Både praktisk og upraktisk informasjon..

Heisann 🙂

Før jeg lar meg selv få noenlunde fritt spillerom her inne, tenker jeg at det nok er koselig med litt praktisk – og eller upraktisk informasjon om forfatterinna av denne bloggen.

Denne bloggen skal være et slags pauserom, et sted hvor humoren og hverdagens tull og ball får komme frem slik det vil. Jeg har en blogg her inne fra før, en som rusler og går den koselige og vante vei. Den har med tida mer eller mindre blitt typ rein bokblogg, og siden mange allerede setter pris på den som det – så ville jeg ikke begynne å blande inn en masse rot på den. Hele poenget er at jeg har så mye mer på lager enn gode bøker. Og alt det andre vil få lov til å komme her 🙂 Håper du vil like denne uhøytidelige bloggen min (vår)

Sier vår, men mener egentlig min.. Selv om vi er to voksne og en hund her i heimen, så er det bare jeg som liker å skrive.

Humoren står vi begge for, og jeg vil bare nevne et par ting først som sist. Her er galgenhumor, selvironi i bøtter og spann – og null nix selvhøytidelighet! Men selv om det i aller høyeste grad vil få komme frem her inne – så vit at det ikke er ment hverken nedsettende, diskriminerende eller på noen som helst annen måte, som i dagens samfunn kan lure seg innunder mobbing. Er selv et tidligere mobbeoffer, så uten å dra den for langt så veit jeg godt hva det er!

Dette er rett og slett reine utspill fra den humoren vi begge har.

Humoren hvor vi kan le av hverandres positive og negative sider, uhell, klønerier og andre underlige tanker om familieliv og samfunn – som popper opp i tide og utide.

Håper du vil like det. Følg gjerne på 🙂

 

jernbanefrua.com

10 kommentarer om “Både praktisk og upraktisk informasjon..

  1. Ei_heks: Takk for det :-)) Humor er en veldig viktig del av min hverdag. Jeg har det rett og slett ikke bra om jeg ikke kan ha det litt moro. Med det meste 😉 Og jeg er selvfølgelig helt enig i at hunden er nydelig 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.