Blogging mot mobbing!

18 kommentarer om “Blogging mot mobbing!”

 1. Dette var et flott innlegg om /mot mobbing..Selv ble jeg erta en del i barndommen særlig for at jeg var tynn og hadde lange ben, men ikke slik at jeg tenker på det som mobbing. Mobbing er noe MER..som du også nevner.. Så flott med den læreren som SÅ deg..nok av voksne som later som di ikke ser og derfor ikke er et godt forbilde… Barn som mobber trenger også støtte, voksne som mobber har jeg ingen sympati med .. Klem til deg, og det å ha sin «egen stil» er jo det som er såååå kult ❤

  Liker

 2. Et flott innlegg! og joda…det er nok flere måter å mobbe på…men uansett før eller nå….Det er like ille for den som blir mobbet! Jeg tror mobbere egentlig er veldig usikre på seg selv…og har problemer….De må hevde seg og prøve å trykke andre ned….Jeg er så glad jeg aldri ble mobbet, og jeg var ingen mobber….jeg tok meg av alle de som var litt utenfor, og annerledes…likte ikke å se andre stå alene, eller bli mobbet….Jeg er glad jeg ikke skal gjennom oppveksten engang til…hihih…

  Liker

 3. Toini: Tusen takk for det ❤ Veldig enig med deg der, og jeg også hang sammen med de som sto utenfor, en av dem ble mer mobbet enn meg. Da blei jeg mobba for det også, men nå er det faktisk gode tanker. For jeg tenker som deg, at mobbere er ofte de som er usikre og sliter med å finne sitt «jeg» der hadde jeg enorm støtte hjemmefra.

  Liker

 4. Fotokjerring: Tusen takk for det snille ❤ Jeg fikk en enorm støtte hjemmefra på det området. Jeg har bestandig vært lik fatter, og som deg hatt mye amerikansk i røttene. Uten støtten hjemmefra er jeg neimen ikke sikker på hvor sterk jeg heller hadde vært og er ❤ For evig takknemlig for familien ❤

  Liker

 5. Mange gode og kloke tanker og mye refleksjon her! ❤ Jeg kjenner meg igjen i mye. Da jeg begynte på videregående, var det som å komme til paradiset. Jeg ser min egen rolle i det hele. De sære, veslevoksne som hadde dårlig utviklede sosiale ferdigheter ift jevnaldrende. Slem og utspekulert/ ondsinnet var jeg sjelden/aldri. Jeg kan imidlertid forstå at jeg kunne virke irriterende, og at min adferd kunne fremprovosere lyst til å være "slem" hos andre. Jeg oppfatter meg ikke som et "Mobbeoffer", og tenker litt som deg : At jeg kanskje virket sjølstendig, tøff og litt utilnærmelig midt oppe i alt. Vakkert med den læreren som så deg , fulgte med og brydde seg. Slikt er så viktig! ❤

  Liker

 6. karidansen: Retta meg sjøl litt i starten av innlegget. Ser ikke på meg som noe offer jeg heller, men enkelte historier ville nok likevel fortalt noe annet – jeg velger å ikke se det sånn ❤ Videregående var paradis ja, det var derifra blomstringa begynte. He he, men likevel tenker jeg at alt som har skjedd jo har vøri med på å forme oss som vi er, så jeg tenker ikke utelukkende negativt rundt det heller. Lærere er viktige, men jeg tenker at den oppgaven er vesentlig mye verre i dag enn den gangen ❤ Nå er det mye lettere å skjule sånt =( Huff. Håper du har en fin dag =)

  Liker

 7. Orkidedatter: Går nok så bra som det kan få gått dette her ❤ Ingenting jeg tenker over i det store og det hele lenger, men siden det pågår en kampanje så drar jeg frem igjen noen småfnugg ❤ Viktig tema som jeg ikke kunne la rase fra meg =)) Håper du og dine har en veldig fin kveld så langt =) Klem klem =)

  Liker

 8. Så fint skrevt, vakre! Og helt innenfor temaet! Reflektert og bra.
  Vi var nok litt like der også. Jeg pleide å si at om folk ikke ville godta meg for den jeg er vil de jo uansett aldri like MEG, bare den de forlanger jeg skal være. Men jeg ble ikke mobbet. Bare ertet sånn som vi alle ertet hverandre. I voksen alder derimot…
  Nyt kvelden! Klemmmmm

  Liker

 9. Ei_heks: Takk for det snille deg ❤ Pleier ikke skrive om det her, ikke snakke om det heller – for hos meg i hjertet er det på en måte et ikke tema som jeg er ferdig drodlet over, men at det er en reell utfordring rundt dette finnes det ingen tvil om. Skolevegring i barneskole alder blir mer og mer utbredt, hvorfor skjer det?! Mange løse tråder, viktige ting. Så jeg tok utfordringen din på forhåpentligvis strak arm ❤ Håper du har hatt en veldig fin dag :-))

  Liker

 10. Trist å høre at du ble mobbet. Jeg ble nok bare ertet litt. Og en gutt prøvde seg på noe mer, men han var EN, og ikke spesielt godt likt selv, jeg skjønte HAN slet, så brydde meg ikke så mye om det. Hadde folk rundt meg som støttet, så det ble liksom ikke noe.. Rart at ikke folk i voksen alder en gang skjønner hva de har gjort..

  Liker

 11. Kjempebra skrevet blogginnlegg ❤ ❤ ❤
  Jeg avskyr mobbing, og har lyst til å rope høyt at folk må slutte med å mobbe 😦 Er den personen som sier klar fra når jeg ser at det foregår mobbing, og jeg er ikke redd for å si fra, selv om jeg har blitt upopulær fra mobberne for å ha sagt i fra. Det bryr jeg meg ikke om.
  Mobbing skal aldri godtas, og vi må få slutt på det. Dessverre så skjer det mobbing i alle situasjoner 😦
  Ønsker deg en kjempefin og god natt ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 12. frodith: Jeg føler vel egentlig mest sjøl at det har styrka meg, for ut av alt det her så skjønner jeg liksom hva som foregikk. Ikke at det unnskylder, men med veldig god støtte hjemmenifra så taklet jeg det på en fin måte syns jeg. Men ja, lurer jo litt på det jeg skrev om enkelte av dem i dag. Hadde jeg mobbet noen så hadde jeg ikke kunnet vente med å unnskylde meg når jeg blei gammel nok til å forstå. Men det er meg ❤ he he.

  Liker

 13. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Tusen takk for det snille deg ❤ Mobbing i sin helhet tror jeg det er vanskelig å bli kvitt, håper jo ikke det – men det virker som en evig runddans som først og fremst vi voksne må være konsekvente på ❤ Det er veldig mye fokus på dette på skoler osv, og det er veldig bra. Men barn snapper opp fra voksne ❤ Håper du har hatt en veldig fin dags ferd mot kveld og at uken som kommer blir god :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s