Blogg, bloggen, bloggens å litt til..

27 kommentarer om “Blogg, bloggen, bloggens å litt til..”

 1. Jeg er så utrolig glad på dine vegne, så herlig å være fri og være der du er. Tankene spinner om jeg skal gjøre det samme, men siden det skjer ting rundt Orkidedatter🦋 så venter jeg… og skulle det bli noe, ja, så griper jeg tak og aldri slipper heller. Jeg er glad jeg valgte å flytte til wp når jeg gjorde det, og ikke nå… blogg kan de bare slette og det nærmer seg med stormskritt..
  Jeg har jo også lista meg ut på insta, det var litt skummelt, men du er god til å hjelpe, støtte og være en venn i nøden når kaoset rammer meg❤️Tusen takk❤️
  Jeg sender over en god og varm klem, jeg kan ikke gå veien for deg i tung tid, men jeg kan være her med deg og du vet hvor du finner meg🦋
  Bare husk å ta vare på deg selv og dere sammen, det er viktig når følelsene skaper dette rommet som føles så tomt- som en vegg som du beskriver det.
  Klem❤️
  Og jo: ser veldig frem til bokanmeldelsen av himmelbrann❤️

  Liker

  1. Snille gode deg ♥️ Det som skjer forsvinner nok ikke selv om du skulle ville ta noen skritt. Gode ting følger etter kan du skjønne 🤠 Sånn som vi følger hverandre 🌸

   Jeg er veldig fornøyd med at jeg flyttet, og pusler bakom bloggen mens livets gang går sine ulendte stier. Lader opp til enda mer bøker å moro.

   Du så snap-en ja, he he. Himmelbrann skal påbegynnes å kanskje leses ut allerede i dag 😉 Sola skinner og jeg nyter den ute 🤠 Håper du har en herlig dag så langt. Klem klem.

   Likt av 1 person

  2. Veldig bra at du har kommet til dette med at topplista ikke er så viktig.
   Selv så har jeg jo aldri kommet dit, og jeg skriver for kjedelig til å få mange lesere, men nå gjør det meg ingenting.
   Jeg begynte å blogge fordi jeg liker å skrive, og det i litt dagbokform, eller akkurat det som faller meg inn. Og ettersom jeg gjør det for meg og ingen andre, så er det så greit.
   Og jeg trives godt her på WP og kjenner det er godt å ha sletta bloggen på blogg.no Da har jeg kontrollen selv.
   Litt rart at du ikke fikk med bildene, jeg gjorde det og det er jeg glad for. Slitsomt å legge inn alt på nytt 🙄😉
   Følger deg videre jeg, og pass på deg selv oppi alt som skjer.
   Klem 🙂❤ God fredag!

   Likt av 1 person

   1. Nei den er jo ikke viktig med mindre man lever av det, å det er det jo ikke så mange som gjør lengre 🌸 Hadde ingen anelse hva det betød i topplokket før jeg fikk prøve, å det gikk jo veldig veldig greit, men følelsen av å ikke ønske å ramle ned kom snikende. Så jeg flyttet. Veldig greit det, trives veldig godt der jeg er nå. Ingen lister, bare kos. Som du sier, et sted for å dele ord man liker å skrive. Skulle ønske jeg var så heldig som deg da, hos meg la bildene seg under media, men forsvant fra alle innlegg. Så må innom hvert eneste å legge de til på nytt, både kjedelig å morsomt 🤩 Håper fredagen smiler så langt ♥️ Klem

    Liker

   2. Skjønner veldig godt følelsen, for jeg begynte å klatre litt oppover selv før jeg flytta, og da ble det mer tanker om det og mer spenning. Nå har jeg dalt ned igjen, og det er helt greit 🙂 Fredagen smiler og jeg strikker og ser på TV 😉🙂❤Klem

    Liker

   3. Det var akkurat det jeg tok meg i også, å tenke på det, ikke tanker jeg ville sitte med på permanent basis, så det var en av flere grunner til at jeg valgte å flytte. Skal bloggen bli som en vil så må man først og fremst trives ♥️ Godt vi begge gjør det nå. Hurra for det. Klem 🌸

    Liker

 2. Selv bruker jeg mer og mer min privateide hverdagsblogg, og jeg har også gått over på nouw.com. Der er vi flere fra blogg.no. Synes wp-oppsettet på blogg.no er elendig, men på min privateide hverdagsblogg og katteblogg har jeg wp-oppsett, og det er mye bedre, og jeg har mange flere redigeringsmuligheter.

