Jula varer helt til påske…eller?

20 kommentarer om “Jula varer helt til påske…eller?”

 1. Jeg har kastet ut julen. Men det er fordi jeg er gammel og ikke behøver ha den så lenge som før. Jeg ville aldri gjort det om jeg hadde barna hjemme ennå. Da var det 13. dag jul som gjaldt. 🙂 Til mitt forsvar må jeg få si at jeg har hatt masse julepynt og julegardiner i hele desember. Det hadde jeg ikke før da barna bodde her, for da ble det pyntet med nisser og «juleskrammel» i løpet av de siste to dagene før julaften. Så jeg «juler» jo i lange baner fremdeles, men til noe annen tid.
  Men så er ikke jeg på insta, facebook eller blogg med bilder heller. 🙂 Tror du ikke at mange helst jakter på følgere og at de må finne på noe nytt kjapt når julen er over? Ikke like moro med nisser og glitter i bakgrunnen på bilden sine da kanskje.

  Liker

  1. He he, herlig sakt 😀 Bare ting føles greit så er er jo alt sammen greit 🙂 Syns bare det blir litt snodig å «kaste» ut jula, å fortelle at det er megatrist mens det gjøres. He he..

   Nei det er kanskje ikke like moro med nisser og glitter på bildene sine nå?! Mest opptatt av å følge med på meg sjøl jeg, enn å se hva andre gjør 🙂 sakt i beste mening. He he..

   Liker

 2. Aldri tenkt på det sånn, rydder vekk jula andre januar selv, blitt vår tradisjon siden vi reiser til varmere strøk ganske tidlig i januar. Men jo, ser at det kan virke motsigende å «kaste» ut noe en gledet seg til kort tid førut. He he.

  Liker

 3. Som du, så må jeg planlegge litt for framtiden, da gjerne til dagen etter. Men dette vet du alt om. Så jeg begynte å ta ned alle nisser, julepynt og gardiner i dag. Og GLEDER MEG over å se julefrie vinduer. Juletreet skal få stå litt til. 🙂 Til hælja kanskje. 😛

  Liker

  1. Ja vi begge kjenner vel en del til det her 🙂 Bare det er en fryd så er alt gammen, eller noe sånt 🙂 Ta det pent da, he he… Plukker nok ned det meste neste helg jeg, når det jeg skal ut på er vel overstått. Hadde jeg ikke hatt noen planer så hadde nok jula funnet eskene sine nå til helgen her også 🙂 Første helgen etter nyttår kom kjapt i år 😉 he he he he he.. Ja ja, 50 uker igjen 😛

   Liker

 4. Veldig enig med deg, jula varer så lenge man selv ønsker det ♥
  Her i gården er julepynten like strålende fortsatt 🙂 Men jeg skal nå i helgen begynne så smått å plukke ned noen ting. Jeg er jo også kroniker, og må ta ting i sakte tempo for å holde dagen ut 🙂 Jeg synes det er så koselig i denne mørke tida med alt av lys både inne og ute. Utelysene forsvinner aller sist. De har jeg gjerne ut januar 😀

  Det blir jo sånn at folk stresser for å få alt opp, og så stresser de enda mer for å få det ned igjen. Jeg orker ikke å engasjere meg så veldig. For meg er jula kos, ikke stress.

  I morgen tenker jeg meg en tur på gartneriet og kjøpe primula 🙂 Når alle julefargene forsvinner, er det godt å lyse opp med noen vårlige og fine farger som kan muntre opp litt 🙂

  Ha en fin kveld i brøttet ♥

  Liker

  1. Hørtes ut som en god plan ? Bare alt er greit så er det grei alt sammen. Ingen har vel noe å si på det. He he. Men der sa du det. Følelsen av mas kom. At jula er «må» med tidsfrister og full rulle. Hmm. Tror nok det var det jeg tenkte ja, men fikk ut på en annen måte. He he. Håper du har en finfin kveld ?

   Liker

 5. Så herlig innlegg! 🙂
  Jeg tok bort julepynten i går jeg, fordi i år følte jeg for det, og det passet best.
  Som regel har jeg det til første eller andre helga i januar. Alt ettersom jeg føler for det.
  Noen ganger er det så koselig å ha julepynten lenge, og andre ganger som nå, var det godt å rydde den bort tidlig.
  Men nå skal vi ut til Huset ved sjøen i helga, og der har vi jul enda 🙂 Den forsvinner vel på lørdag tenker jeg.
  Blir spennende å høre hva du har for planer 😉
  Lykke til!

  Liker

  1. Takk for det ? Ja det varierer litt når det kjennes greit. Nå syns jeg jula gikk innmari fort – så det kjennes helt greit å ha den rundt oss litt til ? Men skjønner jo de som føler det motsatt. Bare det kjennes greit så er det jo greit. Kose dere masse i huset ved sjøen. Hørtes idyllisk ut ?

   Liker

 6. Spot on frue! Spot on! Jeg holder på julen så lenge jeg kan, for det blir så mørkt og stusselig når den er pakket vekk. Inntrykket jeg sitter med er at julen også har blitt et marathon for en del mammaer der ute. Julen skal opp helst midt i november og da skal det deles bilder av hvert eneste dekket bord helt frem til nyttårsaften. Første nyttårsdag er det om å gjøre å pakke det hele vekk å få frem vår og gule tulipaner. Satt på spissen, men jeg tror om ikke andre så hvert fall du skjønner hva jeg tenker. Spot on! La jul være jul. Nyt den, det er tid for alt. Senk skuldrene, jag kravene på dør. Nyt livet. Det er nå!

  Liker

 7. Jeg vil heller ha julestemning hele desember, men kvitte meg med det rett over nyttår. Ble litt tomt og rart her, men det går seg jo til. Så jo slik ut før juletreet kom på plass også. 😉 Tror jeg holdt meg sånn cirka til 13. dag jul da ungene bodde hjemme, men da pynta vi ikke før lille julaften. Slik vi hadde gjort da jeg var barn. Nå er det ikke mange av de tradisjonene igjen gitt.

  Liker

 8. Tradisjoner er bra og viktig for meg, men siden jeg flytta for meg selv har jeg juksa litt. Mye jul i desember og ned nå i helga…. men jeg koser meg og alle får gjøre som de vil… tomt blir det her og der, men tenk, det blir jul igjen❤️
  Ønsker deg den vakreste fredagskveld❤️akkurat som deg, klem

  Liker

  1. Jeg skulle nok også plukket ned jula om det ikke var for uken som kommer 🙂 Men bare det skjer når en føler det er grei – ja så er det jo greit ❤ Håper du har en herlig fredag så langt, og at helgen blir gooood. Klem klem..

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s