Sammen med de små meisene…

God morgen der ute.

Ja for det er en god morgen, ikke sant?! Det skal vi uansett hva like å tru. «Mot i brøstet, vett i pannen….» Det er jo bare å «henge i stroppen…

Har ikke tall på hvor mange sitater som brukes om alt og allting, men det er allright, det er sånn vi er antakeligvis. En fin måte å pusse pent over at ting ikke er helt som vi kunne ønske det….Her også..

Jeg fløy ut og inn med hunden helt frem til klokka 02 i natt, og da han kom med snuten sin pent plantet oppi halsgropa mi litt etter klokka 07, ja da spratt jeg vel opp – like glad som dette innlegget skulle tilsi?!…. Eller ikke, jeg vil jo helst at dere skal tro at jeg gjorde det, men egentlig var jeg ikke heeelt sikker på hva det var, hvor jeg var – og om dette her skulle være sånn lenge..

Realitetene kom dog fort på meg, vrengte meg ut av senga, kasta morgenkåpa rundtomkring meg selv og tasset i noe jeg tror var et forsøk på å være rask… mot verandadøra… Der blei jeg stående som en kanadagås uten fjær… Vet ikke helt hvordan de ville oppført seg på terrassen her i 13 minusgrader, men det var kaldt.. Å du milde verden som jeg våkna… Jeg er ikke laget for kulda, hverken på den ene eller andre måten, så jeg dro forsiktig igjen døra mens polarhunden vasset ut i snøen, og blei stående i noe jeg faktisk tror er en evighet. Han er ikke helt stabil i magen om dagen, skal ikke dra den historia her – det begynner å rette seg, men vi har hatt litt av en helg….

Å her er vi da enda.. Mandag morgen, nu uke, ny dag og allskens nye muligheter. Gjenstår å se.. Men de små meisene flyr skytteltrafikk mellom mat og busk. Så noe er i alle fall som det pleier… Etter 3 timer på beina har jeg enda ikke kommet lengre enn til kaffekoppen… Har du en bedre start på dagen? Håper uansett det….

 

jernbanefrua.com