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤ 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Liker

  1. Wp for min del også, trives veldig godt med det. Blir nok enda bedre når bildene er tilbake i innleggene og ikke bare i media mappen. Enda godt de la seg der i alle fall, ellers hadde jeg slitt enda mer med å finne igjen hva som skal hvor. He he. Håper fredagen er snill så langt, og at helgen blir god 🌸

   Liker

 3. Man vil jo prøve å ha bloggen sin FIN 🙂 Jeg orket ikke begynne å RETTE på gamle innlegg som ble kaos etter flytting til nye blogg.no. Kanskje en gang senere. Men jeg er nøye med NYE innlegg 🙂

  Liker

  1. Klart man vil 😊 Bruker tiden å tar litt etter hvert. Det som kommer er jo av og til litt morsommere enn enkelte innlegg som var 😇 Bare det er moro så er alt bra 🤠 Håper fredagen har stelt bra med deg, har lest hos deg vettu, men sliter med å få kommentert. Jeg får hvite sider, aner ikke hva som er feil. Vært sånn alt for lenge 🥺 Men jeg leser 🌸

   Liker

 4. Hei!

  Jeg har ikke sett tilbake på det som var FØR vi blei flyttet – og lar det være sm det er bak der 😀 hehehe håper det er intakt…………………..
  Jeg er heldigvis ikke en av de som stresser med bloggtopp og lister. Jeg har ikke denne analytic heller. Orker ikke stresse med slike ting. Jeg har vært innom toppen noen ganger og det er bare gøy det 🙂
  Ellers blogger jeg som før, og koser meg med det. Den dagen det blir en kamp om en liste – da trekker jeg meg sakte men sikkert tilbake 🙂
  Blogg er gøy som det er – og jeg håper det fortsetter slik. Og om jeg havner på topplista innimellom er det som sagt bare gøy!

  Ønsker deg en fin lørdag og god helg.

  Trist når man mister noen nære ❤ klem

  Liker

  1. Flyttet vekk fra alt sammen og fikk eget domene. En av flere grunnene er som du sier, men da forsvant dessverre bilder fra alle innlegg, og alle linker er jo og feil. Men jeg tar det som det kommer, litt etter litt 😊 Blogg skal være og er gøy. Det er det viktigste. Håper du har en herlig lørdag så langt, sett mange fine bilder hos deg. Men jeg får ikke kommentert, især ikke hos blogg. Får hvit skjerm i retur. Bare leit det der. Håper det blir fiksa snart. Jeg liker å kommentere 🥺 Helgeklem til deg ♥️

   Liker

 5. Hei-hei 😊 Surfet litt rundt og oppdaget bloggen din. Likte veldig godt det du skriver her, og kommentarene også. Jeg startet å blogge for noen måneder siden, og var såvidt innom topplista noen ganger. Valgte imidlertid å flytte bloggen min til wp, da jeg følte det ble mye styr om flytting og hvem som er «best i klassen» på blogg.no. Skriving skal være artig og givende, og det er spennende at vi har forskjellig fokus i bloggingen. Jeg har knotet mye, har fremdeles mye å lære, av dere som har vært i «gamet» lenge. 😊 Jeg fikk heldigvis overflyttet den gamle bloggen i sin helhet.

  Ha en strålende dag! 😉

  Liker

  1. Så koselig å lese, håper du fikk lyst til å bli en stund 😉 Besøker bloggen din straks 🙂 Kjente på akkurat det samme som deg, og jeg hadde i alle fall ikke godt av å fortsette det «kjøret» det kanskje kunne bli om jeg ikke valgte å flytte. Blogg skal være gøy ja, og heldig var du som fikk flyttet den «hel» misunnelig på det kjenner jeg. He he. Håper kvelden er god, og at helgen blir enda bedre 🙂

   Likt av 1 person

   1. Takk for respons. Klart jeg blir en stund… Jeg er en «stayer» 😊 Helga har vært super, takk. Håper du også har hatt fine dager! 😊

    Liker

   2. Har vært innom deg igjen også 😉 Takk for at du leser skriveriene mine 😊Så konkurransen. Leser litt av og til, men etter ei bok, liker jeg å «fordøye» den litt, helst noen uker/måneder. Leste serier tidligere, men ble så «hekta», så vil ikke meg selv så vondt, haha 😃

    Liker

   3. Koselig å lese de 😊 Blogg er gøy. Serier sparer jeg gjerne opp litt jeg. Legger av en 4-5 før jeg leser et par, så vente litt. Alltid et par bøker etter utgivelsene så jeg slipper å måtte vente. Har én serie nå som jeg er ajour med, å det merker jeg. He he he 🤠

    Liker

   4. Enig! Blogg er gøy! Har oppdaget at jeg har en blogger inni meg, hehe 🤗 Og det var en god idé å spare opp noen bøker i en serie, for deretter å kaste seg ut i lesninga 👍

    Liker

   5. Det er det, fin blogg å lese 🤩 Ja jeg er nesten nødt til å samle opp litt jeg, er så «fælt» å måtte vente når det er spennende. He he 😇 Går aldri tom for prima lesestoff. Ha en herlig fredag 🤩

    Liker

   6. He he. Alt til sin tid det og sikkert 🤩 Men jeg liker godt å kunne starte rett på neste bok om det er skikkelig spennende, når det «bare» er passe spennende så legger jeg av noen bøker igjen 😊 Av alle serier jeg skriver om så leser jeg nok ikke alle, det har jeg rett å slett ikke tid til. Fredagen var fin, håper din var det også – og at helgen starter knallbra 🌻

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s