Elle, melle… Noen ganger funker det dårlig…

9 kommentarer om “Elle, melle… Noen ganger funker det dårlig…”

 1. Kjenner meg litt igjen…jeg er så ubesluttsom at fy…og så vanskelig å bestemme meg…Godt det ordnet seg for deg, og du får bare bruke nettene til hjelp da…om du har det best da….Ha en god kveld og natt!

  Liker

 2. Kjenner meg igjen jeg…må ta fatt malepenselen igjen, den har liggi litt for lenge nå… jeg er så imponert over lesinga di, så mye på kort tid… En dag i desember» har veldig mange sider…. jaja, neinei, morro å følge deg allikevel om det er bøker eller kort<3 ønsker deg deg den fineste fredag du har hatt på lenge, det er fortjent nå vennen<3 klem

  Liker

 3. Toini: Jeg er ofte sånn når det er flere ting jeg har like lyst til, blir liksom ikke enig med meg sjøl om hvilken av dem jeg skal :-)) He he. Natta er god, da er det fred. Men liker å sove da også – så det blir litt etter gemalens turnus, når han jobber netter – så bruker jeg litt av nettene ❤

  Liker

 4. Orkidedatter: Åååh, gleder meg til å se hva kosten din finner på utover lerretet ❤ du er jo så flink til å få ut følelser ❤ Koselig at du trives like godt hos meg, som jeg gjør hos deg ❤ Klem klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s