Blogg, bloggen, bloggens å litt til..

Jeg får oftere spørsmål via sosiale media om dagen. Det er jo bare koselig det altså, veldig koselig at man kan prate litt sammen bak bloggen også – men to av spørsmålene gjentar seg nå ganske ofte, så nå tenkte jeg å komme med litt fakta først som sist 🤠

Det første spørsmålet jeg får ofte om dagen er – om jeg skal slutte å blogge?! Enkelte hevder å ha «hørt» det?! hmm.. Det andre går på Hvorfor jeg «gidder» å redigere bloggen min så fælt? Det første først – NEI 😀 Jeg skal overhodet ikke slutte å blogge, sjøl om det har vært en smule roligere fra meg en stund nå siden jeg flyttet bloggen – det vil ikke vare, å det henger litt sammen med svaret på det andre spørsmålet og litt annet – så jeg fortsetter med å svare på det…

Hvorfor jeg redigerer og styrer litt disse dagene?! Jo, du skjønner, når jeg flyttet bloggen min så datt alle bildene ut av innleggene! Alle bilder forsvant – fra alle innlegg. Det syns jeg jo var, og er fryktelig dumt, for det skjer daglig at eldre innlegg leses like mye, eller faktisk mer enn de aller nyeste, derfor vil jeg ha bloggen min «hel» igjen. Så enkelt kan det i alle fall sies.. He he..

 

Jernbanefrua tenner lys i lykter.

 

Så disse første ukene etter at jeg flyttet bloggen har jeg brukt, å bruker jeg dels til å redigere bloggen så bildene kommer tilbake der de hører hjemme, samt å opprettholde hverdagen min mens jeg styrer og ordner. Litt pauser har jeg likevel vært nødt til å ta, ting skjer rundt oss om dagen, livets gang om jeg kan si det sånn.

Familien, vi, mistet nylig en veldig god venninne, og det er fortsatt tungt å fordøye faktum. Med henne forsvant en typ vegg fra min barndom føler jeg, hvor jeg nå er den eneste igjen med noen av minnene, så jeg legger ikke skjul på at jeg får noen vemodige tanker om dagen. Samtidig med det så er vi i ventesorg her i brøtte. De som har kjent på det vet nok at det «tar» mye. Det dannes en typ boble, og vi må bare la det komme. Så mens alt dette pågår så bruker jeg dagene til å fikle bakom bloggen, så alt er klart når jeg er «klar» igjen, om du skjønner. For stillheten vil altså ikke vare, he he…

Jeg har kommet meg tilbake til innlegg fra oktober en gang, og jeg skal helt tilbake til februar 2018, da Jernbanefrua bloggen startet, så det vil nok ta enda en stund før jeg er helt i «rute» med meg sjøl – men jeg tar meg ikke dårlig tid med det, orker ikke mase med noe som helst akkurat nå. Men mens jeg sitter å stapper bilder fra blogges album tilbake inn i innleggene mine da, så tenker jeg også en hel del på nettop blogg og bloggen.

Kvalitet fremfor kvantitet å alt det der.

Tanker om og rundt surrer rundt i topplokket mitt disse dagene. Nå som jeg er listefri, slipper jeg jo blant annet å bry meg noe som helst om hvor jeg er i løypa i morgen. Det var ting jeg begynte å kjenne litt snikende på da jeg var på topplista. Noe jeg ikke likte da det tok både tid og energi fra meg. Misforstå meg rett, det var herlig å ligge så høyt på topplista, det beviser jo også at det går an å komme med noe litt annet og fortsatt «fortjene» en plass høyt der oppe – men jeg lagde meg sakte men sikkert og helt ubevisst noen helt tullete krav til meg sjøl også, krav som jeg jo ikke ville innfri. Snakk om dilemma da eller 😉 Å akkedere med seg sjøl er da fint lite moro..

Jeg har aldri likt å skrive bare for å skrive! Sjøl om det har vært, å naturligvis blir mye mer uhøytidelig tullball fra meg når jeg har funnet igjen de berømte «hektene» så er det som oftest et poeng eller to pakket inni der, for den og de som evner å se det. Å pøse ut innlegg bare for å ha gjort det – det har aldri vært, og er ikke meg. Å nå som jeg står på egne «bloggbein» så har det i grunn blitt enda litt viktigere for meg å «lande» litt, ikke minst for meg sjøl. Det vil nok fortsatt komme litt færre innlegg fra meg en liten stund til, men forhåpentligvis fler enn du har fått lese disse siste ukene, det blir bra igjen.

En gylden middelvei ser jeg
der fremme – i alle fall for meg.

Jeg har merket meg en del ting utad også. For det første at folk nå om dagen velger å slette Snapchat kontoene sine på grunn av de nye retningslinjene – de som blant annet sier at snap nå eier alt som deles, og fritt kan selge våre bilder videre å tjene på dem. Jeg venter med sletting! Jeg regner jo med at det kommer til å skje noe mer der?! Bryter retningslinjene vår lov så vil det vel skje et eller annet tenker jeg, er det alvorlige brudd så får det vel neppe være sånn.. Jernbanefrua er i alle fall på snap, jeg liker snap, å døra står åpen om du vil ta en titt innafor. Linker til fruas sosiale medier ligger i menyen øverst. Velkommen skal du i alle fall være 🤠

Jeg har også merket meg at en del i bloggverdenen lar seg småstresse av sidevisninger nå disse første månedene etter at mange blogger ble flyttet, eller de valgte å flytte sjøl. Jeg kan skjønne det, kjente jo på det sjøl – men jeg håper jo og at det blir feid under like mange tepper. Jeg tenker jo at slike tanker muligens ikke er de sunneste å henge seg opp i over tid. Det stressa i alle fall meg uten at jeg tok det til meg sånn med det første – så når jeg skjønte at det faktisk gjorde det helt ubevisst så måtte jeg gjøre det beste! Flytte, for meg er det jo viktigere at de som liker å lese hos meg får lese ord som engasjerer, enn at flere tusen som egentlig ikke bryr seg en døyt kommer til. Helt ærlig! Jeg vil ikke styres av sidevisninger, jeg vil bare like dem, kose meg med dem å skrive 🤠

Vinglet litt her nå, men til alle som har spurt om jeg trives dit jeg flyttet?! Ja, jeg er veldig glad for at jeg flyttet, nå føler jeg meg fri igjen, om jeg kan si det sånn. Det er jo slik det bør være for en blogger som meg… Jeg tenker at dette er starten på noe veldig bra, og som jeg kan trives med i lang lang tid, håper jo det gjelder deg også 😉

Så, velkommen mars måned, velkommen fredag og ikke minst velkommen VÅR. Det siste der skal nytes til det fulle altså. I dag igjen skinner sola, å jeg skal nyte – både med og uten bok…

Hva skal du i helgen? Ikke «bare burde burde» vel? 

 

jernbanefrua.com

27 kommentarer om “Blogg, bloggen, bloggens å litt til..

Kommentarer er stengt.