På nett.nå…

Hei hei der ute.

Jeg har tatt steget ut i den store bloggverdenen, og håper jeg vil bli godt tatt i mot. Blogg adressen er som jeg er, ei jernbanefrue, det navnet var tatt, så da blei det frua 🙂

Et sprudlende damemenneske på 35 vintre tråkker forsiktig ned på perrongen, dette er ikke en helt ukjent stasjon – men kjenner at det er litt for tidlig å gi meg helt til kjenne. Ta og føle litt på miljøet i denne «bygda» først. Men litt om meg skal du få. Jeg er 5 generasjon innen jernbane i min familie, jobbet flere år i jernbanen selv, gift med en jernbanemann med jernbane røtter et stykke bakover, og ikke nok med det. Over garasjen er det rom for modelljernbane! Alt dette kommer det mye mer om bare jeg blir «husvarm» på denne bloggen.

Nå tror jeg vel ikke at dette blir en plattform kun for jernbane, det blir vel litt om alt – men det forklarer hvorfor bloggen heter det den nå gjør, og fordi man fort får inspirasjon dit hen av alle bloggere med «frue» i navnet.  Selvfølgelig ikke negativt ment, men smitteeffekten fungerer også her….. Blei rett og slett litt lite kreativ…

Det kan jeg fort bli av designet på bloggen også, blitt noe helt nytt siden sist, og alle de fine valgene som lå tilgjengelig før – er ikke helt tilgjengelig lengre. Like morsomt som signalfeil…

Kom gjerne med tips og triks til at dette her kan bli noe bra, og ikke minst – noe du vil lese igjen 🙂

Ha en god natt 🙂

 

jernbanefrua.com

 

2 kommentarer om “På nett.nå…

Kommentarer er stengt.