Introdusert undertøy..

Hei og hopp…

Nå skal jeg fortelle om en liten «greie» som har blitt litt morsom her i huset 🙂

Da gubben hadde bursdag i oktober var han så heldig å få noen nye boxere. Nå pleier ikke jeg å glane så veldig på herre undertøy lengre, når man når en viss alder så er det liksom ikke så mange varianter som er så veldig «spennende» lengre – ikke gubbens utvalg hvert fall. Men disse var ganske så spreke og freshe i fargene, så det blei nå til at jeg tok en kikk på de (…siden det stort sett er jeg som klipper av de plast dingsene, og vasker de likevel)

Ganske så fine disse helt nye her?!

 

gemalens nye undertøy

 

Det var akkurat da det slo meg. Hvor informativt herreunderøy fra enkelte merker er… På noen står det jo faktisk ordet «boxer» i linninga. På disse står det som du ser «man» og jeg undres… Trengs virkelig denne opplysningen så…..opplysende og informativ?! Er det en spesifikk grunn til det 😉

Det er en sånn type humor jeg kan ha, håper du som leser skjønner at det ikke har noe som helst med noe som helst annet å gjøre – enn at vi har det bittelitt moro med småting. De tingene andre kanskje ikke tenker over sånn i det daglige. Heldigvis er jo gubben av det samme slaget, vi tar oss ikke nevneverdig nær av noe som helst!

Så jeg måtte jo spørre jeg da, om han trengte den informasjonen hver eneste dag, enten det står det eller det over hoftekammen. Han så på meg å gliste.

– Ja, det hadde jo blitt for kaldt med bare en sokk….

(Til uinteressant opplysning: Gubben har sokker og underbukser i samme skuff)

 

Tar meg i å tenke hvordan det ville vært, om det ikke sto noe så opp/innlysende på herremenns undertøy?! Hvordan ville det vært? Men på den andre siden, veit ikke om det gjør «saken» noe bedre at det står «Caterpillar» på undertøy heller. Ja og sokker 😉 Hovedsaken er vel at de gjør sin nytte, både her og der. . . (Veit jo at det er merkenavn alt sammen, men lell da)

 

jernbanefrua.com

som ikke kan dy seg når hu egentlig kan la være 😉

 

 

4 kommentarer om “Introdusert undertøy..

  1. Men kjære deg, dette må du da skjønne du som er dame og alt! :-O
    Alle vet jo at menn er litt enkle i hodet sitt og styres av to hjerner. Da er det jo greit for dem å vite at disse plaggene virkelig er for menn og at de skal dekke det UNDERSTE hodet. Tenk om de fløy rundt med dem på det øverste! :-O
    Bare spør din kjære! 😉

    Liker

  2. Ei_heks: Joda, men lell da 😉 Gammel vane er jo vond å vende. Så når de finner frem i en eske med noen tusen forskjellige skruer. Så skulle dette være en smal(ere) sak 😀 he he. Men igjen, kanskje de hadde gått for sokker. Noen som våger svare?! He he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.