Planlegger 2023, Cherry fra Organized

Reklame| Planlegger 2023, Cherry.

Staedtler triplus multiset 10-pack. Organized

⭐️ 📖⭐️

Mars.. Første vårmåned er her, så man kan jo trygt si at 2023 er i full gang! Er du en av dem som ennå ikke har skaffet deg en god planlegger så haster det vel kanskje litt?!

I en innholdsrik hverdag hvor det stadig blir mer å tenke på, tenke over – og ikke minst huske så er en god planlegger muligens litt undervurdert, men det er kanskje ikke planleggere man snakker aller mest om blant venner, familie og bekjente – så la meg få fortelle deg litt om planleggeren fra Organized, så kan du dele innlegget videre med dine når de spør om tips.

Planlegger 2023, Cherry

Det første først, la meg gi deg et lite førsteinntrykk av Organized Planlegger med videoen under, samt en liten test av Staedtler triplus multiset 10 pack til slutt i videoen.

Et lite førsteinntrykk av Planlegger 2023, Cherry fra Organized.no (videosnutt)

Planlegger 2023, Cherry fra Organized.

Staedtler triplus multiset 10 pack.

Fakta: Denne planleggeren i A5 format kommer i Cherry farge eller sort. Den har spiralinnbinding, stive permer med gullfargede metallkanter i hjørnene – for både fint utseende og beskyttelse. Planleggeren har 208 sider i 120g papir. Den går fra januar til desember 2023, og hver måned har sin helt egen farge – slik at det er lettere å finne frem på «bladsiden» når boken er lukket.

Kjapt om innholdet: Helt fremst i planleggeren får du en oversikt over hele året og månedenes farger. Blar du om kommer du rett til månedsoversikten for januar på ene siden, og en side for å notere deg tre eventuelle mål, månedens gjøremål og notater. På neste side finner du muligheten for å sette opp månedsbudsjett på den ene siden, og middagsplanlegger og notater på den andre. Blar du videre så kan du lage deg daglig og ukentlig habit tracker på ene siden, og gjøre deg notater på den andre. Deretter følger dagbok sider for måneden med både sitat og et felt for å kunne sette opp hva du vil få gjort, for hver uke. Måneden rundes av med en dobbel side for notater før månedsoversikten for februar følger, og slik går planleggeren videre gjennom året 2023.

Planleggerens februar i video-bilder

Mine tanker om Organized Planlegger 2023

Kort fortalt: Jeg likte og liker den veldig godt!

Farger: For det første liker jeg Cherry fargen på omslaget og metallhjørnene som, først og fremst har en misjon – men samtidig bryter veldig fint. Den lune og varme fargen på omslaget og fargene for hver måned passer sammen, og gjør det fristende å bruke boken, og ikke minst være kreativ med den.

Det er nesten sånn at planleggeren hvisker «hey, kom å komplimenter med notatene dine da, og husk farger» der den ligger på bordkanten…

Fontene: Skrifttypene Organized har valgt syns jeg er veldig fine. Litt rart å si det, men de er så innbydende og delikate å se på. Igjen får jeg lyst til å følge opp med noe kreativt, og jeg blir litt glad når jeg ikke riktig kan bestemme meg for om jeg vil føye til noe eget med «lettering» skrive over Organizeds valgte fonter med en kontrastfarge, eller bare holde det rent og luftig. Det er nok av sider i boken, så jeg kan gjøre alt❣️

En allsidig planlegger hvor plussene helt klart er fler enn minusene!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terningkast 5 fra meg

Innholdet: Jeg liker det allsidige oppsettet og hvordan det er satt opp. Månedsoversiktene og muligheten til å kunne sette opp mål for hver måned gjør det superenkelt for de som ønsker å kunne bruke disse sidene som en kjapp oversikt over de viktige tingene – og med det slippe å bla seg frem til aktuelle uker og dager. Å kunne sette opp budsjett måned for måned og lage seg middagsplan uke for uke er også noe jeg setter veldig stor pris på, og ikke minst hvor disse sidene er plassert – i forkant av månedens ukedager. Setter man på en binders eller noe sånt så slipper man å bla for å finne igjen det man trenger, og det er så kjekt å slippe å lete! Ukedagene, ja hele planleggeren har god plass til notater – og dekorering, for den som liker det (les: jeg…)

En kjapp og enkel dekorering av aktiviteter å finne på gjennom vinterferien, som er denne uka her på Jevnaker.

