Utdanka særklasse…

Heisann 🙂

Ikke alle innlegg kan være like morsomme, eller. Temaene skulle ikke tilsi det hvert fall – og jeg har ikke tenkt til å prøve. Jeg er som jeg er, og skriver som jeg ville sakt det. Det enkle er tross alt det beste 😉

Min humor strekker seg i grunn veldig langt, i veldig mange retninger. Jeg er den som finner meg sjæl i «Sid» fra «Istid» filmene, som «Esel» i «Shrek» som… ja du skjønner sikkert veien videre.

Men, jeg har også nøyaktig samme humor som den man finner i de gode gamle Norske Klassiker filmene. De som nå nærmest dankes ut for nyinnspillinger -(liker ikke) og som snart ikke vises på televisions apparaturen lengre. Jeg er vokst opp nærmest både med og på de Norske Klassikerne.

Og det som er, er at jeg har veldig mye av manuset til alt sammen – i mitt daglige vokabular. Og det litt artige er, at alle dere der ute – med samme form for humor kunne satt like stor pris på de gamle filmene. Sånn sett er det litt underfundig at de blir skjeldnere og skjeldnere å få tak i, og å få sett!

Hvordan ville det vært om de som planlegger hva som skal vises på TV – hadde børstet støv av noen av dem igjen?! Ikke bare «Tante Pose» som før gikk rundt juletida, og «Fjolls til fjells» som rullet over skjermen rundt påske. Det er så mange fler, og jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg har de fleste.

En del av dere ville nok kanskje satt dere på bakbeina – det er jo fra en annen tid, hverken språk eller svart/hvitt passer inn i dagens samfunn. Men mye av budskapene er jo like gjeldende i dag, og humoren kan ikke gjenskapes i dagens samfunn! Selv «Mot I Brøstet» er allerede utdanka og utdatert, til fordel for veldig masse jeg ikke gidder å se. Vi tør snart ikke være helt oss sjøl lengre! Sånn virker det hvert fall. . . Heldigvis går «Olsenbanden» hvert år enda. Så det er da noe. Veldig takknemlig for det.

Tok en liten «prat» med noen gamle kompiser på kjøkkenet til frokost i dag – og de er selvfølgelig helt enig med meg 😉 De er alle fra en tid jeg gjerne skulle besøkt om det gikk an.

Jeg digger dem hvert fall 🙂 selv om både de og bildet med årene har fått en sprekk..

 

jernbanefrua.com

2 kommentarer om “Utdanka særklasse…

Kommentarer er stengt.