En pause til armstrikk..

18 kommentarer om “En pause til armstrikk..”

 1. Ser veldig varmt og godt ut. Jeg har aldri prøvd armstrikk, og vet ikke helt hvordan det gjøres heller. Men kan forstå at det blir tungt for armene. 😉 Veldig fint! 🙂

  Liker

  1. Takk for det 🙂 Koselig å lese.. Man fryser ikke når en strikker med armene nei, det er helt sikkert 🙂 Armstrikk er veldig enkelt, enklere enn å strikke med pinner, synes jeg i alle fall 🙂 Man har har kun garnet å tenke på, litt som fingerhekling, i større skala..

   Liker

 2. Ja tida fyker av gårde og snart er det vår..hehe.. 🙂 Bloggfri på meg i går også..har det litt innimellom.. Ikke prøvd armstrikk men sikkert gøy ..og et pledd eller en pute eller noe kan en jo ha bruk for selv om en har fra før.. 🙂 Fredagsklem ❤

  Liker

  1. Kjenner jeg gleder meg allerede. Vår ? Varme, jeg digger vår. Moro å armstrikke, noe for den som ikke kan holde på med noe sånt så lenge i slengen. Det går veldig fort. Et pledd på ca 2 timer til sammen ? Fredagsklem til deg ?

   Liker

 3. Detta må du bare lære meg, så jeg får vell bare ta min blåe bil og sette opp farta og over skog og hei og vann til Jevnaker❤️Dette så litt gøy ut, men tungt, men varmt. Akkurat som innlegger ditt, herlig lesning her jeg ligger hengslengt på soffan med varme i ovnen og to «karer» som spiller?
  Ønsker deg en super fin kveld vennen?klem

  Liker

  1. He he. Så herlig å lese ? Heldigvis går det veldig fort, med dette garnet estimerer jeg et pledd til ca 2 timer fra start til slutt ? Håper du og dine har en fin kveld så langt. Klem ?

   Liker

  1. Det er nok ikke så tungt for de uten smartere i armene ? Litt varmt om en vil lage pledd, men. Går ganske fort. Ja denne uka her syns jeg har gått veldig veldig fort, kunne nesten tro jeg kom hjem igjen i går. Da hadde vi det bra der borte altså ? he he. Nyt kvelden ?

   Liker

  1. Fått flere spørsmål her og der rundt armstrikk nå, så spørs om ikke det blir et eget innlegg om det etter hvert ? Kan i alle fall røpe at det er «enkelt» går kjapt å strikke det du vil lage. Men det kan bli litt tungt for armene, og chunky (nok) garn koster litt. Ellers er det veldig moro. Jeg liker ting som lages fort, utålmodig sjel på en del ting ??

   Liker

 4. Aldri sett eller prøvd armstrikking! Hvordan gjøres det? Du kan jo lage et innlegg og ta bilder underveis…Tepper…ja, det har man aldri nok av…Jeg ønsket meg til jul..et godt koseteppe til meg..og ikke hundene..men akk..fikk ikke noe…De sier jeg har nok…..Bare innom for å ønske deg en riktig god helg!

  Liker

  1. Neimen, he he. Det er det samme jeg hører også. Har nok pledd, men jeg mangler nå fortsatt det ene jeg da. Bare sett bilder av det, men jeg finner det ingen steder – og den som har det husker ikke. Sukk. Innlegg om armstrikk ja, skjønt at det er ønsket. Så det kommer nok da ??

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s