📌📖☕️

Det jeg føler at jeg mangler for en optimal og rask brukervennlighet av planleggeren er: En notatside i tilknytning, eller i nærheten av middagsplanleggeren – som jeg personlig ville brukt som handleliste, slik at jeg kunne skrive opp hva jeg trenger en eller to uker frem i tid mens jeg planlegger de ukenes middager. Videre så kunne jeg ønsket meg litt bedre plass til å skrive i middagsplanleggeren, og kanskje mindre av notatplassen nederst på de sidene – men det er nok smak og behag.

Noe annet jeg føler mangler er et bokmerke i form av en flyttbar linjal, eller et lesebånd – som ville gjort det ennå enklere å finne frem til rett dag utover i året. På bildet over ser du at jeg har festet på et smalt tau, men det er ikke helt optimalt. Til slutt skulle jeg ønske det var vedlagt, eller at man kunne kjøpe indeksfaner i klistremerker utenom – slik at man kunne sette på disse for å finne igjen for eksempel budsjett for tidligere måneder, habit tracker eller noe annet man vil følge med på.

+ Månedsoversikt og eget budsjett for hver måned, middagsplanlegger for hver uke. God plass til egne notater, samt alt vi vil skrive i kalenderen gjennom årets dager.

Litt for liten plass i middagsplanleggeren, ingen bokmerke i form av en flyttbar linjal eller lesebånd. Vedlagt eller mulighet for kjøp av indeksfaner for merking av viktige sider.

Personlige ytringer til tross, jeg «digger» denne planleggeren – takknemlig for oppsett og innhold, og anbefaler den varmt til alle som kunne trenge en organisert og godt sammensatt planlegger!

Akkurat nå er planleggeren på tilbud

Staedtler triplus multi set 10 pack (skriveredskaper)

Staedtler triplus multi set 10 pack er et veldig godt og variert sett penner og tusjer som er i salg flere steder, men skal du kjøpe planleggeren så vil jeg anbefale å legge dem ved i kurven – for de passer perfekt til bokens papir!

I settet får du 2 highlightere i signalgul og grønn. 3 triplus finelinere i rosalilla, mørk grønn og blå farge. Så følger 1 knallrød fibertip pen, 2 kulepenner i sort og blå, 1 trykkblyant med viskelær på toppen, samt en praktisk linjal.

En kjapp test av Staedtler triplus multi set 10 pack i planleggeren.

Noe av det fine med alt i settet er den trekantede formen som gir et veldig godt grep. Ingen av dem «blødde» igjennom papiret, men det spørs om man ikke bør være bittelitt forsiktig med mange gjentakende strøk med highlighterene og den røde fibertip pennen, så ikke papiret begynner å smuldre. Viskelæret på trykkblyanten er ikke det beste, men det fungerer helt greit! Lokket på settet kan bøyes ned bak pennene og klemmes fast, slik at pakken kan stå på bordet – fiffig! Uansett og åkkesom er det et veldig godt sett som har det man trenger borte eller hjemme – i en pakke. Bedre blir det jo ikke si!

Som du kanskje vet er jeg en kreativ sjel, og i en tid fremover kommer jeg til å vise frem litt dekorering av planleggeren og bruk av pennene. Klikk deg inn og følg gjerne bloggens Instagram. Postene blir liggende i høydepunktet planlegger. Til neste post, lag deg så gode dager som du kan 📖☕️