Lekt med snø…

Hei i natten 🙂

Snart på tide å finne laderen (les: seng) gubben sover for lenge siden, mens jeg fant på noe helt annet. Som jeg har for vane. Jeg skal alltid «bare» flere som meg?!

I utgangspunktet er det ofte en plan, den begynner nesten umiddelbart etter oppstandelse. Den starter ofte med at «i kveld skal jeg legge meg tidligere» men et eller annet sted utover kvelden går det skeis. Som i kveld. Jeg er en kroniker med ditto utfordringer som ofte er med på å besudle dagene, omtrent den veien høna sparker. Og i kveld fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på litt bilderedigering i en app.

Det ble 1 bilde, det ble 2. Det blei kasta – men nummer 3 ble visst ikke så verst! Hvorfor jeg tok bilde av snø kan jeg ikke svare på, er det noe vi er litt over middels lei av nå – så er det snø! Men motivet var nå heller ikke så viktig 😉

Kan uansett glede meg over det faktum, at jeg denne sesongen også fikk «lekt» med snø!

 

jernbanefrua.com

som nå skal legge ullpleddet over dyna.

6 kommentarer om “Lekt med snø…

  1. Ei_heks: Ha ha :-)) Så bra. Så du er den som lusker rundt etter fine snøklumper å forevige 😉 Ja jo, tar vel kanskje noen snø bilder sjøl også. Blir jo mange fine bilder – men selve snøen, fysisk er vi her «litt» lei 😉 venter febrilsk på varme og pollenfri vår 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s