Bøker med julemagi..

Her om dagen skrev jeg såvidt det var, at jeg hadde ikke mindre enn 3 nye bøker med handling rundt jul klare til å leses. Under vår lille utflukt på lørdag titta jeg naturligvis innom en bokhandel, og kjøpte to av de tre. Tenkte jeg skulle vise deg dem, tilfelle de kunne være noe for deg også.

 

en dag i desember, julens stemninger, en annerledes jul. tre gode bøker.

 

Ikke sponset lesestoff med andre ord, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å lese alle 3.. Det er noe helt eget med bøker som sprer litt julemagi synes jeg. Akkurat som en god julefilm, hvem har vel ikke én julefilm man syns litt eller mye om?!

Har du kjøpt deg noen av disse bøkene til førjulstiden?

De to første fra venstre i bildet skal jeg kose meg med sammenhengende, mens den tredje er en bok med korte og lengre historier, julesang tekster og dikt. En bok fullstappet med tradisjoner rett og slett – og jeg har allerede lest litt i den nå og da mellom andre bøker jeg leser. Greier jo ikke å vente heller da vettu. He he.

Som du kanskje fikk med deg forrige tirsdag så skulle jeg kose meg med «Jordmor i Nidaros» når jeg hadde lest meg opp i «Skjebnestier» så det gjør jeg nå om dagen. Kommer tilbake med en oppsummering av de når jeg har lest. Bok nummer 6 kom deisende ned i postkassa mi i går, så det spørs om jeg leser den også før jeg skriver et lite sammendrag rundt dem. Kan likevel røpe at jeg er «hekta» handlingen er mye mer enn tittelen altså, det er nå helt sikkert.

Leser du romanserien «Jordmor i Nidaros?»

I frykt for å gjenta meg sjøl så ligger det an til mange gode timer med bøker for meg før jul, det ligger an til fine lesestunder hele året her i brøtte, hehe – og jeg tenker å skrive om dem alle sammen.

Gode bøker kan jo ikke deles for ofte for dem som liker å lese like godt som meg.

Leser du en god bok om dagen?

 

jernbanefrua.com

#ikkesponset #bøker #forlag #jul #roman #bladkompaniet #serieromaner #blogg                       

16 kommentarer om “Bøker med julemagi..

 1. Jeg elsker julemagi, men så lett for å gråte….Gleder meg til å lese hva du tenker og hvordan du opplever bøkene, kos deg, håper det oppstår magi rundt fruen her<3 ønsker deg en koselig kveld<3 klem

  Liker

 2. Åh julebøker ❤ må nok ha mer enn én i år…blir mye alene siden jentungen har pappajul,og jeg skal sitte med bena høyt og knipe igjen så lillebror holder seg i magehuset til januar haha:)))) blir nok mye lesing og julefilmer daaa^^

  Liker

 3. wenchepia: Hørtes i grunn ganske koselig ut det altså ❤ Kanskje ikke knipinga men 😉 I henhold til baksiden av disse så vil jeg anbefale alle tre jeg. He he, gleder meg til å lese dem :-)) Lyst til å prøve å vente litt, men får se hvor lenge det går ❤

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Jeg også er veldig glad i jula, mange dager med masse kos. Disse tre høres helt supre ut av baksiden, så kanskje minst en av dem kan være noe for deg ❤

  Liker

 5. Toini: Tror jeg kommer til å få masse julemagi via disse tre her. En dag i desember har jeg hatt lyst til å lese noen uker nå. Virker utrolig koselig, så får se hvor lenge jeg greier å vente :-))

  Liker

 6. solliv: Aha :-)) Super i alle fall, gleder meg til å lese dem. En dag i desember hadde jeg hørt om – den virker utrolig koselig. Det gjør de forresten alle, men kun den ene jeg hadde hørt litt om :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s