Blåmandag anno 2019…

18 kommentarer om “Blåmandag anno 2019…”

 1. Om jeg har en «Blåmandag» vet jeg ikke, men jeg har for det meste sittet med bena på en krakk, med to tær som enten er kraftig forstuet eller brukket. Bortsett fra det har ikke dagen vært ille 😊 Her i Oslo har ikke snøværet de spådde kommer, bare litt regn som er fint for da forsvinner mer av snøen 😊

  (https://nouw.com/veraxxlynn

  Liker

 2. Det snør og snør og snør…
  Jeg visste ikke at det var akkurat i går det var DEN blåmandagen jeg egentlig har hver mandag😉jaja, jeg lærer stadig noe nytt av å lese andres blogger og det er givende.
  Som du sier så må det snarr komme andre farger🦋
  Det stakk litt i hjerte når jeg leste -Ludvik❤️herlig og trofast medblogger som jeg var heldig å få bli litt kjent med❤️
  Jeg ønsker deg en herlig tirsdag som du kan lage deg, og du: tusen takk for hverdagsgløttet ditt fra brøttet, det varmer alltid mitt hjerte å lese dine ord.
  Klem🦋

  Liker

  1. Off ja, det snør å det snør. Lengter å venter på våren ♥️ Ludvik er savnet, det er helt klart. Får håpe det kommet en ny pelsvenn til oss, forhåpentligvis i år ♥️ Håper du har en så fin dag som overhodet mulig, og at den bare blir bedre utover dagen 😉😍 Klem

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s