Bøker med julemagi..

16 kommentarer om “Bøker med julemagi..”

 1. Jeg elsker julemagi, men så lett for å gråte….Gleder meg til å lese hva du tenker og hvordan du opplever bøkene, kos deg, håper det oppstår magi rundt fruen her<3 ønsker deg en koselig kveld<3 klem

  Liker

 2. Åh julebøker ❤ må nok ha mer enn én i år…blir mye alene siden jentungen har pappajul,og jeg skal sitte med bena høyt og knipe igjen så lillebror holder seg i magehuset til januar haha:)))) blir nok mye lesing og julefilmer daaa^^

  Liker

 3. wenchepia: Hørtes i grunn ganske koselig ut det altså ❤ Kanskje ikke knipinga men 😉 I henhold til baksiden av disse så vil jeg anbefale alle tre jeg. He he, gleder meg til å lese dem :-)) Lyst til å prøve å vente litt, men får se hvor lenge det går ❤

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Jeg også er veldig glad i jula, mange dager med masse kos. Disse tre høres helt supre ut av baksiden, så kanskje minst en av dem kan være noe for deg ❤

  Liker

 5. Toini: Tror jeg kommer til å få masse julemagi via disse tre her. En dag i desember har jeg hatt lyst til å lese noen uker nå. Virker utrolig koselig, så får se hvor lenge jeg greier å vente :-))

  Liker

 6. solliv: Aha :-)) Super i alle fall, gleder meg til å lese dem. En dag i desember hadde jeg hørt om – den virker utrolig koselig. Det gjør de forresten alle, men kun den ene jeg hadde hørt litt om :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s