Teknisk krøll en torsdag, og fredag..

Kan jo bare snakke for meg sjøl, og i dag har hverken dette systemet, eller teknikk vært noe som har smilt bredt til meg.

Årets første bok, et innlegg jeg startet på i går kveld viste seg «umulig» å få ferdig i går, men ikke bare i går heller da. Jeg har oppholdt meg ved denne personal computeren i mange timer i dag – for å få mine ord om boken ut på «lufta» men det får bare gå 😀 Det er verdt det..

Flere som har opplevd datamessige utfordringer i dag?
Her, der, eller kanskje flere steder?

nisse

Ja ja, jula er over, men denna Nissen er nå smått nusselig likevel da 😉

Det er uansett fredag, og det er kveld, nå logger jeg av litt å nyter litt kveld før gemalen kommer hjem å tar «hælja» ligger an til en kreativ helg her i brøtte. Kom igjen en tur, så får du se..

Skulle du ha eller få lyst til å lese mine ord rundt årets første bok så kan du trykke på «hjem» så ligger den rett under dette innlegget, hvis ikke ligger den under kategorien bøker.

Ønsker deg en fortsatt festlig fredagskveld 😉

 

jernbanefrua.com

 

8 kommentarer om “Teknisk krøll en torsdag, og fredag..

 1. Ja, nei, assa, jeg bor der «som ingen kunne tru at nokon kunne bu» så jeg ee vant med slikt et nett. Det er ikke morro i det hele tatt, og min tolmodighet blir satt på prøve da… hadde en sånn dag i går.. nok om det, kjenner jeg blir irrrrreitert..
  Men nå ønsker jeg deg en super fin kveld❤️Og ta vare på hverandre der i brøttet vakre som dere er, klem❤️

  Liker

  1. Aner ikke om det er nettet eller noe annet, men jeg håper det ordner seg 😀 Håper du og dine har en kjempefin kveld så langt – og at helgen blir fiiiin 🙂 Klem klem..

   Liker

 2. Krøll ja. Har da bare vert krøll med disse tekniske tubbe dittene i hele jula. Mulig det kanskje holder på å roer seg nå. Vi må håpe det ❤ Dere må ha en fin fredags kveld. Så håper jeg at ditt tekniske krøll er i orden i morgen 🙂

  Liker

  1. Det har vært det hos deg også ja?! Godt å vite at det ikke bare er hos meg – for da ligger kanskje feilen et annet sted ? Håper det er i orden hos oss begge i morgen, og at helgen blir god ?

   Liker

 3. Jepp, i går, og i dag også. Jeg klarer nesten ikke lage innlegg, for det «hakker». Det hopper i teksten når jeg lager innlegg. Og jeg får ikke rullet nedover i innlegget med side-«hjulet», men må bruke piltastene for å komme nedover til der jeg holder på f eks.. Håper det går seg til. Det er «greit» noen dage, men SÅ vil man ha ting på stell igjen.. 😀

  Liker

  1. Da har vi nøyaktig samme utfordring. Å det er en smule kjedelig det her. Især å pile som rakkeren ned. Håper det ordner seg veldig fort. Goood helg imens ??

   Liker

 4. Slikt er slitsomt. Vi sliter selv litt med nettet, for det kobler seg ut helt plutselig. Da er det bare å koble til igjen. Vi har hatt nettselskapet hit for å sjekke. Den ene teknikeren fant ut at det var i koblingsboksen det var noe galt, og han sa han ordnet på problemet. Problemet vedvarte, og de har lovt i lang tid å komme. Vi har purret på dem, men de unnskylder seg med at de ikke kan måle noe. Mannen min tok en måling, og det er noe som ikke det skal være. Det fungerer, men må være forberedt på at nettet kobler seg ut når man er i nettbanken.

  Håper det ordner seg 🙂

  Ønsker deg en kjempefin lørdag ❤ 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Liker

  1. Off, det hørtes nesten mer slitsomt ut det dere opplever. Veldig kjedelig når det er noe som «skurrer» nå har jeg skjønt at utfordringene her inne antakeligvis ligger «her» og ikke hjemme hos noen. He he, så får tru at det ordner seg snart ?? Håper helgen er god så langt ?

   Liker

Kommentarer er stengt.