Vi våger nok sikkert…

Hei hei 🙂 Ny dag, nye (u)muligheter.

Nok en natt utenom det vanlige for oss her, men mens gubben har fått sove mer eller mindre uforstyrra – så har jeg flydd opp og ned som en strikkball. En hund med omgangssjau er nå det det er, det også. . . Men far skulle jo avgårde på arbeid, så mors 24/7 kåpe (morgenkåpe) får svingt seg i disse dager. Så mye luft under skjørtene har ikke denne frua hatt siden hu blei gift si. . . 

Sitter her med en god kopp te og leser blogger, en aldri så lita kosestund akkurat nå! Ja, nå har jeg blogget i mer eller mindre 10 år her inne, så sjøl om denne blogg adressa er rimelig fersk så er jeg på ingen måte ny i «gamet» og nå tar jeg meg nok en gang i å gruble litt, og jeg har allerede et innlegg klart til seinere i dag – hvor jeg setter spørsmål ved en underfundig sak. Håper du vil komme innom å lese den, for jeg tenker at humoristisk undring og eller grubling vil det nok bli mye av her inne! Spørsmål kanskje bittelitt utenom de helt vanligste.

Jeg tar meg ofte i å tenke over ting som jeg sjelden hører andre tenke over – før jeg nevner dem. . . Da hender det like ofte at flere henger seg på, og en liten «filleting» blir plutselig veldig intern og morsom – men noen liksom være først – og det pleier å være min artige lille «oppgave» i vår familie hvert fall. Jeg veit jo at jeg på ingen måte er aleine om å gruble. Men skal vi tørre å si det rett ut?! Ja det syns jeg. Jeg er nå en aldri så liten humørspreder da. Eller morsom som svigermor sier. Jeg liker ikke tabuer, jeg liker å kunne snakke, eller i dette tilfelle skrive da – om det meste, med en stor dose humor – uten at hverken jeg eller du skal sitte her å se ut som en tomat – og at innleggene kanskje får ligge en time, før jeg er så flau over hvor «teit» det innlegget blei – sånn at jeg løper inn og sletter.

Visst er jeg god på å nærme meg den berømte kanten, men jeg stuper sjelden utafor. . .

Jeg håper du vil være med meg her, jeg oppretta denne bloggen for å ha det gøy, og det håper jeg du også har. Vi er bare mennesker, alle sammen.

Liten forskjell på Jørgen Hattemaker og kong Salomo. Så vi «tør» nok sikkert. Nå hørtes det vel ut som at dette skal bli en flau type blogg – men nei! Det skal den ikke. Det skal bare være litt ærlig, med snert.. Hvordan ville det vært?! Håper du vil være med..

 

jernbanefrua.com

– som liker å lage humor ut av små «ubetydelige» saker og ting…

 

 

6 kommentarer om “Vi våger nok sikkert…

  1. Ei_heks: Oj. Ja da må jeg svinge meg rundt vet du :-)) Takk det samme. Blir nok mye moro over hele fjøla for oss begge fremover. Ingenting er bedre enn det :-)) Takk det samme. Nyt dagen 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.