Årets første mangel gir tanker..

8 kommentarer om “Årets første mangel gir tanker..”

 1. Jeg hadde et strømbrudd på noen timer i høst. Det var om kvelden og selvsagt bekmørkt. Telys overalt, men så sniker man seg rett som det er rundt i egen bolig med lommelykt, og jeg måtte flire da jeg så naboen i huset ved siden av holdt på med det samme. Vi har begge trapp fra stua ned til underetasje. Stearinlys er ok, men ikke godt nok.
  Internett skal jeg tåle å være uten en stund.

  Liker

  1. Kunne høres litt moro ut også, nesten en skattejakt i eget hjem. He he. Nei du har så rett. Internett greier en seg uten en stund. Det er kjedeligere å miste strøm over tid. Flaks at det er vinter og kuldegrader så mat osv kan klare seg ute. Men kjedelig er det når noe ramler ut av normalen. En greier seg jo heldigvis uten en stund ?

   Liker

 2. Kunne ikke tro hva jeg leste jeg heller, det skulle ikke være mulig å hate hverken foreldre eller nyfødte. Men tydeligvis finnes det nok av løse skruer der ute. Håper frua får igjen Internett snart, men nyter julepynten inne så lenge. Sett snap ser du ?

  Liker

  1. Jeg innrømmer at jeg sendte en varm tanke til foreldrene da jeg leste det i avisa. Bare leit. Hva veit vel vi om noen av dem, og den nyfødte skulle vel bare visst… Leit. Bank i bordet fikk jeg akkurat melding om at nettet er tilbake, så da får jeg se da – om det er sant ?

   Liker

 3. Jeg opplevde noen som smilte som jeg ikke forventet det av overhode i går.Det var ikke MENT for meg i utgangspunktet, men jeg ikke en del i det likevel. Det kommer et dikt om det senere. Et smil og et blikk har mye å si i hverdagen 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s