» før jula kommer som kastet på oss. He he. Sånn sett passer alt veldig fint sammen denne tiden av året.

Jeg er jo ikke en av dem som utelukkende skriver personlig her inne, men alt til sin tid er vel den beste oppskrifta jeg kan tenke meg. He he. Jeg er en deler, jeg liker å dele av meg ting. Om det er et godt råd når noen kunne trenge det, å låne bort en skulder om det trengs, skrive om gode produkter – eller det jeg gjør aller mest av, deler gode bøker og litt av hobbyene.

Jeg liker å dele av meg gode ting som kan være til noe for andre. Og vær ikke redd for at jeg ikke får igjen, det får jeg – i bøtter å spann ❤ Til og med av deg. . .

Da jeg / vi kom hjem fant jeg glede i postkassa. Igjen sender jeg en stor takk til familie over «dammen» for en tidlig mottatt bursdagsgave – den kunne jo ikke ramlet ned i kassa på en bedre dag enn denne her heller. Familie ❤

Det drar seg sakte men sikkert til jul altså. Og nå har jeg ikke mindre enn 3 gode bøker liggende som omhandler jul. Nå skal det leses under pleddet på sofaen. Mange gode timer ligger foran meg. Hurra.

Jo, detta ble en så god dag som det kunne bli i alt sammen. Tanker, vemod og glede. Litt av alt en mandag i brøtte. Bedre enn det kan det vel kanskje ikke bli, om en tenker etter =)

 

jernbanefrua.com

#ikkesponset #sorg #vemodighet #tanker #ettertanke #kjærlighet #glede #blad #bøker #lese #forlag #blogg                  

18 kommentarer om “Minnedag, tanker, ettertanker og glede..

  1. Tusen takk for at du delte dette innlegget med meg og alle andre ❤ Rørende å lese innlegget til Marri ❤ Og vi har noen slike dager – merkedager – og det å miste noen man er glad i ❤ Det er godt å dele synes jeg 🙂 Ønsker deg en god dag!

    Liker

  2. MJmettejosteinsdatter: ❤ Du har helt rett, det var godt å dele. Kunne nok gjort mye mer av det, alt til sin tid er fortsatt min beste oppskrift ❤ Håper du har en veldig fin start på din tirsdag :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.